IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    И тая с банките не ти решава задачата на бфб.
    Обратния пример - СитиБанк оцени Биовет на към 240 мил., като придоби 30% дял от майката, а след това им даде и заем
    Това не пречи местния матрял на бфб да го оценява на само 4 пъти .... по-малко
    Нищо не решава задачата на БФБ, както и на никоя друга борса, иначе щяхме да сме Бъфет-и тука всички. Ако имах по-голяма инвестиция в ЕУБГ, може би бих се замислил, но засега това ми е достатъчно .
    Биовета не го следя изкъсо и не мога да кажа така ли е или не. Между другото това, че борсата ни оценява дадена компания на х пари, въобще не значи, че не може да се намери купувач на пъти по-висока цена - примери мноооого.

П.П. Когато купувах Каолин на 2 лв. "общественото" мнение бе, че ПРокопито имал дългове за над милиард мисля, банките какви глупаци били и че щял да фалира всичко. Е, видяхме какво стана.....
    Last edited by 15%; 06.06.2014, 21:52.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Има ли фундаментална причина да пада?
      Аз не виждам промяна във фундамента.
      Предсрочните избори основателна причина ли са за разпродажби?
      Аз лично не виждам нищо лошо в предсрочните избори. По-добре така отколкото с размирици. Нали това искаха и хората.
      А защо се пренебрегват решенията на ЕЦБ?
      А добрите сигнали от срещата между Путин и Порошенко?
      Добре дошъл Мобиман!

Такива неща като днешния ден се случват и са нещо нормално, не се притеснявай!
      Всички си задаваме въпроса до къде ще пада, а аз мисля /повтарям го цял ден/, че спада няма да е дълбок. Не вярвам по-консервативните акции да паднат с повече от 10-20% от днешните им нива. Аз лично днес си купих акции от компания и имах големия мерак при първи бид да купя още 2 такива /не ми продадоха/.

Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на ценни книжа!

Наздраве!

Коментар

• Прецаканото, кажи едно наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Еврохолда е 5% от портфейла ми и нито ми е спешен, нито съм го продал, нито ще го продавам на тези цени. Фактът, че голяма банка им даде наскоро много сериозен заем при прилични лихви значи много за мен. Мисля да се доверя на тяхната преценка
          Жорето е по-тежък там, но той е и доста по-рисков и мисля, че печалбите му от БФБ и навън, в тези времена на възход /Жорето никога не е имал къса позиция!!!/, отдавна са избили БФБ авантюрата му с еубг

Наздраве!
          И тая с банките не ти решава задачата на бфб.
          Обратния пример - СитиБанк оцени Биовет на към 240 мил., като придоби 30% дял от майката, а след това им даде и заем
          Това не пречи местния матрял на бфб да го оценява на само 4 пъти .... по-малко
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            още не си купил?
            състезанието не е ли до края на месеца?
            аз не бързам да купувам
            до 30.06 е
            на 02.07 ще се дават наградите

Коментар

Еврохолда на Жорето и 15%

Наздраве!

Еврохолда е 5% от портфейла ми и нито ми е спешен, нито съм го продал, нито ще го продавам на тези цени. Фактът, че голяма банка им даде наскоро много сериозен заем при прилични лихви значи много за мен. Мисля да се доверя на тяхната преценка
              Жорето е по-тежък там, но той е и доста по-рисков и мисля, че печалбите му от БФБ и навън, в тези времена на възход /Жорето никога не е имал къса позиция!!!/, отдавна са избили БФБ авантюрата му с еубг

Наздраве!

Коментар

• не можах да им хвана късите - днес исках да пусна ама нещо не намерих меню в прозореца!!!

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  158
                  още не си купил?
                  състезанието не е ли до края на месеца?

Коментар

ееееей кой ти е ник-а там?
                    158

Коментар

до къде смятате че ще пада?

Наздраве!
                      Аз се чудя що пада изобщо

Коментар

Тази не ме интересува.

Наздраве!
                        ++
                        Ама и от толкова стотици картони на бфб - как все най-яката ще се набучи някой
                        Какво нещо е contrarian ivesting само ! - От един чувал артии да хванеш ...баш това ...
                        Пусни им един чарт, да се убедят, щом на фундамент не вярват, поне да видят чарта какво сочи
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Абе тия участници в играта на бенча са гола вода бе!

Може ли да имаш 11 сделки и 30 000 хил. оборот и само 433 лв. печалба

Смешна работа!
                          Мен не ми даде се регна да го ева наздраве

Коментар

Абе тия участници в играта на бенча са гола вода бе!

Смешна работа!
                            ееееей кой ти е ник-а там?

Коментар

до къде смятате че ще пада?

Наздраве!
                              Има ли фундаментална причина да пада?
                              Аз не виждам промяна във фундамента.
                              Предсрочните избори основателна причина ли са за разпродажби?
                              Аз лично не виждам нищо лошо в предсрочните избори. По-добре така отколкото с размирици. Нали това искаха и хората.
                              А защо се пренебрегват решенията на ЕЦБ?
                              А добрите сигнали от срещата между Путин и Порошенко?

Коментар

• Абе тия участници в играта на бенча са гола вода бе!

Смешна работа!

Коментар

Working...
                                X