IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пия уиски.

Наздраве!

П.П. Тонка, пуснаха отчетите на Етропал и Формопласт. Сигурно ще те огрее скоро Евроинса
    Last edited by 15%; 02.02.2015, 20:24.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Хвалиш ли се или се оплакваш?
      Съобщавам какво консумирам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        пия ракия.
        Хвалиш ли се или се оплакваш?
        Life won't wait for you.

Коментар

• пия ракия.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Същото.

Наздраве!
            наздраве на всички оптимисти

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Ха не си прочел ти
              Хайде сложи ръка на сърцето и си кажи става ли все по-прав Бате Ви Тони? Догодина сигурно ще съм още по-прав

Поздрави!
              е то не се знае...знае ли се
              само времето ще покаже кой прав и кой крив...
              хайде наздраве

Коментар

• На уиски с кола съм 2 дена много сме се почерпили

Коментар

• Същото.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    ще се направя че последното изречение не съм го прочел
                    иначе принципно си прав....но човек освен далновиден трябва и да е флексабилен за да може максимално добре да 'покрива' различните възможности открили се пред съответните компании...
                    Ха не си прочел ти
                    Хайде сложи ръка на сърцето и си кажи става ли все по-прав Бате Ви Тони? Догодина сигурно ще съм още по-прав

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Нищо му няма на поста, просто съм свикнал да присъства в него някое от имената.
                      Кажи пиеш ли и какво, по какви компании си падаш, накъде отива пазара....
                      По ред на въпросите - старая се да не пия, което не дава отговор дали съм пило нещо. По компании гледам да не си падам, че да няма страдания в един момент Пазарът? - както казваше батката някога - можем да го оприличим на натегната пружинка - само че за разлика от него, аз не виждам пружинката на какво е подпряна сиреч ще има дружества и за нагоре и за надолу, ako се скъса пружинката
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Че какво му е на поста.
                        Нищо му няма на поста, просто съм свикнал да присъства в него някое от имената.
                        Кажи пиеш ли и какво, по какви компании си падаш, накъде отива пазара....

Коментар

Наздраве Оракъл

Прецакано, ти как така не си споменала в поста си нито Батя, нито Киро
                          Че какво му е на поста. Освен това батето и кирето се контрят, така, че това може да е подсказка за безпристрастност
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            за бфб тая продажба май няма толкова да ни стопли. те там проблемите са от нормативната рамка. На бфб бизнеса е добър - все пак са монополист, като я вземе някой друг може и 10лв на сделка да сложи, но друга борса няма - монопол!!!
                            СФИ не знам защо чичо Оги я вдигна до тези висоти и аз спирам и само гледам там, както и при СФТРД и М+С.
                            За Инс-а нищо не казваш?
                            Убеден съм, че ще ни стопли продажбата на БФБ, въпросът е кога ще се случи.
                            Имам Инсове, но какво да ти кажа - аз поне, вече на 1.2 не мога да намеря отчет. Въпреки това съм сигурен, че ще се изкарат и оттам някакви парички, но това не е дългосрочно решение. Най-вероятно при следващ ръст на борсата ще ги продам с 20-30% печалба и дотам.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              едно специално НАЗДРАВЕ за колегите бате Тони и 15% от мен
                              Наздраве Оракъл

Прецакано, ти как така не си споменала в поста си нито Батя, нито Киро

Коментар

За БФБ миналата седмица прочетох поредната статия /сигурно 10-тата/, в която се пишеше, че ще се продава скоро. Там според мен ще се изкарат едни 30%, но как да вярваш на 10-тата лъжа?
                                СФИ са на 100% от потенциалът си. Тази година ще бъде най-високият разпределен дивидент поне в следващите 5 г. И цените обаче вече не ме устройват.
                                СФАРМ - това е единствената компания, при която имам бидове що-годе близо до пазара. Надявам се, че нещата с Русия няма да зациклят дотам, че да направят санкции на лекарствата, че иначе и тя отива в киреча. То и без санкции има сериозни спадове.
                                според мен СФИ ще продължи да покачва своята цена бавно във времето...защото освен добри резултати носи и елемента СИГУРНОСТ,който все по-рядко се среща ката реална алтернатива на БФБ

Коментар

Working...
                                X