IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Втори облак.
    Лобос днес пием за най-великата сделка която сключих в живота ми - размених стария си телефон за 15 кила мастика !
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Че кой е спирал
      Днес за кво пием

Коментар

• Чудя се тая вечер ли да се нокаутирам или да оставя за утре

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Да пйнем а
          Че кой е спирал

Коментар

• Да пйнем а

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
              Ситуацията е следната. Пастърва на дървени въглища, зелена салата с орехи и синьо сирене и мента с мастика.
              Обещавам, че ако днес изпия четири облака, ще изтанцувам един кючек в чест на Хайърсъзов, ще направя клипче и ще го кача във Вибокс-а.
              Ще стискам палци

Коментар

• Ситуацията е следната. Пастърва на дървени въглища, зелена салата с орехи и синьо сирене и мента с мастика.
                Обещавам, че ако днес изпия четири облака, ще изтанцувам един кючек в чест на Хайърсъзов, ще направя клипче и ще го кача във Вибокс-а.

Коментар

Съмняваш ли се ?
                  Ама ние ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ как ги разбираме нещата

Наздраве!

Коментар

Облак ли пиеш?
                    Съмняваш ли се ?

Коментар

• Облак ли пиеш?

Коментар

• Сезонът на дините.
                        Attached Files

Коментар

Салатка и ракийка.

Наздраве!
                          Пак същото.

Коментар

Добре че ме подсетихте за да се обадя на жената да сложи мастиката във фризера. И до два часа ви гарантирам, че чешата ще е препълнена
                            Това вече е приказка

Коментар

• Добре че ме подсетихте за да се обадя на жената да сложи мастиката във фризера. И до два часа ви гарантирам, че чешата ще е препълнена

Коментар

БФБ чашката нея знам как е, щото аз там съм спрял да ги следя нещата. Не съм си отварял платфорамат повече от три месеца и скоро няма да я отворя.
                                Но другата чашка е абсолютно празана. Все пак някои сме на работа.....това БВП не се вдига с писане по форуми и дребни спекулации на БФБ. Както казва Генерала на въпрос " Защото Станишев все губи, губи, губи...., а вие все печелите, печелите, печелите... ?" -работа, работа, работа...
                                Щом нищо не е споменал за ген. Али, значи добре
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X