питие?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНе става. Аз три дни не се спрях, сега си сипах една чаша бира и не върви....
Тоя с 80К продава на Еврохолда - бая го е запушил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТоя кучу много лошо гледа мръвката
Наздраве!
Наздраве !Last edited by chronos; 18.05.2014, 15:09.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКакво събрание? В клуба на пенсионера ли? Там не се ли говори само за увеличението на пенсиите?
Шегичка.
Сега ги зарибявам за борсата.... Как да вдигнем Софикса над 1000...?
Само с таксиджии не става и пенсионери са нужни....
Коментар
-
Нито ще копаем, нито култиватори ще ви продавам. Просто демонстрирах на какво е способен дъртия. Но определено продавам казани за ракия, това е съвсем сериозно. Значи миналата година купих казан. Щото нашия вече беше на 100 години и едвам креташе. Видях го в нета, харесах го и хоп 600 лв. с наложен платеж. Дойде... меден от всякъде - лула, капак, серпентина....а бе всичко беше перфектно. Оставихме го на вилата и некви мангали го гепиха барбара с още куп неща. А не бяхме го пробвали и един път. И дъртия като се нервира. На него му беше най-тегаво за мен (щото много държи на мен), че съм извадил 600 лв. и некви тъпаци да го откраднат без дори и да го пробваме. Отиде до село, намери някаква стара медна тава която щял да я ползва за дъно, че била дебела. От един негов приятел взе тръба, от мазето изкопа некви медни ламарини.....една седмица чука, блъска, с горелката го пърли, и накрая го направи. Та от тогава продавам казаниНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар