IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    абе тук съм на една маса...
    Добре ,че не си под масата

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Абе къде е бате Тони
      абе тук съм на една маса...

Коментар

• Абе къде е бате Тони

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Като заговорихме за домати......
          Ще ви кажа как се изкарват 700 лв. Викам му един ден (на баща ми) "Оти копаш с мотика, дай да купим един култиватор". А той се замисли и вика - що да купуваш, като аз ще направя един.
          Е то го резултата:
          Ти сега култиватор ли ще ни продаваш? Нещо като аукцион ли ще ни спретнеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Миналата година на едно събрание пуснах една приказка - " мъжете вече не си мерят онази работа, парите или любовниците а големината на доматите."......

пп Записаха си го в тефтерите.... Позволявам цитиране без заплащане...
            Какво събрание? В клуба на пенсионера ли? Там не се ли говори само за увеличението на пенсиите?

Шегичка.

Коментар

Като заговорихме за домати......
              Ще ви кажа как се изкарват 700 лв. Викам му един ден (на баща ми) "Оти копаш с мотика, дай да купим един култиватор". А той се замисли и вика - що да купуваш, като аз ще направя един.
              Е то го резултата:
              Абе ние ще пием там или ще копаем ?

Коментар

• Като заговорихме за домати......
                Е то го резултата:
                Attached Files
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Като дойдеш на вилата, ще разбереш какво е това домат
                  Геца, и аз имам домати бе пич! Ама са късни

Коментар

Миналата година на едно събрание пуснах една приказка - " мъжете вече не си мерят онази работа, парите или любовниците а големината на доматите."......

пп Записаха си го в тефтерите.... Позволявам цитиране без заплащане...

Коментар

Ти си прави каквото искаш, а аз като по-прост ще си купувам от магазина

Коментар

Е, че аз (гордия софиянец) си произвеждам и мезе ! Имам парник, градина и кокошки на вилата. Нищо не става от вас провинциалистчета, а се тупате в гърдите иначе......
                        Ти си прави каквото искаш, а аз като по-прост ще си купувам от магазина

Коментар

ходих за мезе
                          Е, че аз (гордия софиянец) си произвеждам и мезе ! Имам парник, градина и кокошки на вилата. Нищо не става от вас провинциалистчета, а се тупате в гърдите иначе......

Коментар

Е, че не си ли си произвел ?
                            ходих за мезе

Коментар

• пак ще се наградите тази вечер,а повода е....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Аз засядам
                                Аз съм заседнал вече втори час. Ама ще внимавам, че днес, ще го играя сводник - една приятелка на приятелката на 15 % ще я запознавам с един мой приятел. Ама той(15%) ми отказа терен, и ще трябва да ходим някъде навън

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Отивам до супермаркета за ''материал'' че тази вечер ще ''бачкам'' яко и до късно.
                                Е, че не си ли си произвел ?

Коментар

Working...
                                X