По упихме се тез дни и сега май се поослушва ме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЩе взема и аз да си купя акции на тези компании, за да идвам и аз. И да се запознаем де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГотино пожелание
Иначе наскоро ни пожелаха /бяхме с Кючека/ късмет! Питаме ние защо късмет - няма ли нещо здраве, пари? Човекът отговори: Защото тези на Титаник са имали и здраве и пари, но не и късмет
като се замисли човек е хубаво да знае кой приоритети са централни(основни) и кои могат да бъдат изтласкани по в периферията на нашето внимание,че гледай какво става(като случая с късмета)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТо когато познанията ти спрат да докарват пари си принуден да ги разширяваш
Спорна година на всички и специално за пишещите тук- здрав черен дроб
Иначе наскоро ни пожелаха /бяхме с Кючека/ късмет! Питаме ние защо късмет - няма ли нещо здраве, пари? Човекът отговори: Защото тези на Титаник са имали и здраве и пари, но не и късметПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВикам че е добре човек да познава инструментите в които инвестира. Аз например досега съм търгувал само с акции на компании качени на БФБ. Разните му там опции, фючърси, етф-и, биткойни и акции на чужди пазари не ме интересува. От време на време съм се замислял да си купя облигации, но все още не съм го правил.
Спорна година на всички и специално за пишещите тук- здрав черен дроб
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБЛАГОДАРЯ за поздравлението и за мнението
офиса ми работи целогодишно
може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдинг“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВикам че е добре човек да познава инструментите в които инвестира. Аз например досега съм търгувал само с акции на компании качени на БФБ. Разните му там опции, фючърси, етф-и, биткойни и акции на чужди пазари не ме интересува. От време на време съм се замислял да си купя облигации, но все още не съм го правил.
Иначе си прав, но не искам всичките ми активи /НИ, земи и акции/ да са обвързани 100% с дадена държава, още по-малко нашата. Поради тази причина се чувствам принуден да правя глупости и да изкарвам пари навън. Засега само във фондове, управлявани от "уж" специалисти и суровини.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
На същото мнение съм, само познати на пазара! БФБ и непублични при мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВикаш да пазарим само акции на производители на спиртни напитки ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБЛАГОДАРЯ за поздравлението и за мнението
офиса ми работи целогодишно
може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдингПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар