IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    е споко 15% ще си сипваш за утеха като прибереш печалбата...то се знае като тръгне борсата че всичко върви нагоре...така че повече пийване и по-малко четене
    Оракулче, моята идея е не толкова да правя печалби от спекулантстване, а просто да намирам убежище на стотинките си. Като спекулирам се прави някой лев, но след това винаги оставаш или с кеш, или със загуби. Искам да има компании, в които да купувам постоянно, да имат стабилни печалби и прилични дивиденти. Така като чета отчетите обаче, тези компании намаляват драстично, да не кажа, че към днешна дата, поне според мен няма нито една. Все някъде напред в светлото бъдеще гледам, а то дали ще е светло?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Позна . Те и другите не са ми цвете за мирисане....
      Въобще това БФБ ми става все по-безинтересно, навън не ми се търгува, че съм още по-бос, а и големи данъци има, депозитите са смешни....

Пфууу, а колко лесно беше като почвах преди 3 г. някъде
      споко - БФБ е добра инвестиция, трябва обаче търпение!

Коментар

Въобще това БФБ ми става все по-безинтересно, навън не ми се търгува, че съм още по-бос, а и големи данъци има, депозитите са смешни....

е споко 15% то от 1 отчет да се отчайва човек не си заслужава....просто сменяш пакета и актуализираш според конюктурата

Коментар

е споко 15% ще си сипваш за утеха като прибереш печалбата...то се знае като тръгне борсата че всичко върви нагоре...така че повече пийване и по-малко четене
          абе...ти на тая песен не се доверявай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            БФБ?

Коментар

Наздраве и от мен. Зачетох се в отчетите и като прочетох още първия от "моите", реших да си сипя едно голямо - за утеха.

Уиски със студен чай

Коментар

Наздраве и от мен. Зачетох се в отчетите и като прочетох още първия от "моите", реших да си сипя едно голямо - за утеха.

Уиски със студен чай
                БФБ?

Коментар

• Наздраве и от мен. Зачетох се в отчетите и като прочетох още първия от "моите", реших да си сипя едно голямо - за утеха.

Уиски със студен чай

Коментар

• Коментар

• наздраве колеги....една чашка горе за всички оптимисти и за всички които виждат масата все още от горния край,а не от долния

Коментар

• Ми пак вино

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                          Наздраве приятел! Хубави думи....аз за теб мога да кажа, че откакто те чета си от най-позитивните хора в този форум. Никаква злоба, никаква завист, инвестираш само в ракети, абе ти сигурен ли си, че си българин?
                          абе то аз не сам сигурен дали съм аз...ти чак за българин ме питаш
                          иначе за ракетите все още оглеждаме и претегляме нещата,това дето съм ти споделял за портфейла са неща в диапазона на 20-30-40%...какви ракети са???
                          аз съм по скромен и умерен дори на моменти консервативен инвеститор.....виж старите и опитни колеги правят по 3-4 че дори и 5 пъти профит от началното си вложениеима какво да се научим от тях
                          но радвам се че има хубави хора като теб с които да комуникираме и обсъждаме събитията по икономическите въпроси ...

Коментар

Лорде голЯма хиена си станал ти напоследък...все хубави акции на добри цени пазариш...иначе бичите настроения са вече налице...пиенето и то...та НАЗДРАВЕ тогава
                            Наздраве приятел! Хубави думи....аз за теб мога да кажа, че откакто те чета си от най-позитивните хора в този форум. Никаква злоба, никаква завист, инвестираш само в ракети, абе ти сигурен ли си, че си българин?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Аааааааааа, спряли сме, аз съм почнал от 3 следобед когато купих фарми. Първо на тъмна бира, сега на "финландия" с кисели краставички и синьо сиренце, щото много се наобЕдвах Верно само на едногодишно дъно я купих , ама пак е нещо за бичи настроения.
                              Лорде голЯма хиена си станал ти напоследък...все хубави акции на добри цени пазариш...иначе бичите настроения са вече налице...пиенето и то...та НАЗДРАВЕ тогава

Коментар

ее..колеги позабогатяхте малко и спряхте пиенето...е то не е хубаво това нещо...хайде наздраве от мен че гърлото пресъхна вече и не се търпи
                                Аааааааааа, спряли сме, аз съм почнал от 3 следобед когато купих фарми. Първо на тъмна бира, сега на "финландия" с кисели краставички и синьо сиренце, щото много се наобЕдвах Верно само на едногодишно дъно я купих , ама пак е нещо за бичи настроения.

Коментар

Working...
                                X