Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеНе се притеснявам. Учудва ме, че се продава без да има обективна причина.
Днес акцията Х се продава масирано, а утре същата акция Х се купува. И какво се е променило в рамките на ден? Нищо. :-)
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеНе се притеснявам. Учудва ме, че се продава без да има обективна причина.
Днес акцията Х се продава масирано, а утре същата акция Х се купува. И какво се е променило в рамките на ден? Нищо. :-)
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВ дни като днешният е най-важно да имаш КЕШ и ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ
Знам го от личен опит
Въпреки че можеше да се посдобия с табаци на 82 лв, БФБ на 4 с дивидент....... за половината кеш. Останалата половина биха били на спад от още 10%......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре дошъл Мобиман!
Такива неща като днешния ден се случват и са нещо нормално, не се притеснявай!
Всички си задаваме въпроса до къде ще пада, а аз мисля /повтарям го цял ден/, че спада няма да е дълбок. Не вярвам по-консервативните акции да паднат с повече от 10-20% от днешните им нива. Аз лично днес си купих акции от компания и имах големия мерак при първи бид да купя още 2 такива /не ми продадоха/.
Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на ценни книжа!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениебб е бита карта за мен и целият герб така че темата е изчерпанаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма си драка!
Пак ги зачопка!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНЕ, ако не е гласувано на реферндум! Tрябва да се комбинира С предсрочните избори 2 в 1!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа. И не е ли подигравка - германците да дойдат да им купят каолините, а после матряла като се опаричи с тези кинти си направи ралито на избушеняците !!! Сложни процеси текат на бфб Дори такава тема имаше у форума ! Сега пък - скъпи им били тея същите избупеняци! Бфб рулз - нема угодия
Пак ги зачопка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес можели да се понапиемНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМоже да споделиш какво имаш предвид в нашата си тема, очаквам с интерес
Знам го от личен опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНищо не решава задачата на БФБ, ...
П.П. Когато купувах Каолин на 2 лв. "общественото" мнение бе, че ПРокопито имал дългове за над милиард мисля, банките какви глупаци били и че щял да фалира всичко. Е, видяхме какво стана.....Last edited by precakanoto; 06.06.2014, 21:59.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПрецаканото, кажи едно наздраве!Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар