Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоя е 1.31
Добре ли е?
Хайде че почва денсинг старс и сигурно пак дъщерята ще е Михаела, а аз Светльо - някой си
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКолко колко - повече от Алфата е!
Абе да ти кажа заради Хим-а и Инс-а взе да бърза пред индекса, мискинина....
Добре ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРеалното положение:
покупка Евроинс - 19.08, цена /от платформа, без комисионна/ - 0.858
покупка Атера - 30.09 цена /----------------------------------------------/ - 2.170
Наздраве!
п.с. той нищо не каза за оса-та на АТЕРА?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Тони, колко ти е бета коефициента на портфейла?
Абе да ти кажа заради Хим-а и Инс-а взе да бърза пред индекса, мискинина....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПри EURINS и ATERA има грешка или в датите или в цената. Не се заяждам, но съм маниак на тема цени на акции
покупка Евроинс - 19.08, цена /от платформа, без комисионна/ - 0.858
покупка Атера - 30.09 цена /----------------------------------------------/ - 2.170
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПри EURINS и ATERA има грешка или в датите или в цената. Не се заяждам, но съм маниак на тема цени на акции
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофчо, забрави да кажеш наздраве!!!
Нали си поркаме и си бъбрим....
НАЗДРАВЕ!!!
Наздраве!
Коментар
-
Нали си поркаме и си бъбрим....
НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПози, след мое участие в тази тема няма Тонка - и да искаш, и да не искаш .
Иначе сега заредих какво се е случило с нея, че така ме смаза /даже често ме бъзика/.
Дано да съм ги попълнил правилно в конкурентен сайт /почти съм сигурен в това/:
19.08.2013 - покупка Евроинс - 0.85 лв.
24.09.2013 - покупка Бреф - 0.535 лв.
24.09.2013 - покупка Атера - 2.17 лв.
03.10.2013 - покупка Хим прив. - 1.74 лв.
Найс, а
П.П. в по-късен етап съм и заменил Арерите за СФИ, както и Евроинс за още Хим прив. Това ми преструктуриране обаче не съм направил в най-удачния момент, но въпреки това, както казах си ме бие и то с много нискорискови активи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПози, след мое участие в тази тема няма Тонка - и да искаш, и да не искаш .
Иначе сега заредих какво се е случило с нея, че така ме смаза /даже често ме бъзика/.
Найс, а
П.П. в по-късен етап съм и заменил Арерите за СФИ, както и Евроинс за още Хим прив. Това ми преструктуриране обаче не съм направил в най-удачния момент, но въпреки това, както казах си ме бие и то с много нискорискови активи.
Супер влизане
ама ти си и опропастил май инвестицията!!!
купи и СФТРД и да дойдете на ОСА, да видите какво е мениджмънт!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Наздраве тигре!!!
Я кажи позициите на приятелката, не позите - позициите искам!!!
Найс, а
П.П. в по-късен етап съм и заменил Арерите за СФИ, както и Евроинс за още Хим прив. Това ми преструктуриране обаче не съм направил в най-удачния момент, но въпреки това, както казах си ме бие и то с много нискорискови активи.Last edited by 15%; 15.05.2014, 21:01.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеБраво Ице, много хубаво, че напомняш за анкетата. Тя е точно по темата и е интересно да се видят резултатите. Аз лично я попълних още веднъж, но с "данните" на моята приятелка, че и тя е на БФБ-то от почти година. Аз и търгувам позициите, но печалбата и е почти в пъти по-висока от моята . Направо удари кьоравото като тайминг и като компании.
Наздраве на компанията, виждам, че действително нашата секта привлича все по-голяма аудитория
Наздраве тигре!!!
Я кажи позициите на приятелката, не позите - позициите искам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
както много от вас помнят, миналата година проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ (линк към анализа). Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните 12 месеца. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна и картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 23 май 2014 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.
директен линк за копиране: https://docs.google.com/forms/d/1WqR...2YiMw/viewform
Благодаря предварително на всички участници.
Наздраве на компанията, виждам, че действително нашата секта привлича все по-голяма аудиторияLast edited by 15%; 15.05.2014, 20:48.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар