IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Абе как се справяте на международните пазари? Нали искате да комуникираме.
    И аз не съм за завиждане

Имам си едно правило - търгувам единствено дълги позиции, предимно чрез ЕТФ-и. Откакто индексите станаха на върхови нива, купих фондове на метали и петрол. От металния ЕТФ съм напред, но не може да избие загубите от този на петрола. Правя по макс. 1 сделка на месец без маржин.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Абе как се справяте на международните пазари? Нали искате да комуникираме.
      аз много шамари ям!!!
      за сега ги оставих да става каквото ще и поглеждам пак към бфб под Софикс 500 и при бреф под 50стинки!

Коментар

• Абе как се справяте на международните пазари? Нали искате да комуникираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Нали трябва нещо да си комуникираме бе Софикс. Ако си мислиш, че седя и си скубя косите за липсващия отчет на Инса, си в голяма грешка

Наздраве!
          Ааааааааа, ясно!

Коментар

Нали трябва нещо да си комуникираме бе Софикс. Ако си мислиш, че седя и си скубя косите за липсващия отчет на Инса, си в голяма грешка

Наздраве!
            и аз така!
            Ма нали тряяя ги ръчкаме тия наши "ортаци" да вървят към по-добро!!!

Коментар

С тези ядове ще ви побелеят косите доста рано. Аз затова не се ядосвам, а си пийвам

Наздраве!

Наздраве!

Коментар

С тези ядове ще ви побелеят косите доста рано. Аз затова не се ядосвам, а си пийвам

Наздраве!
                Ми да лятото ,ще тръгне и БФБ до тога пийте спокойно

Коментар

• С тези ядове ще ви побелеят косите доста рано. Аз затова не се ядосвам, а си пийвам

Наздраве!

Коментар

• По една ракия,пък да видим кво ,ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      да ве, басси граврата!!!
                      То е ясно че от там пари няма да направим, ми поне ще ида при Комарницки да му помагам с идеи
                      Най-странното нещо, което съм виждал на БФБ, бе когато Инса стана 1,80 ли, колко беше станал. Седях и не можех да повярвам, въпреки тогавашната придобивка и идеалните резултати. Казват, че на по-големите инвеститори не им било толкова интересно да участват в такива позиции, защото докато съберели пакета, цената щяла да стане петорна. Еми ето, сега в Инса може да си направи човек огромен пакет на 1,25 макс! Явно просто липсват мераклии.....

П.П. А, другото странно нещо бе когато някой разпродаваше Булленд /преди Еврохолд периода/ на около 50 ст. В онзи момент бе ясен дивидент от 8-10 ст. някъде и то без перспективи за сериозен спад в бъдеще.
                      Last edited by 15%; 02.02.2015, 21:04.

Коментар

Сипи си едно и не си коси нервите!
                        Разбира се!
                        С тия спрях да се ядосвам преди 2 години още.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          да ве, басси граврата!!!
                          То е ясно че от там пари няма да направим, ми поне ще ида при Комарницки да му помагам с идеи
                          Сипи си едно и не си коси нервите!

Коментар

Пия уиски.

Наздраве!

П.П. Тонка, пуснаха отчетите на Етропал и Формопласт. Сигурно ще те огрее скоро Евроинса
                            да ве, басси граврата!!!

Коментар

Абе какво стана с кючека?
                              Тоя да не бега в чужбина
                              Тука си е, вчера бях при него да го видя. Изморих се само като го гледах колко му е стреса и работата. Преди това не му вярвах много-много

Да е жив и здрав и успех му пожелавам, той е пичага

Коментар

Пия уиски.

Наздраве!

Абе какво стана с кючека?
                                Тоя да не бега в чужбина

Коментар

Working...
                                X