IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Малиии Гигов, добре че не си рибар....
    Сомовете от 100 кила нагоре...
    Last edited by 4i40; 11.06.2014, 14:13.

    Коментар


    • "Ми хвърлил съм въдичките и чакам да видя кое звънче ще звънне първо"
      чакай да пиша тук, че ще ме дел-нат. Ми на мен ми звънна чашата с каменица с едни пилешки(ама много пикантни) крилца....
      Хайде наслука в риболова!!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Нищо не бъркаш бе. То толкова си излиза. Нормално е. Аз ти казвам че добавям много захар във вид на захарен сироп и всичкото ферментира заедно с гроздовия сок. Захарността на сместа не трябва да превишава 1,24. На пазара има доста точни, почти професионални захаромери. Ако прекалиш много със захарта, то ферментацията не се получава.

        А и ти казвам, че лятото сварих над 40 литра джанкова ракия и я преварих с гроздовия материал. Така всичката става гроздова.

        Това е да си инвеститор.
        Toва малко ми прилича на урок за млади инвеститори.Първа лекция,от къде идва името КАМЕНЯРКА
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          А бе и малко грозде требе. Не става само с мерак.
          Аз есента сварих сто кила ракия от 170 кила грозде, ама и много "мерак" добавих. Вода и "мерак".
          Тази ракия си е пии ти тва заранта ще имаш ебати миниорите

          Коментар


          • Гледам че темата се развива

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
              Баси и рецептата.
              А колкото до казана, моя баща ми го напрви миналата година. Автентичен, истински от мед. Такъв, в какъвто са варили преди 100 и косур години, ама от 100 кила грозде изкарвам 15 кила ракия....нещо някъде бъркам...ама къде....????
              Нищо не бъркаш бе. То толкова си излиза. Нормално е. Аз ти казвам че добавям много захар във вид на захарен сироп и всичкото ферментира заедно с гроздовия сок. Захарността на сместа не трябва да превишава 1,24. На пазара има доста точни, почти професионални захаромери. Ако прекалиш много със захарта, то ферментацията не се получава.

              А и ти казвам, че лятото сварих над 40 литра джанкова ракия и я преварих с гроздовия материал. Така всичката става гроздова.

              Това е да си инвеститор.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Трябва да туриш бая килограми от "на Фидел Кастро брадата".
                Като добавя "мерака" под формата на захарен сироп го докарвам до 270-280 литра материал със захарност 22-24 максимум. Пък шурея има професионален казан, от панаира. С вертикална дестилация и водно охлаждане. Чудничък, на газ. Чиста работа.
                Хем вариш, хем си тролиш в нета. Никви грижи.
                Даже може и да търгуваш на борсата. Нали сме "инвеститори".
                Пък тя ракията си тече.

                ААА, щях да забравя, че добавих и 40-50 кила силна джанкова ракия.
                Щото жената не обича джанкова, та я направих всичката гроздова.

                Та така с мерака.
                Баси и рецептата.
                А колкото до казана, моя баща ми го напрви миналата година. Автентичен, истински от мед. Такъв, в какъвто са варили преди 100 и косур години, ама от 100 кила грозде изкарвам 15 кила ракия....нещо някъде бъркам...ама къде....????
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Аз и да съм махмурлия пак ще гласувам.. ама както и да е, важното е да се напием пък каквото ще да става
                  +1
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    Цeлта е да си мяхмурлия, да не гласуваш, ама, ако не ти се чака,ще се примиря +,- 1глас
                    Аз и да съм махмурлия пак ще гласувам.. ама както и да е, важното е да се напием пък каквото ще да става
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                      Е кажи тая рецепта и на нас бе...бах маааму. Къв е тоа мерак, кво е тва чудо ????
                      Иначе сипвам трети облак.....да се готви Хайрсъзов.

                      ПП
                      Нещо съм го ударил на руски песни тази вечер така че ви поздравявам с "десети наш десантен батальон", или както там се пише.
                      http://m.vbox7.com/play:2dd056ed?p=f...946&order=date
                      Трябва да туриш бая килограми от "на Фидел Кастро брадата".
                      Като добавя "мерака" под формата на захарен сироп го докарвам до 270-280 литра материал със захарност 22-24 максимум. Пък шурея има професионален казан, от панаира. С вертикална дестилация и водно охлаждане. Чудничък, на газ. Чиста работа.
                      Хем вариш, хем си тролиш в нета. Никви грижи.
                      Даже може и да търгуваш на борсата. Нали сме "инвеститори".
                      Пък тя ракията си тече.

                      ААА, щях да забравя, че добавих и 40-50 кила силна джанкова ракия.
                      Щото жената не обича джанкова, та я направих всичката гроздова.

                      Та така с мерака.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Начи що требе да чакаме до изборите, не че са кой знае колко далече, ама дет се вика може и утре да я изпием.

                        ПП
                        Впрочем смених руската музика със сръбска.....е не издържах маму стара....това са си сака душата и тва е.
                        Цeлта е да си мяхмурлия, да не гласуваш, ама, ако не ти се чака,ще се примиря +,- 1глас
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Начи, такава гроздова ще те черпя, каквато не се купува с пари! Ама вечерта преди изборите
                          nazdrave !
                          Начи що требе да чакаме до изборите, не че са кой знае колко далече, ама дет се вика може и утре да я изпием.

                          ПП
                          Впрочем смених руската музика със сръбска.....е не издържах маму стара....това са си сака душата и тва е.
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                            Е кажи тая рецепта и на нас бе...бах маааму. Къв е тоа мерак, кво е тва чудо ????
                            Иначе сипвам трети облак.....да се готви Хайрсъзов.

                            http://m.vbox7.com/play:2dd056ed?p=f...946&order=date
                            Начи, такава гроздова ще те черпя, каквато не се купува с пари! Ама вечерта преди изборите
                            nazdrave !
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              А бе и малко грозде требе. Не става само с мерак.
                              Аз есента сварих сто кила ракия от 170 кила грозде, ама и много "мерак" добавих. Вода и "мерак".
                              Е кажи тая рецепта и на нас бе...бах маааму. Къв е тоа мерак, кво е тва чудо ????
                              Иначе сипвам трети облак.....да се готви Хайрсъзов.

                              ПП
                              Нещо съм го ударил на руски песни тази вечер така че ви поздравявам с "десети наш десантен батальон", или както там се пише.
                              http://m.vbox7.com/play:2dd056ed?p=f...946&order=date
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Ракия се прави с мерак
                                А бе и малко грозде требе. Не става само с мерак.
                                Аз есента сварих сто кила ракия от 170 кила грозде, ама и много "мерак" добавих. Вода и "мерак".
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X