IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По упихме се тез дни и сега май се поослушва ме

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      а, не, не
      На ластик ли си наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Ма сте улабили шортите
        а, не, не

Коментар

• Ма сте улабили шортите

Коментар

• Държим ли колеги наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
              Ще взема и аз да си купя акции на тези компании, за да идвам и аз. И да се запознаем де.
              всичко започва от някое ОС - това е правило проверено от мен !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Готино пожелание
                Иначе наскоро ни пожелаха /бяхме с Кючека/ късмет! Питаме ние защо късмет - няма ли нещо здраве, пари? Човекът отговори: Защото тези на Титаник са имали и здраве и пари, но не и късмет
                +111
                като се замисли човек е хубаво да знае кой приоритети са централни(основни) и кои могат да бъдат изтласкани по в периферията на нашето внимание,че гледай какво става(като случая с късмета)

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  То когато познанията ти спрат да докарват пари си принуден да ги разширяваш

Спорна година на всички и специално за пишещите тук- здрав черен дроб
                  Готино пожелание
                  Иначе наскоро ни пожелаха /бяхме с Кючека/ късмет! Питаме ние защо късмет - няма ли нещо здраве, пари? Човекът отговори: Защото тези на Титаник са имали и здраве и пари, но не и късмет
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Викам че е добре човек да познава инструментите в които инвестира. Аз например досега съм търгувал само с акции на компании качени на БФБ. Разните му там опции, фючърси, етф-и, биткойни и акции на чужди пазари не ме интересува. От време на време съм се замислял да си купя облигации, но все още не съм го правил.
                    То когато познанията ти спрат да докарват пари си принуден да ги разширяваш

Спорна година на всички и специално за пишещите тук- здрав черен дроб

Коментар

БЛАГОДАРЯ за поздравлението и за мнението
                      офиса ми работи целогодишно
                      може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдинг
                      Ще взема и аз да си купя акции на тези компании, за да идвам и аз. И да се запознаем де.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Забравих да кажа, че и форексът не ми е от любимите занимания.

Коментар

Викам че е добре човек да познава инструментите в които инвестира. Аз например досега съм търгувал само с акции на компании качени на БФБ. Разните му там опции, фючърси, етф-и, биткойни и акции на чужди пазари не ме интересува. От време на време съм се замислял да си купя облигации, но все още не съм го правил.
                          Твърде сериозен отговор. Просто се опитах да се пошегувам.

Иначе си прав, но не искам всичките ми активи /НИ, земи и акции/ да са обвързани 100% с дадена държава, още по-малко нашата. Поради тази причина се чувствам принуден да правя глупости и да изкарвам пари навън. Засега само във фондове, управлявани от "уж" специалисти и суровини.

Коментар

+1111111111111111
                            На същото мнение съм, само познати на пазара! БФБ и непублични при мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Викаш да пазарим само акции на производители на спиртни напитки ли ?

Коментар

БЛАГОДАРЯ за поздравлението и за мнението
                                офиса ми работи целогодишно
                                може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдинг
                                Не знам кога и как, но ще се радвам да се видим и вярвам, че ще стане! Това важи също и за някои други съфорумци!

Коментар

Working...
                                X