Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНа колко пари го продавш тоя тон ?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНай много продавам 1 тон грозде с другото си правя ракия 500кг без захар дава около 100 литра без грам захар и другото с захар
http://www.youtube.com/watch?v=OWxOZx_T7sA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНа колко пари го продавш тоя тон ?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНай много продавам 1 тон грозде с другото си правя ракия 500кг без захар дава около 100 литра без грам захар и другото с захарНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЧакай сега....имаш чети декар лозе и си продал продукцията от него, или си продал самото лозе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДа продам наи много 1 тон иначе в казанаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗначи пазаруваш от борсата, на колко пари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмам 4 декара лозя ама продаох всичкоНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТи от кде взимаеш материала за ракията ? Имаш си собствени насъждения или купуваш от борсата ? Питам щото тука в софийско ми искат левче за кило грозде, което е безумие, и си търся неква по-готина цена....примерно 40 стотинки килото. По пазарджишко съм чувал за такива цени, но Софикс да каже, нали е от този район ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТи от кде взимаеш материала за ракията ? Имаш си собствени насъждения или купуваш от борсата ? Питам щото тука в софийско ми искат левче за кило грозде, което е безумие, и си търся неква по-готина цена....примерно 40 стотинки килото. По пазарджишко съм чувал за такива цени, но Софикс да каже, нали е от този район ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБраво аз моя не го оставям нямам нужда от другНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар