IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве за Петко

Коментар

• Пия за Монти и ''успешните'' му инвестиции

Наздраве!

Коментар

• Ами то кат не върви пазара за какво друго да си говорят хорат освен за салати и ракии. От доста време го даваме дъждовно на БФБ-то. Така като гледам до средата на тази година май ще е само така и ще ближим рани.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          Отварям нова тема съдържаща анкета за

Профил на инвеститорите на БФБ

Въпросите са написани от Христо Христов и 15 %. Доста въпроси са, но ако са ви недостатъчни и желаете, може да се пише в темата в стил Лексикон - кой е, как е започнал, кога и т.н.

Благодарим на всички които ще участват в анкетата и нека винаги да сте от към правилната страна на тренда
          Предвид намесата на модератора /този път уместна според мен/ и предложението на 2012, се сетих да проверя и ви копирам "началото" . Бях забравил, но и моята фалирала личност е участвала в него, което ме зарадва - съдба ! Дали имате желание да се прекръсти на примерно "Алкохолизъм на БФБ" или нещо друго? Дали модераторите биха възприели такава закачка?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пак ядосахте модераторката.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
              Може ли да не занимавате с личните ви нападки тук си пием
              сменете си името на темата защото не се разбира за какво сте се събрали

хайде, аз изчезвам от тук за да не развалям задушевната ви атмосфера и да не ви откъсвам от хобито...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012

това е мисирката ..................... по-късно ще пейстна и някои цитати на мисирката за да видиш за какво икономическо чудо става въпрос
                Разбрах те, но не пускай цитати, че най-вероятно сме ги чели. Цялата ми идея беше като не се харесвате с него, просто да не си обръщате внимание, а то стана като сериал

Коментар

• Ракия и салата и наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Аз пък реших, че ти си му купил прочутите ЦКБта на върха
                    тя мисирката миналата година купуваше ЦКБ на 1,50 (малко под върха) през месец май за да има какво да продава през юни на 1,20

виж темата ЦКБ по онова време и сам ще се убедиш

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Монти не го познавам, ама и не искам да го познавам
                      Аз пък реших, че ти си му купил прочутите ЦКБта на върха
                      Наздраве, след малко напускам и следващото включване ще е от бара!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Наздраве колеги

Абе Софикс, ти защо така недолюбваш Монти? Познавате ли се лично?
                        Монти не го познавам, ама и не искам да го познавам

Коментар

• Ракия и 8 вида салата.

Наздраве!

Коментар

• Наздраве колеги

Абе Софикс, ти защо така недолюбваш Монти? Познавате ли се лично?

Коментар

• Почвам на ракия ,пък да видим на кво ,ще продължа

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Ракия и кисели краставички. За друго нЕма пари

Наздраве!
                                Нека спрем пропадането за да продължаваме да пием! Наздраве!

Коментар

Working...
                                X