Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение1. За това си прав и аз го осъзнавам, но хората сме различни
2. Убеден съм, че ако му пратиш лично съобщение, ще ти прати. А това какво продава, не съм упълномощен да разкривам . Той ако иска, нека ти каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение1. Ти не знаеш кво да пиеш аз преди пиех само уиски когато бях извън Бг но от домашното няма по добро
2. Жорката кво продава един сувенир не ми прати
2. Убеден съм, че ако му пратиш лично съобщение, ще ти прати. А това какво продава, не съм упълномощен да разкривам . Той ако иска, нека ти кажеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе, нищо не вика, но се присетих като ти видях поста. Иначе аз с него се чувам може би на 1-2 месеца. Голям пичага е и доста се издигна последните 3-4 месеца. Иначе ракия не пия, но ти благодаря за предложението
Жорката кво продава един сувенир не ми прати
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ кво вика може и на теб да пратяПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеХа, Лобос, днес ми се обади човекът, по който прати ракия за Кючека
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНа сливова съм реколта 2008 домашнаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ какво сега - днес нито търгувахме, нито работихме, нито пием ли
Коментар
Коментар