IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Тук съм съгласен с теб на 100%
    Много е кофти да се набабаниш в нещо от което хал хабер си нямаш.
    Викаш да пазарим само акции на производители на спиртни напитки ли ?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Ч.Н.Г. и наздраве на всички!

Форти, честит имен ден, въпреки че не знам всъщност как се казваш. Ако не бе толкова далече от мен, щях да заповядам в "офиса ти", че си интересен човек. Аз лично се радвам на твоето присъствие в тази тема, дано ти стане навик
      БЛАГОДАРЯ за поздравлението и за мнението
      офиса ми работи целогодишно
      може да се видим на събранията на Адванса, Софарма и Софарма трейдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        ...не се набивайте в неща които не разбирате. Ако един инструмент ви се вижда твърде странен, то най-вероятно е направен че да ви прекара. някой си прехвърля риска на вас.
        Тук съм съгласен с теб на 100%
        Много е кофти да се набабаниш в нещо от което хал хабер си нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          15% ето за тоя май говорехме!
          Доколкото разбирам схемата на хитрите швейцарци докато пада раздава дивиденти, а ако тръгне среброто нагоре по-малко дивиденти, но има капиталова?

Хайде наздраве за Фортис!
          Хитрите швейцарци гледат да печелят от спада на среброто без да поемат риск. Това чудо ще дава дивиденти само ако ръста на среброто е ограничен. Ако премине над страйк цената на издадените колове и всичките вложители ще пият една студена вода и ще вземат 0. Ако среброто пък пада бързо ще се взимат по-големи дивиденти, но пък капиталовата загуба ще е доста голяма. Реално от това нещо има смисъл само ако човек очаква че среброто ще стои на едно място. Но пък в този случай като му падне волатилността ще падне и цената на коловете и ще паднат и дивиденттите. И ако в даден момент среброто скочи много пак ще се стигне до 0.

не се набивайте в неща които не разбирате. Ако един инструмент ви се вижда твърде странен, то най-вероятно е направен че да ви прекара. някой си прехвърля риска на вас.

Коментар

15% ето за тоя май говорехме!
            Доколкото разбирам схемата на хитрите швейцарци докато пада раздава дивиденти, а ако тръгне среброто нагоре по-малко дивиденти, но има капиталова?

Интересно, бях го забравил този. Ще трябва да го изуча обаче по-щателно, че твърде добре изглежда. Може би при ръст ще се забави значително...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Благодаря !!!!!!!!!!!!!!!
              Чакам всички знайни и незнайни приятели от форума в офиса !!!!!!

заведението до Фисека - между Търговище и Шумен - "Земеделска среща" !!!!!!!
              Ч.Н.Г. и наздраве на всички!

Форти, честит имен ден, въпреки че не знам всъщност как се казваш. Ако не бе толкова далече от мен, щях да заповядам в "офиса ти", че си интересен човек. Аз лично се радвам на твоето присъствие в тази тема, дано ти стане навик

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                Честит имен ден и от мен Форти...да ти е здраво името и много успехи и за напред
                НАЗДРАВЕ
                благодаряяяя

Коментар

• Честит имен ден и от мен Форти...да ти е здраво името и много успехи и за напред
                  НАЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Тук сме се събрали БАШ ПИЯНКИТЕ на инвестиционната общност.

Наздраве!
                    поне не се правим зад костюми и вратовръзки, че не сме такива

Коментар

• Тук сме се събрали БАШ ПИЯНКИТЕ на инвестиционната общност.

Наздраве!

Коментар

• продължава разбира се
                        и още как

Коментар

• За много години и купона продължава

Коментар

• 15% ето за тоя май говорехме!

Коментар

Да - честит имен ден на Фортис!
                              Той рядко сяда на нашата маса, но тази вечер първото питие е за негово здраве!!!
                              Благодаря !!!!!!!!!!!!!!!
                              Чакам всички знайни и незнайни приятели от форума в офиса !!!!!!

заведението до Фисека - между Търговище и Шумен - "Земеделска среща" !!!!!!!
                              Last edited by fortiss; 01.01.2015, 11:32.

Коментар

• Да - честит имен ден на Фортис!
                                Той рядко сяда на нашата маса, но тази вечер първото питие е за негово здраве!!!
                                Last edited by tony1975; 01.01.2015, 09:52.

Коментар

Working...
                                X