IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве с гроздова .

Коментар

• Още малко и ще ви кажа едно наздраве от имението на 15%. Ама първо ще отида да занеса храна на тавариш Сталин на вилата.
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• смукача?

Коментар

• Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.

Извинявам се за спама, но все пак ако някой е пропуснал, да се включва в анкетката.
          Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Здравейте колеги,

както много от вас помнят, миналата година проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ (линк към анализа). Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните 12 месеца. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна и картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 23 май 2014 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.

Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.

директен линк за копиране: https://docs.google.com/forms/d/1WqR...2YiMw/viewform

Благодаря предварително на всички участници.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            АААА, значи другите активи падат.....
            Има нещо такова , но не навсякъде

Щегичка...Винаги е удоволствие да се дърля човек с теб......
            Човече, аз от шеги разбирам, но не за сметка на активите ми

пп Успех и много качествени питиета на масата !
            На теб също успех и удоволетворение в личните дела!

Наздраве Чичо! За мен ти си един истински офицер на честта. Не се заяждаш самоцелно като много други.......
            Поздравче от мен само сега и само с тази песен, другите в любимата ни музика !

http://www.youtube.com/watch?v=fsr-cYrCzCE

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Наздраве 4I4О! Малък процент в сравнение с други активи, но нарастващ спрямо тях.
              АААА, значи другите активи падат.....

Щегичка...Винаги е удоволствие да се дърля човек с теб......

пп Успех и много качествени питиета на масата !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Стига бе , Лорде...!!!
                И ти ли имаш акции.....

пп Наздраве !
                Наздраве 4I4О! Малък процент в сравнение с други активи, но нарастващ спрямо тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Искаш да кажеш, че привличаме нови членове?
                  Само доктора го няма

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

абе Софикс - пропихме форума бе човек!!! все повече люде се присъединяват!!!
                    Искаш да кажеш, че привличаме нови членове?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

абе Софикс - пропихме форума бе човек!!! все повече люде се присъединяват!!!
                      Нека има лошо няма

Коментар

• абе Софикс - пропихме форума бе човек!!! все повече люде се присъединяват!!!

Коментар

.......
                          Наздраве! Като ми падат акциите като днес, минавам на домашарка, иначе като са нагоре на скъпо Виски. Е, трябва да се свива колана!

Стига бе , Лорде...!!!
                          И ти ли имаш акции.....

пп Наздраве !
                          Last edited by 4i40; 14.05.2014, 21:22.

Коментар

Mr. Пич си!
                            Наздраве! Като ми падат акциите като днес, минавам на домашарка, иначе като са нагоре на скъпо Виски. Е, трябва да се свива колана!
                            Ай наздраве. И аз съм на домашарка

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Добра анкета - как да видя отговорите текущо след като съм попълнил анкетата?
                              Тук трябва да става. https://docs.google.com/forms/d/1WqR.../viewanalytics

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Пия и си мисля, пия и си мисля.... По едно време усещам, че само си пия...
                                Mr. Пич си!

Коментар

Working...
                                X