Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПозна . Те и другите не са ми цвете за мирисане....
Въобще това БФБ ми става все по-безинтересно, навън не ми се търгува, че съм още по-бос, а и големи данъци има, депозитите са смешни....
Пфууу, а колко лесно беше като почвах преди 3 г. някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПозна . Те и другите не са ми цвете за мирисане....
Въобще това БФБ ми става все по-безинтересно, навън не ми се търгува, че съм още по-бос, а и големи данъци има, депозитите са смешни....
Пфууу, а колко лесно беше като почвах преди 3 г. някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениее споко 15% ще си сипваш за утеха като прибереш печалбата...то се знае като тръгне борсата че всичко върви нагоре...така че повече пийване и по-малко четене
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБФБ?
Пфууу, а колко лесно беше като почвах преди 3 г. някъдеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве и от мен. Зачетох се в отчетите и като прочетох още първия от "моите", реших да си сипя едно голямо - за утеха.
Уиски със студен чай
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве и от мен. Зачетох се в отчетите и като прочетох още първия от "моите", реших да си сипя едно голямо - за утеха.
Уиски със студен чай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНаздраве приятел! Хубави думи....аз за теб мога да кажа, че откакто те чета си от най-позитивните хора в този форум. Никаква злоба, никаква завист, инвестираш само в ракети, абе ти сигурен ли си, че си българин?
иначе за ракетите все още оглеждаме и претегляме нещата,това дето съм ти споделял за портфейла са неща в диапазона на 20-30-40%...какви ракети са???
аз съм по скромен и умерен дори на моменти консервативен инвеститор.....виж старите и опитни колеги правят по 3-4 че дори и 5 пъти профит от началното си вложениеима какво да се научим от тях
но радвам се че има хубави хора като теб с които да комуникираме и обсъждаме събитията по икономическите въпроси ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеЛорде голЯма хиена си станал ти напоследък...все хубави акции на добри цени пазариш...иначе бичите настроения са вече налице...пиенето и то...та НАЗДРАВЕ тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАааааааааа, спряли сме, аз съм почнал от 3 следобед когато купих фарми. Първо на тъмна бира, сега на "финландия" с кисели краставички и синьо сиренце, щото много се наобЕдвах Верно само на едногодишно дъно я купих , ама пак е нещо за бичи настроения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеее..колеги позабогатяхте малко и спряхте пиенето...е то не е хубаво това нещо...хайде наздраве от мен че гърлото пресъхна вече и не се търпи
Коментар
Коментар