If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Ми хвърлил съм въдичките и чакам да видя кое звънче ще звънне първо"
чакай да пиша тук, че ще ме дел-нат. Ми на мен ми звънна чашата с каменица с едни пилешки(ама много пикантни) крилца....
Хайде наслука в риболова!!!
Нищо не бъркаш бе. То толкова си излиза. Нормално е. Аз ти казвам че добавям много захар във вид на захарен сироп и всичкото ферментира заедно с гроздовия сок. Захарността на сместа не трябва да превишава 1,24. На пазара има доста точни, почти професионални захаромери. Ако прекалиш много със захарта, то ферментацията не се получава.
А и ти казвам, че лятото сварих над 40 литра джанкова ракия и я преварих с гроздовия материал. Така всичката става гроздова.
Това е да си инвеститор.
Toва малко ми прилича на урок за млади инвеститори.Първа лекция,от къде идва името КАМЕНЯРКА
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Баси и рецептата.
А колкото до казана, моя баща ми го напрви миналата година. Автентичен, истински от мед. Такъв, в какъвто са варили преди 100 и косур години, ама от 100 кила грозде изкарвам 15 кила ракия....нещо някъде бъркам...ама къде....????
Нищо не бъркаш бе. То толкова си излиза. Нормално е. Аз ти казвам че добавям много захар във вид на захарен сироп и всичкото ферментира заедно с гроздовия сок. Захарността на сместа не трябва да превишава 1,24. На пазара има доста точни, почти професионални захаромери. Ако прекалиш много със захарта, то ферментацията не се получава.
А и ти казвам, че лятото сварих над 40 литра джанкова ракия и я преварих с гроздовия материал. Така всичката става гроздова.
Това е да си инвеститор.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Трябва да туриш бая килограми от "на Фидел Кастро брадата".
Като добавя "мерака" под формата на захарен сироп го докарвам до 270-280 литра материал със захарност 22-24 максимум. Пък шурея има професионален казан, от панаира. С вертикална дестилация и водно охлаждане. Чудничък, на газ. Чиста работа.
Хем вариш, хем си тролиш в нета. Никви грижи.
Даже може и да търгуваш на борсата. Нали сме "инвеститори".
Пък тя ракията си тече.
ААА, щях да забравя, че добавих и 40-50 кила силна джанкова ракия.
Щото жената не обича джанкова, та я направих всичката гроздова.
Та така с мерака.
Баси и рецептата.
А колкото до казана, моя баща ми го напрви миналата година. Автентичен, истински от мед. Такъв, в какъвто са варили преди 100 и косур години, ама от 100 кила грозде изкарвам 15 кила ракия....нещо някъде бъркам...ама къде....????
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Трябва да туриш бая килограми от "на Фидел Кастро брадата".
Като добавя "мерака" под формата на захарен сироп го докарвам до 270-280 литра материал със захарност 22-24 максимум. Пък шурея има професионален казан, от панаира. С вертикална дестилация и водно охлаждане. Чудничък, на газ. Чиста работа.
Хем вариш, хем си тролиш в нета. Никви грижи.
Даже може и да търгуваш на борсата. Нали сме "инвеститори".
Пък тя ракията си тече.
ААА, щях да забравя, че добавих и 40-50 кила силна джанкова ракия.
Щото жената не обича джанкова, та я направих всичката гроздова.
Та така с мерака.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар