IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Това че ти мислиш така не значи че си прав.
    Далеч съм от мисълта, че съм прав. Явно не разполагам с цялата информация. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Не се притеснявам. Учудва ме, че се продава без да има обективна причина.

Днес акцията Х се продава масирано, а утре същата акция Х се купува. И какво се е променило в рамките на ден? Нищо. :-)
      Пазарите обичат предвидимостта, а днес бе ден на въпроси. Не искам да ти философствам повече, защото не съм сред големите и успели инвеститори и за това ще ти кажа наздраве и както каза Софикс - нерви трябват здрави и по възможност кеш за бъдещи покупки!
      Успех!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Днес акцията Х се продава масирано, а утре същата акция Х се купува. И какво се е променило в рамките на ден? Нищо. :-)
        Това че ти мислиш така не значи че си прав.

Коментар

Комар свиквай

Коментар

В дни като днешният е най-важно да имаш КЕШ и ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ

Знам го от личен опит
            А, за това съм абсолютно съгласен!
            Въпреки че можеше да се посдобия с табаци на 82 лв, БФБ на 4 с дивидент....... за половината кеш. Останалата половина биха били на спад от още 10%......
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Добре дошъл Мобиман!

Такива неща като днешния ден се случват и са нещо нормално, не се притеснявай!
              Всички си задаваме въпроса до къде ще пада, а аз мисля /повтарям го цял ден/, че спада няма да е дълбок. Не вярвам по-консервативните акции да паднат с повече от 10-20% от днешните им нива. Аз лично днес си купих акции от компания и имах големия мерак при първи бид да купя още 2 такива /не ми продадоха/.

Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на ценни книжа!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                бб е бита карта за мен и целият герб така че темата е изчерпана
                Аз съм за Светльо Витков.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ама си драка!
                  Пак ги зачопка!
                  Без да искам, сори. И не е зачопкване - да го разглеждат като повод за самоанализ
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    НЕ, ако не е гласувано на реферндум! Tрябва да се комбинира С предсрочните избори 2 в 1!
                    бб е бита карта за мен и целият герб така че темата е изчерпана

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Да. И не е ли подигравка - германците да дойдат да им купят каолините, а после матряла като се опаричи с тези кинти си направи ралито на избушеняците !!! Сложни процеси текат на бфб Дори такава тема имаше у форума ! Сега пък - скъпи им били тея същите избупеняци! Бфб рулз - нема угодия
                      Ама си драка!
                      Пак ги зачопка!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Днес можели да се понапием
                        НЕ, ако не е гласувано на реферндум! Tрябва да се комбинира С предсрочните избори 2 в 1!
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Може да споделиш какво имаш предвид в нашата си тема, очаквам с интерес
                          В дни като днешният е най-важно да имаш КЕШ и ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ

Знам го от личен опит

Коментар

• Днес можели да се понапием

Коментар

Нищо не решава задачата на БФБ, ...

П.П. Когато купувах Каолин на 2 лв. "общественото" мнение бе, че ПРокопито имал дългове за над милиард мисля, банките какви глупаци били и че щял да фалира всичко. Е, видяхме какво стана.....
                              Да. И не е ли подигравка - германците да дойдат да им купят каолините, а после матряла като се опаричи с тези кинти си направи ралито на избушеняците !!! Сложни процеси текат на бфб Дори такава тема имаше у форума ! Сега пък - скъпи им били тея същите избупеняци! Бфб рулз - нема угодия
                              Last edited by precakanoto; 06.06.2014, 21:59.
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Прецаканото, кажи едно наздраве!
                                хайде - едно наздраве тогава!
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X