ее..колеги позабогатяхте малко и спряхте пиенето...е то не е хубаво това нещо...хайде наздраве от мен че гърлото пресъхна вече и не се търпи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве колеги ракия и салата и гръцка музика
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКой каза НАЗДРАВЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПием ракия, ама без туршия. Няма край тази сиромашия!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНеее . Погрешно ме разбра, имах предвид, че някои хора искат да изглеждат бизнесите им по-престижни, а други да бъдат подценявани. Не съм говорил с Кючека какъв PR да му правя и за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПрез нослето ли се ползваПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПием ракия, ама без туршия. Няма край тази сиромашия!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзмисли къде да се съберем, че аз вила нямам, а в тази на Кючека едва ли ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДай се съберем и Индексов ,ще дойдеПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар