IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• питие?

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Не става. Аз три дни не се спрях, сега си сипах една чаша бира и не върви....
      ами щото си сменил на бира бе Георги!!!
      Тоя с 80К продава на Еврохолда - бая го е запушил?

Коментар

• Не става. Аз три дни не се спрях, сега си сипах една чаша бира и не върви....
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• неделя вечер и никой не жабури?
          аааа, момчета трябва да ви предупредя че парадонтозата Ви дебне зад ъгъла!!!
          Или както казва моя зъболекар - всяка вечер устната кухина трябва да се жабури с анти-бактериална течност!!!

Коментар

• ...чашките, чашките...

Коментар

• хайде наздраве колеги че жаждата е нетърпима вече,чак отвътре ме гори-ама огън с огън гаси ли се...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Тоя кучу много лошо гледа мръвката
                Наздраве!
                Само с гледането ще си остане.....
                Наздраве !
                Last edited by chronos; 18.05.2014, 15:09.

Коментар

• Тоя кучу много лошо гледа мръвката
                  Наздраве!

Коментар

• А почвам отново, пък вие ако щете
                    Attached Files

Коментар

• Не знам за вас, ама аз сега започвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Живи ли сте бе ?

Коментар

• Живи ли сте бе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Какво събрание? В клуба на пенсионера ли? Там не се ли говори само за увеличението на пенсиите?

Шегичка.
                            Ти чуваш ли се какво пишеш .... Пенсии като шума...Чудят се къде да си похарчат парите....
                            Сега ги зарибявам за борсата.... Как да вдигнем Софикса над 1000...?
                            Само с таксиджии не става и пенсионери са нужни....

Коментар

• Нито ще копаем, нито култиватори ще ви продавам. Просто демонстрирах на какво е способен дъртия. Но определено продавам казани за ракия, това е съвсем сериозно. Значи миналата година купих казан. Щото нашия вече беше на 100 години и едвам креташе. Видях го в нета, харесах го и хоп 600 лв. с наложен платеж. Дойде... меден от всякъде - лула, капак, серпентина....а бе всичко беше перфектно. Оставихме го на вилата и некви мангали го гепиха барбара с още куп неща. А не бяхме го пробвали и един път. И дъртия като се нервира. На него му беше най-тегаво за мен (щото много държи на мен), че съм извадил 600 лв. и некви тъпаци да го откраднат без дори и да го пробваме. Отиде до село, намери някаква стара медна тава която щял да я ползва за дъно, че била дебела. От един негов приятел взе тръба, от мазето изкопа некви медни ламарини.....една седмица чука, блъска, с горелката го пърли, и накрая го направи. Та от тогава продавам казани

Коментар

• .
                                не се закачайте с бате Ви Тони ей!!!

Коментар

Working...
                                X