IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    За БФБ миналата седмица прочетох поредната статия /сигурно 10-тата/, в която се пишеше, че ще се продава скоро. Там според мен ще се изкарат едни 30%, но как да вярваш на 10-тата лъжа?
    СФИ са на 100% от потенциалът си. Тази година ще бъде най-високият разпределен дивидент поне в следващите 5 г. И цените обаче вече не ме устройват.
    СФАРМ - това е единствената компания, при която имам бидове що-годе близо до пазара. Надявам се, че нещата с Русия няма да зациклят дотам, че да направят санкции на лекарствата, че иначе и тя отива в киреча. То и без санкции има сериозни спадове.
    за бфб тая продажба май няма толкова да ни стопли. те там проблемите са от нормативната рамка. На бфб бизнеса е добър - все пак са монополист, като я вземе някой друг може и 10лв на сделка да сложи, но друга борса няма - монопол!!!
    СФИ не знам защо чичо Оги я вдигна до тези висоти и аз спирам и само гледам там, както и при СФТРД и М+С.
    За Инс-а нищо не казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      едно специално НАЗДРАВЕ за колегите бате Тони и 15% от мен
      хайде наздраве!

Коментар

• едно специално НАЗДРАВЕ за колегите бате Тони и 15% от мен

Коментар

• здравейте инвеСтитурЕ, как тровите мъката срещу евентуална (виртуална) несполука ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Бреф е читава компания с добър мениджмънт, макар и малко непрозрачна - ще и дойде времето за ръст, търпение
            Доста е намаляла печалбата и на СФАМ, но отчитайки ситуацията мисля че се справят отлично, СФИ вече работят на 100%, БФБ чукна една от лошите си години...вижте оборпта е доста над миналия януари, макар и без КТБ групата. Хайде малко по-оптимистично де!
            За БФБ миналата седмица прочетох поредната статия /сигурно 10-тата/, в която се пишеше, че ще се продава скоро. Там според мен ще се изкарат едни 30%, но как да вярваш на 10-тата лъжа?
            СФИ са на 100% от потенциалът си. Тази година ще бъде най-високият разпределен дивидент поне в следващите 5 г. И цените обаче вече не ме устройват.
            СФАРМ - това е единствената компания, при която имам бидове що-годе близо до пазара. Надявам се, че нещата с Русия няма да зациклят дотам, че да направят санкции на лекарствата, че иначе и тя отива в киреча. То и без санкции има сериозни спадове.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

знам, че няма да кажете директно, но сега след отчетите и като отчитате резултатите - какво ще държите на мушка?

аз наистина ще се радвам ако СИС закарат бреф под 50стинки, а също и ако СФАРМ иде около 3лв, бих бил доволен и от Монбат на 7 и Трейс на 5 - ама след отчетите нада ли!
              сега мога да кажа ЕДНО наздраве...събота вечер е....и имам срочен трудов договор(за тази вечер) с чашката

Коментар

• знам, че няма да кажете директно, но сега след отчетите и като отчитате резултатите - какво ще държите на мушка?

аз наистина ще се радвам ако СИС закарат бреф под 50стинки, а също и ако СФАРМ иде около 3лв, бих бил доволен и от Монбат на 7 и Трейс на 5 - ама след отчетите нада ли!

Коментар

Сметнах, че след преоценките се получава дивидент 1,5 ст. /точно колкото бях предвидил/, но никът 1984 гледам, че е коментирал как отново има проблем със собствения капитал и най-вероятно е прав /защото колкото мнения има за БРЕФ-а, винаги е бил/. Толкова търпение не знам дали и аз ще имам. Няма да го продам на тези цени, но бидове над 50 ст. няма да сложа повече.

П.П. Тони, отчетът не е лош, но както писах по-горе ще трябва доста търпение явно, доста.
                  Бреф е читава компания с добър мениджмънт, макар и малко непрозрачна - ще и дойде времето за ръст, търпение
                  Доста е намаляла печалбата и на СФАМ, но отчитайки ситуацията мисля че се справят отлично, СФИ вече работят на 100%, БФБ чукна една от лошите си години...вижте оборпта е доста над миналия януари, макар и без КТБ групата. Хайде малко по-оптимистично де!

Коментар

ти и там ли взе?
                    ами стискаш, затваряш очите и чакаш да мине 2016
                    е че как....трябва диверсификация да има....аз не бързам

Коментар

абе в момента сам на много завартени песнииначе понеже стана въпрос кажи какви ще ги вършим с брефа бате Тони
                      Сметнах, че след преоценките се получава дивидент 1,5 ст. /точно колкото бях предвидил/, но никът 1984 гледам, че е коментирал как отново има проблем със собствения капитал и най-вероятно е прав /защото колкото мнения има за БРЕФ-а, винаги е бил/. Толкова търпение не знам дали и аз ще имам. Няма да го продам на тези цени, но бидове над 50 ст. няма да сложа повече.

П.П. Тони, отчетът не е лош, но както писах по-горе ще трябва доста търпение явно, доста.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

за втори път тази вечер няма да се съглася с теб!
                        аз ако тръгна след отчета да си избирам хубави компании и да зарязвам тези с лошите отчети съм изтървал вълната! Тези отчети са ги прочели през уикенда всички фонд мениджъри.... мисля че е по0добре ако успееш да предвидиш нещата....ето както предвидихме по-лошите резултати на атера(доста преди отчета)
                        ще се направя че последното изречение не съм го прочел
                        иначе принципно си прав....но човек освен далновиден трябва и да е флексабилен за да може максимално добре да 'покрива' различните възможности открили се пред съответните компании...

Коментар

Оракулче, моята идея е не толкова да правя печалби от спекулантстване, а просто да намирам убежище на стотинките си. Като спекулирам се прави някой лев, но след това винаги оставаш или с кеш, или със загуби. Искам да има компании, в които да купувам постоянно, да имат стабилни печалби и прилични дивиденти. Така като чета отчетите обаче, тези компании намаляват драстично, да не кажа, че към днешна дата, поне според мен няма нито една. Все някъде напред в светлото бъдеще гледам, а то дали ще е светло?
                          тази вечер спри с отчета на БФБ, не почвай бреф-а - остави си го за утре

Коментар

абе в момента сам на много завартени песнииначе понеже стана въпрос кажи какви ще ги вършим с брефа бате Тони
                            ти и там ли взе?
                            ами стискаш, затваряш очите и чакаш да мине 2016

Коментар

е споко 15% то от 1 отчет да се отчайва човек не си заслужава....просто сменяш пакета и актуализираш според конюктурата
                              за втори път тази вечер няма да се съглася с теб!
                              аз ако тръгна след отчета да си избирам хубави компании и да зарязвам тези с лошите отчети съм изтървал вълната! Тези отчети са ги прочели през уикенда всички фонд мениджъри.... мисля че е по0добре ако успееш да предвидиш нещата....ето както предвидихме по-лошите резултати на атера(доста преди отчета)

Коментар

абе...ти на тая песен не се доверявай!!!

Коментар

Working...
                                X