Аз засядам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеБа, тука много развратна работа стана значи
Нищо развратно не става, само кьор-фишеци .Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПаднали под масата?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПаднали под масата?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Гогата комарджия ли е? Не му ли стигат борсовите премеждия?
Сделките са на 99% коректни - Атерата с 1 ден лаг, а Инса с под стотинка разлика.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕми аз като ви разправям, че ми е кеф като падат акциите, никой не вярва
Наздраве от мен и от "хакерчето" Борисов!
Гледаме мача, Жоре практикува комар онлайн, аз си пиша във форума - ИДИЛИЯ
Гогата комарджия ли е? Не му ли стигат борсовите премеждия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ех кога беше Инса на 80 стинки.... искам пак!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Наздраве от мен и от "хакерчето" Борисов!
Гледаме мача, Жоре практикува комар онлайн, аз си пиша във форума - ИДИЛИЯПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, ако това е алтернативата за фонда, по-доре парите да са на депозит
Иначе поствам скрийншот на сделките с любезното съдействие на г-н Георги Борисов!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена време си влязъл я попълни един тест, може да те направим фондмениджър на нашия фонд с Форти
п.с. той нищо не каза за оса-та на АТЕРА?!?!
Иначе поствам скрийншот на сделките с любезното съдействие на г-н Георги Борисов!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар