Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧ.Н.Г. и наздраве на всички!
Форти, честит имен ден, въпреки че не знам всъщност как се казваш. Ако не бе толкова далече от мен, щях да заповядам в "офиса ти", че си интересен човек. Аз лично се радвам на твоето присъствие в тази тема, дано ти стане навик
офиса ми работи целогодишно
може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение...не се набивайте в неща които не разбирате. Ако един инструмент ви се вижда твърде странен, то най-вероятно е направен че да ви прекара. някой си прехвърля риска на вас.
Много е кофти да се набабаниш в нещо от което хал хабер си нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение15% ето за тоя май говорехме!
Доколкото разбирам схемата на хитрите швейцарци докато пада раздава дивиденти, а ако тръгне среброто нагоре по-малко дивиденти, но има капиталова?
Хайде наздраве за Фортис!
не се набивайте в неща които не разбирате. Ако един инструмент ви се вижда твърде странен, то най-вероятно е направен че да ви прекара. някой си прехвърля риска на вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение15% ето за тоя май говорехме!
Доколкото разбирам схемата на хитрите швейцарци докато пада раздава дивиденти, а ако тръгне среброто нагоре по-малко дивиденти, но има капиталова?
Хайде наздраве за Фортис!
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБлагодаря !!!!!!!!!!!!!!!
Чакам всички знайни и незнайни приятели от форума в офиса !!!!!!
заведението до Фисека - между Търговище и Шумен - "Земеделска среща" !!!!!!!
Форти, честит имен ден, въпреки че не знам всъщност как се казваш. Ако не бе толкова далече от мен, щях да заповядам в "офиса ти", че си интересен човек. Аз лично се радвам на твоето присъствие в тази тема, дано ти стане навикПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеЧестит имен ден и от мен Форти...да ти е здраво името и много успехи и за напред
НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук сме се събрали БАШ ПИЯНКИТЕ на инвестиционната общност.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа - честит имен ден на Фортис!
Той рядко сяда на нашата маса, но тази вечер първото питие е за негово здраве!!!
Чакам всички знайни и незнайни приятели от форума в офиса !!!!!!
заведението до Фисека - между Търговище и Шумен - "Земеделска среща" !!!!!!!Last edited by fortiss; 01.01.2015, 11:32.
Коментар
Коментар