Пия и си мисля, пия и си мисля.... По едно време усещам, че само си пия...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма такова нещо. Пия си и хич не ми дреме
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПързалката днес май Ни е убила глътката
Коментар
-
Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.
Здравейте колеги,
както много от вас помнят, миналата година проведох проучване за профила на инвестиращите на БФБ (линк към анализа). Тази година отново провеждам същото проучване, за да видим как той се е изменил през последните 12 месеца. Моля всеки от вас да вземе участие и да помогне с разпространяването на анкетата, за да имаме колкото се може по-пълна и картина. Участието в проучването е напълно анонимно и резултатите ще се разглеждат в обобщен вид само. Анкетата ще бъде активна до 23 май 2014 г., а последващия анализ ще се разпространи за свободно ползване от всички.
Профил на инвеститорите на БФБ - 2014 г.
директен линк за копиране: https://docs.google.com/forms/d/1WqR...2YiMw/viewform
Благодаря предварително на всички участници.Last edited by Hris0 Hrist0v; 14.05.2014, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаправо направи автопортрети на обратната страна и с едно звъртане връз пирона решаваш въпроса
Ако трябва ще викнем и Кирето, знаем че се обичате многоНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеИ аз я оставям на 50 и после консумирам с лед. А за Холда....който се смее последен...
СофиксчУ нали не си се отказал от вилата.....обещах ти че ще махна портретите....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСофикс, а от какви плодове я правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениене е ли много това
Коментар
Коментар