Може и в Пловдив
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсички борсови пиянки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение... още повече живеят в СФИ и въртим там едни пари, аз на тях за такси, те на мен за наем ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного странно, аз пък в София се чудя що за разхищение и огромен стандарт демонстрират, когато минавам случайно през офисите им! В офисът им на семинарията за милиони, на поне 4 етажа и огромно РЗП сигурно работят 20-30 човека В малкото пъти, в които съм ходил /ползвам банки и интернет/ ме посреща някой и говорим двама човека в зала за 200 поне
Виж Бенча малко пренебрежителки надувки си падат, но платформата им е супер, пък и с брокерката се позапознах ,
абе доволен съм си! И СИС много ми похвалиха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами 2 пъти ходих до Карол в Пловдив в една съборена сграда и двата пъти нямаше никой в офиса и им теглих една! Те губят - аз ги потърсих!!!
п.п. Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино - хайде наздраве!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного ми е странно как е възможно да търгуваш през 2 ИП-ка, а нито един от тях да не е Карол . Голяма грешка според мен.
А иначе на запад си мисля, че петролът търси дъно и му е все по-трудно да пада с темповете, с които го правеше преди.
п.п. Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино - хайде наздраве!!!Last edited by tony1975; 02.02.2015, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот тук натам и аз само етф-и!!!
Влязох в две банки и двете са надолу!!!
Купих руски акции и те яко надолу,
Взех и един балансиран етф на спдр ей така на майтап - за сега само той ми е на плюс!
Колкото до БФБ реших да имам по-малко позиции, за съжаление когато някои не са ликвидни е проблем - не че аз съм някакъв голям
Минах 40К в един ИП и си отворих сметка и купувам през друг - ей така за диверсификация и малко повече спокойствие мое
Ама на Елана платформата е много по-зле от на Бенч-а, макар че е по-нова!!!
Иначе Бенча през смартфон е самолет направо - жалко че не съм трейдър!!!
А иначе на запад си мисля, че петролът търси дъно и му е все по-трудно да пада с темповете, с които го правеше преди.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
от тук натам и аз само етф-и!!!
Влязох в две банки и двете са надолу!!!
Купих руски акции и те яко надолу,
Взех и един балансиран етф на спдр ей така на майтап - за сега само той ми е на плюс!
Колкото до БФБ реших да имам по-малко позиции, за съжаление когато някои не са ликвидни е проблем - не че аз съм някакъв голям
Минах 40К в един ИП и си отворих сметка и купувам през друг - ей така за диверсификация и малко повече спокойствие мое
Ама на Елана платформата е много по-зле от на Бенч-а, макар че е по-нова!!!
Иначе Бенча през смартфон е самолет направо - жалко че не съм трейдър!!!Last edited by tony1975; 02.02.2015, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз не съм за завиждане
Имам си едно правило - търгувам единствено дълги позиции, предимно чрез ЕТФ-и. Откакто индексите станаха на върхови нива, купих фондове на метали и петрол. От металния ЕТФ съм напред, но не може да избие загубите от този на петрола. Правя по макс. 1 сделка на месец без маржин.
Коментар
Коментар