Наздраве с гроздова .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.
Извинявам се за спама, но все пак ако някой е пропуснал, да се включва в анкетката.
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
както много от вас помнят, миналата година проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ (линк към анализа). Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните 12 месеца. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна и картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 23 май 2014 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.
директен линк за копиране: https://docs.google.com/forms/d/1WqR...2YiMw/viewform
Благодаря предварително на всички участници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАААА, значи другите активи падат.....
Има нещо такова , но не навсякъде
Щегичка...Винаги е удоволствие да се дърля човек с теб......
Човече, аз от шеги разбирам, но не за сметка на активите ми
пп Успех и много качествени питиета на масата !
Наздраве Чичо! За мен ти си един истински офицер на честта. Не се заяждаш самоцелно като много други.......
Поздравче от мен само сега и само с тази песен, другите в любимата ни музика !
http://www.youtube.com/watch?v=fsr-cYrCzCE
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве 4I4О! Малък процент в сравнение с други активи, но нарастващ спрямо тях.
Щегичка...Винаги е удоволствие да се дърля човек с теб......
пп Успех и много качествени питиета на масата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Стига бе , Лорде...!!!
И ти ли имаш акции.....
пп Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че привличаме нови членове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе Софикс - пропихме форума бе човек!!! все повече люде се присъединяват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе Софикс - пропихме форума бе човек!!! все повече люде се присъединяват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение.......
Наздраве! Като ми падат акциите като днес, минавам на домашарка, иначе като са нагоре на скъпо Виски. Е, трябва да се свива колана!
Стига бе , Лорде...!!!
И ти ли имаш акции.....
пп Наздраве !Last edited by 4i40; 14.05.2014, 21:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеMr. Пич си!
Наздраве! Като ми падат акциите като днес, минавам на домашарка, иначе като са нагоре на скъпо Виски. Е, трябва да се свива колана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДобра анкета - как да видя отговорите текущо след като съм попълнил анкетата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПия и си мисля, пия и си мисля.... По едно време усещам, че само си пия...
Коментар
Коментар