15% ти като консервативен форумец ,още ли смяташ ,че борсата ще се качва през следващите месеци.... и особенно ТИМ позициите...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, по принцип исках да пиша в "Алкохолизъм на БФБ", но не намерих темата. Тази попадна в мирогледа ми и я счетох за подходяща - все пак това е нашия профил и ние не го крием . Освен това е създадена от достатъчно уважаван човек - Биг Беър!
Цезар беше един от постоянните посетители... имахме общи интереси тогава към Химко...
Та сме пили когато стигна 49 стинки ... след спиране от борсата на 20 ст... и отвори на от 32 и стигна 50 през 2007 г.... весело време....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащо не се наливате във Виртуална кръчма....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбсолютно си прав!
Откакто спряха алкохола на БФБ, нито темата прокопса, нито БФБтоMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКакво значи шумкари? Да знам, че ако е лошо да те изтрия .....
П.П. Ходих до магазина и се заредих с "боеприпаси" за форума!
Готов съм за сражение
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСтанахме шумкари
П.П. Ходих до магазина и се заредих с "боеприпаси" за форума!
Готов съм за сражениеLast edited by 15%; 09.04.2014, 22:40.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДавидов и борба с форумхолиците! Епична битка!
По принцип харесвам Давидов, но няма как да трие мнения на хора, които пият! Просто той е простосмъртен, а алкохола ще го има до края на света
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбсолютно си прав!
Откакто спряха алкохола на БФБ, нито темата прокопса, нито БФБто
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА защо си мислиш колега, че алкохолизма не е свързанс оптимизма? При всяка по-печеливша позиция е нормално да обърнеш един Джеймисън на екс.. Това още повече покачва адреналина, вдъхва оптимизъм и Софикс расте. Обратно - модероторите задържат ниски цени на Софи Марсо, както го нарече една много готина колежка.
Откакто спряха алкохола на БФБ, нито темата прокопса, нито БФБтоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА защо си мислиш колега, че алкохолизма не е свързанс оптимизма? При всяка по-печеливша позиция е нормално да обърнеш един Джеймисън на екс.. Това още повече покачва адреналина, вдъхва оптимизъм и Софикс расте. Обратно - модероторите задържат ниски цени на Софи Марсо, както го нарече една много готина колежка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам напоследък, че назрява проблем с цензурата в Инвестор и за това реших да "заема гражданска позиция" и аз . Смятам темата за подходяща и за това да кажа и на двете страни по нещо:
Давидов: Няма начин да се справиш чисто физически с триенето на всички постове, а и не мисля, че е в твой/ ваш интерес! На този сайт главното оръжие му е форумът, а стъпките, които правиш определено са в негова вреда. За мен над 90 % от мненията в сайта не са адекватни /вкл. моите/, но остават защото не съдържат думичката алкохол?
Към "противниците" на Давидов: Какво ви пречи просто да се преместим в темата "Алкохолизъм на БФБ" /която между другото не мога да намеря/? ОК, сърдите се, че Давидов показва мускули, а защо вие не отстъпите като по-мъдри и просто да си комуникираме в друга тема?
Не превръщайте този сайт в много професионален, защото в него глупостите са болшинство, а професионалистите твърде малко. Разглеждайте го като нещо много повече - социална група .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве!
На мен пиенето ми свършва, а навън вали......
Въпреки това ще се прежаля и ще отида да си взема "допълнително"
Надявам се Софикс и всички останали да ме подкрепите в това мое начинание
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук сме нека трие наздраве
На мен пиенето ми свършва, а навън вали......
Въпреки това ще се прежаля и ще отида да си взема "допълнително"
Надявам се Софикс и всички останали да ме подкрепите в това мое начинаниеПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар