Да студено и наздраве за именниците
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Не започваме нещо добре годината. Всичко ликвидно е надолу. Надявам се, че сега като се преведе кеша от големите коледни бонуси и малко свободни парички от КТБ ще припалим към средата-края на месеца. Ех, мечти, а?
Как сте настроени тази година? Аз бях голяма оптимистка в началото на миналата, но стая драма и избори … не отидоха на добре нещата. Надявам се тази да потръгне по-добре. Е или поне да завърши по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеаз дръннах - и седнах да подращя във форума
по-добре върви мисълта
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо не се чува звън на чаши
по-добре върви мисълта
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо не се чува звън на чашиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо не се чува звън на чаши
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобър вечер , на какво гориво сте в тези студове
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобър вечер , на какво гориво сте в тези студове
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПо упихме се тез дни и сега май се поослушва ме
Е, преди това обяда ми беше месо с ориз, предвид 12 серии кофички и 3 серии лицеви опори в импровизирания фитнес в парк "Гео Милев"
Наздраве!
Коментар
Коментар