Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Гледам напоследък, че назрява проблем с цензурата в Инвестор и за това реших да "заема гражданска позиция" и аз . Смятам темата за подходяща и за това да кажа и на двете страни по нещо:
Давидов: Няма начин да се справиш чисто физически с триенето на всички постове, а и не мисля, че е в твой/ ваш интерес! На този сайт главното оръжие му е форумът, а стъпките, които правиш определено са в негова вреда. За мен над 90 % от мненията в сайта не са адекватни /вкл. моите/, но остават защото не съдържат думичката алкохол?
Към "противниците" на Давидов: Какво ви пречи просто да се преместим в темата "Алкохолизъм на БФБ" /която между другото не мога да намеря/? ОК, сърдите се, че Давидов показва мускули, а защо вие не отстъпите като по-мъдри и просто да си комуникираме в друга тема?
Не превръщайте този сайт в много професионален, защото в него глупостите са болшинство, а професионалистите твърде малко. Разглеждайте го като нещо много повече - социална група .Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЙеее и други медии са отразили резултатите от проучването.
Кой търгува на БФБ
http://www.darikfinance.bg/novini/95537
В предаването Инвестбук също са отразили снощи резултатите от проучването. Все още обаче няма качен запис иначе ще го пусна и него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе нали - анонимно - когато има анонимство, от лъжа файда няма.
Кой търгува на БФБ
http://www.darikfinance.bg/novini/95537
В предаването Инвестбук също са отразили снощи резултатите от проучването. Все още обаче няма качен запис иначе ще го пусна и негоLast edited by Hris0 Hrist0v; 25.06.2013, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА дали някои не послъгват малкоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПуснах го и в Инфосток, от България он Еър го обявъха също в новините си, 1-2 ИП-та шернаха във фейса. Не е само от тук Но така или иначе съм споменал, че не претендира за представителност. Много е трудно да се достигне до целевата група. Ще мисля по-нататък как може да се подобри. Пратих го и на БФБ, може и те да ударят едно рамо другия пътLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного сериозно проучване и доклад.
Но не трябваше ли да го кръстиш "Профил на инвеститорите от Инвестор.БГ", защото тук сме малка част от инвестиращите и едва ли сме представителна част Ще се обидят профитата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЗдравейте,
представям ви анализа на резултатите от проучването. Надявам се да ви е интересен.
http://economistbg.blogspot.com/2013/06/blog-post.html
(Може да има малко правописни грешки, така че не ме съдете прекалено строго )
Успешен ден на всички!
Но не трябваше ли да го кръстиш "Профил на инвеститорите от Инвестор.БГ", защото тук сме малка част от инвестиращите и едва ли сме представителна част Ще се обидят профитатаLife won't wait for you.
Коментар
-
Здравейте,
представям ви анализа на резултатите от проучването. Надявам се да ви е интересен.
http://economistbg.blogspot.com/2013/06/blog-post.html
(Може да има малко правописни грешки, така че не ме съдете прекалено строго )
Успешен ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетова е лесно - Колко активи управлявате:
1.под 10 000
2.под 100 000
3.под 1 000 000
4.над 1 000 000
или нещо от сорта
Резултати до момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАми той е доста разтегливо понятие и ми се стори, че доста хора нямаше да отговорят тук. За това реших да не го слагам. За следващия път ще помисля повече за някакъв добър въпрос в тази посока.
1.под 10 000
2.под 100 000
3.под 1 000 000
4.над 1 000 000
или нещо от сорта“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА дали някои не послъгват малко
Коментар
-
Супер се получава. Ще я повтаряме на една година и ще следим как се изменя профила
Резултати до момента
Коментар
Коментар