If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пози, след мое участие в тази тема няма Тонка - и да искаш, и да не искаш .
Иначе сега заредих какво се е случило с нея, че така ме смаза /даже често ме бъзика/.
Дано да съм ги попълнил правилно в конкурентен сайт /почти съм сигурен в това/:
П.П. в по-късен етап съм и заменил Арерите за СФИ, както и Евроинс за още Хим прив. Това ми преструктуриране обаче не съм направил в най-удачния момент, но въпреки това, както казах си ме бие и то с много нискорискови активи.
При EURINS и ATERA има грешка или в датите или в цената. Не се заяждам, но съм маниак на тема цени на акции
Иначе сега заредих какво се е случило с нея, че така ме смаза /даже често ме бъзика/.
П.П. в по-късен етап съм и заменил Арерите за СФИ, както и Евроинс за още Хим прив. Това ми преструктуриране обаче не съм направил в най-удачния момент, но въпреки това, както казах си ме бие и то с много нискорискови активи.
ееееееееееееее!
Супер влизане
ама ти си и опропастил май инвестицията!!!
купи и СФТРД и да дойдете на ОСА, да видите какво е мениджмънт!!!
Наздраве тигре!!!
Я кажи позициите на приятелката, не позите - позициите искам!!!
Браво Ице, много хубаво, че напомняш за анкетата. Тя е точно по темата и е интересно да се видят резултатите. Аз лично я попълних още веднъж, но с "данните" на моята приятелка, че и тя е на БФБ-то от почти година. Аз и търгувам позициите, но печалбата и е почти в пъти по-висока от моята . Направо удари кьоравото като тайминг и като компании.
Наздраве на компанията, виждам, че действително нашата секта привлича все по-голяма аудитория
Наздраве тигре!!!
Я кажи позициите на приятелката, не позите - позициите искам!!!
както много от вас помнят, миналата година проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ (линк към анализа). Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните 12 месеца. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна и картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 23 май 2014 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Браво Ице, много хубаво, че напомняш за анкетата. Тя е точно по темата и е интересно да се видят резултатите. Аз лично я попълних още веднъж, но с "данните" на моята приятелка, че и тя е на БФБ-то от почти година. Аз и търгувам позициите, но печалбата и е много по-висока от моята . Направо удари кьоравото като тайминг и като компании.
Наздраве на компанията, виждам, че действително нашата секта привлича все по-голяма аудитория
Коментар