IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и в Пловдив

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Всички борсови пиянки
      Нямали правим парти

Коментар

Всички борсови пиянки
        кой е пиянка ве!!! Аз съм дегустатор

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Кои са нашите
          Всички борсови пиянки

Коментар

• Кои са нашите

Коментар

Айде нащееееееееееееееееее!

Наздраве!
              Аре!

Коментар

• Айде нащееееееееееееееееее!

Наздраве!

Коментар

• наздраве Колеги
                  стига с тези акции,с тези пари и материални придобивки...живота е кратък и трябва да се живее освен смислено и пълноценно!!!
                  Това е Препоръка!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    ... още повече живеят в СФИ и въртим там едни пари, аз на тях за такси, те на мен за наем ...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Много странно, аз пък в София се чудя що за разхищение и огромен стандарт демонстрират, когато минавам случайно през офисите им! В офисът им на семинарията за милиони, на поне 4 етажа и огромно РЗП сигурно работят 20-30 човека В малкото пъти, в които съм ходил /ползвам банки и интернет/ ме посреща някой и говорим двама човека в зала за 200 поне
                      аз от Еланци съм си доволен - още повече живеят в СФИ и въртим там едни пари, аз на тях за такси, те на мен за наем
                      Виж Бенча малко пренебрежителки надувки си падат, но платформата им е супер, пък и с брокерката се позапознах ,
                      абе доволен съм си! И СИС много ми похвалиха...

Коментар

ами 2 пъти ходих до Карол в Пловдив в една съборена сграда и двата пъти нямаше никой в офиса и им теглих една! Те губят - аз ги потърсих!!!

п.п. Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино - хайде наздраве!!!
                        Много странно, аз пък в София се чудя що за разхищение и огромен стандарт демонстрират, когато минавам случайно през офисите им! В офисът им на семинарията за милиони, на поне 4 етажа и огромно РЗП сигурно работят 20-30 човека В малкото пъти, в които съм ходил /ползвам банки и интернет/ ме посреща някой и говорим двама човека в зала за 200 поне
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Много ми е странно как е възможно да търгуваш през 2 ИП-ка, а нито един от тях да не е Карол . Голяма грешка според мен.
                          А иначе на запад си мисля, че петролът търси дъно и му е все по-трудно да пада с темповете, с които го правеше преди.
                          ами 2 пъти ходих до Карол в Пловдив в една съборена сграда и двата пъти нямаше никой в офиса и им теглих една! Те губят - аз ги потърсих!!!

п.п. Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино - хайде наздраве!!!
                          Last edited by tony1975; 02.02.2015, 23:13.

Коментар

от тук натам и аз само етф-и!!!
                            Влязох в две банки и двете са надолу!!!
                            Купих руски акции и те яко надолу,
                            Взех и един балансиран етф на спдр ей така на майтап - за сега само той ми е на плюс!

Колкото до БФБ реших да имам по-малко позиции, за съжаление когато някои не са ликвидни е проблем - не че аз съм някакъв голям
                            Минах 40К в един ИП и си отворих сметка и купувам през друг - ей така за диверсификация и малко повече спокойствие мое

Ама на Елана платформата е много по-зле от на Бенч-а, макар че е по-нова!!!
                            Иначе Бенча през смартфон е самолет направо - жалко че не съм трейдър!!!
                            Много ми е странно как е възможно да търгуваш през 2 ИП-ка, а нито един от тях да не е Карол . Голяма грешка според мен.
                            А иначе на запад си мисля, че петролът търси дъно и му е все по-трудно да пада с темповете, с които го правеше преди.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• от тук натам и аз само етф-и!!!
                              Влязох в две банки и двете са надолу!!!
                              Купих руски акции и те яко надолу,
                              Взех и един балансиран етф на спдр ей така на майтап - за сега само той ми е на плюс!

Колкото до БФБ реших да имам по-малко позиции, за съжаление когато някои не са ликвидни е проблем - не че аз съм някакъв голям
                              Минах 40К в един ИП и си отворих сметка и купувам през друг - ей така за диверсификация и малко повече спокойствие мое

Ама на Елана платформата е много по-зле от на Бенч-а, макар че е по-нова!!!
                              Иначе Бенча през смартфон е самолет направо - жалко че не съм трейдър!!!
                              Last edited by tony1975; 02.02.2015, 22:14.

Коментар

И аз не съм за завиждане

Имам си едно правило - търгувам единствено дълги позиции, предимно чрез ЕТФ-и. Откакто индексите станаха на върхови нива, купих фондове на метали и петрол. От металния ЕТФ съм напред, но не може да избие загубите от този на петрола. Правя по макс. 1 сделка на месец без маржин.
                                Металите и петрола почти винаги вървят заедно

Коментар

Working...
                                X