Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато заговорихме за домати......
Ще ви кажа как се изкарват 700 лв. Викам му един ден (на баща ми) "Оти копаш с мотика, дай да купим един култиватор". А той се замисли и вика - що да купуваш, като аз ще направя един.
Е то го резултата:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМиналата година на едно събрание пуснах една приказка - " мъжете вече не си мерят онази работа, парите или любовниците а големината на доматите."......
пп Записаха си го в тефтерите.... Позволявам цитиране без заплащане...
Шегичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато заговорихме за домати......
Ще ви кажа как се изкарват 700 лв. Викам му един ден (на баща ми) "Оти копаш с мотика, дай да купим един култиватор". А той се замисли и вика - що да купуваш, като аз ще направя един.
Е то го резултата:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато дойдеш на вилата, ще разбереш какво е това домат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато дойдеш на вилата, ще разбереш какво е това домат
пп Записаха си го в тефтерите.... Позволявам цитиране без заплащане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи си прави каквото искаш, а аз като по-прост ще си купувам от магазинаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕ, че аз (гордия софиянец) си произвеждам и мезе ! Имам парник, градина и кокошки на вилата. Нищо не става от вас провинциалистчета, а се тупате в гърдите иначе......
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеходих за мезе
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕ, че не си ли си произвел ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз засядам
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОтивам до супермаркета за ''материал'' че тази вечер ще ''бачкам'' яко и до късно.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар