IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    нещо днеска ми се уби кефа и нямам настроение за празнуване....бях се настроил за друг завършек на седмицата...ама както се казва "а дано ама надали"
    въпреки това НАЗДРАВЕ на всички които се черпят от мен
    Оракул, няма как да се печели от борсата без дни като днешния! Чакаш дивиденти съвсем скоро, а и ЕЦБ разширява печатането на пари, а не на земя или акции
    Ако твоето настроение се загубило заради днешния ден какво да кажат хората с депозити, а тези в "бурканбанк"???
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
      Явно и ти си прекалил с алкохола!

ОТСРАМВАМ , СЕ ВСЕ ПО РЯДКО ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Софикс, нещо се закачаш и ти с това Прецакано ми се струва.
        Може ли някой да ми я опише /ако въобще е от женски пол/, че нещо бая се заиграва виртуално с Батя, Киро, Софикс /извинявам се, ако съм пропуснал някой /.
        Абе мъчи се да ме прецака, ама аз не се давам лесно

Коментар

Най-вероятно ще има още дни на спадове, но като за начало съм доволен

Ти да не би да си спрял алкохола като Прецаканото, че не влизаш с "паролата" тук?
          нещо днеска ми се уби кефа и нямам настроение за празнуване....бях се настроил за друг завършек на седмицата...ама както се казва "а дано ама надали"
          въпреки това НАЗДРАВЕ на всички които се черпят от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Софикс, нещо се закачаш и ти с това Прецакано ми се струва.
            Може ли някой да ми я опише /ако въобще е от женски пол/, че нещо бая се заиграва виртуално с Батя, Киро, Софикс /извинявам се, ако съм пропуснал някой /.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Ами не съм на работа от няколко часа, но се помотавам при приятели. Ползват ме за шофьор... като разбраха, че съм спряло алкохола.
              Ама вече много им насъбрах и ги вдигам от масата с убре-абре ... докато не почна с "удри уйно". Спускам кепенците докато се прибера...

Коментар

Малииииии ма много си ми работно! Хората се изпонапиха ти още не си се прибрало
                Ами не съм на работа от няколко часа, но се помотавам при приятели. Ползват ме за шофьор... като разбраха, че съм спряло алкохола.
                Ама вече много им насъбрах и ги вдигам от масата с убре-абре ... докато не почна с "удри уйно". Спускам кепенците докато се прибера...
                Ама и вие като невидели сте се изпонатръшкали още на първа луна в 22:00
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  според мен низходящото движение едва ли ще продължи още дълго...новината за спада основно се изконсумира днес(което бе отразено в края на сесията и в самите индекси)
                  Най-вероятно ще има още дни на спадове, но като за начало съм доволен

Ти да не би да си спрял алкохола като Прецаканото, че не влизаш с "паролата" тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    аз след малко може да се присъединя. Нека се прибера с колата благополучно и тогава
                    Малииииии ма много си ми работно! Хората се изпонапиха ти още не си се прибрало

Коментар

• аз след малко може да се присъединя. Нека се прибера с колата благополучно и тогава
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Пазарите обичат предвидимостта, а днес бе ден на въпроси. Не искам да ти философствам повече, защото не съм сред големите и успели инвеститори и за това ще ти кажа наздраве и както каза Софикс - нерви трябват здрави и по възможност кеш за бъдещи покупки!
                        Успех!
                        +1
                        много добре си го казал...поздрави за което....
                        според мен низходящото движение едва ли ще продължи още дълго...новината за спада основно се изконсумира днес(което бе отразено в края на сесията и в самите индекси)

Коментар

Де го Гецата?
                          Да не е пак по чуждо?
                          Наздраве!
                          Не е по чуждо, по домашно е........
                          Нещо оредяват редиците, Тонката трябва вечерни проверки да прави ми се струва
                          Last edited by 15%; 06.06.2014, 23:15.

Коментар

Според мен просто надценяваш продавачите заради големите бройки, които разпродават. И най-добрите, и най-богатите грешат.....
                            За мен лично печалбите се правят в дни като днешния, но с голяма доза търпение и нерви!

Кой каза ............

Коментар

Кой каза ............
                              Де го Гецата?
                              Да не е пак по чуждо?
                              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                                Далеч съм от мисълта, че съм прав. Явно не разполагам с цялата информация. :-)
                                Според мен просто надценяваш продавачите заради големите бройки, които разпродават. И най-добрите, и най-богатите грешат.....
                                За мен лично печалбите се правят в дни като днешния, но с голяма доза търпение и нерви!

Кой каза ............

Коментар

Working...
                                X