IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    15%, къде се изгуби кючека в тези интересни времена?
    А де?
    Звъннах му - не вдига, писах му - не отговаря
    Те парите променят някои хора .
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 15%, къде се изгуби кючека в тези интересни времена?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Оракул, ти защо си така притеснен? Доколкото знам си в Атера, а тя не е мръднала.
        Политиците са тези, които НИЕ избираме и лично според мен това правителство не е перфектно, НО е най-доброто от 2005 г. насам. Ако имате предвид по-добри алтернативи, моля споделете както се казва.

Наздраве!
        прав си 15%...но освен атера(основно) имам и други позиции като трейдинга,нефт и газ,мс-хидравлик,малко зрънчо и няколко бройки топливо и булстрад(който и аз не знам поради какви причини не съм го разкарал още)....некаква странна диверсификация съм си направил
        За допълнително разнообразие на портфейла следя трейс,спиди,софарма имоти,булленд както и при по сериозен спад ще огледам еврохолд,синергон,доверие и елтос
        иначе по въпроса с политиката...то се вижда как оплескаха БФБ-то уж под предтекст за свободния избор свързан с пенсионите фондове....какво да коментирам....просто чакам с нетърпение изборите за да гласувам
        П.С.та понеже стана въпрос-наздраве и от мен...то като няма печалби към момента поне да пийнем

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          бате Тони ако интелигентните ни политици продължат с гениалните си ходове по време на дивидентите ще си изпаднал в делириум и вероятно ще си тотално объркан къде да слагаш и какво да купуваш
          Оракул, ти защо си така притеснен? Доколкото знам си в Атера, а тя не е мръднала.
          Политиците са тези, които НИЕ избираме и лично според мен това правителство не е перфектно, НО е най-доброто от 2005 г. насам. Ако имате предвид по-добри алтернативи, моля споделете както се казва.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            беше супер! Не съм вярвал, че така ще се кефя на спад! Не знам някой фонд ли си го наместваше, ама Монбат под 8лв, Трейс под 6лв, СФРАМ на 3,6лв, Бреф на 52стинки, абе какво искате бе? След 4 месеца дивиденти идват - нека има къде да ги сложим!
            бате Тони ако интелигентните ни политици продължат с гениалните си ходове по време на дивидентите ще си изпаднал в делириум и вероятно ще си тотално объркан къде да слагаш и какво да купуваш

Коментар

• Щом сте казАли ....
              Life won't wait for you.

Коментар

Наздраве,дружина!!!
                Наздраве

Коментар

• Наздраве, дружина!!!

Коментар

Вино.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      е*гати избушения ден...айде наздраве!!!
                      беше супер! Не съм вярвал, че така ще се кефя на спад! Не знам някой фонд ли си го наместваше, ама Монбат под 8лв, Трейс под 6лв, СФРАМ на 3,6лв, Бреф на 52стинки, абе какво искате бе? След 4 месеца дивиденти идват - нека има къде да ги сложим!
                      Last edited by Andi11; 14.01.2015, 20:22.

Коментар

• е*гати избушения ден...айде наздраве!!!

Коментар

• Както обикновено - уиски, студен чай и някакви залежали бадеми
                          Добър ден и за мен /добре, че го пиша в тази тема, че в друга има да обиждат пак - как, защо, лъжеш и т.н. /

Наздраве!

Коментар

Вино.
                            Вино - СТИГА С ТОВА ВИНО БЕ! От нова година съм на вино ама днес съм МНОГО ядосан - на жената, на Маврудиев, на ........ ВОДКА АБСОЛЮТ!
                            Наздраве за новите възможности на БФБ, приятели!!!

Коментар

• Вино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                Ами то кат не върви пазара за какво друго да си говорят хорат освен за салати и ракии. От доста време го даваме дъждовно на БФБ-то. Така като гледам до средата на тази година май ще е само така и ще ближим рани.
                                Сам/а не знаеш колко си прав/а!
                                Държа КЕШ почти за 3 позиции вече, ама се ослушвам като гърмян заек все още.
                                Наздраве! На водка с доматен сок, варени яйца с майонеза и мерудии и гръцки чушки.

Коментар

Working...
                                X