Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе искам да съдя хората, но според мен той се промени драстично, а накрая постъпи много лошо и прекратих комуникацията си с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе искам да съдя хората, но според мен той се промени драстично, а накрая постъпи много лошо и прекратих комуникацията си с него.
човечността трябва да остане независимо от всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТъка е абе кво стана с Гецата бях му пратил едно време ракияПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениедържи я в секцията за сувенир
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТъка е абе кво стана с Гецата бях му пратил едно време ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе чашите са по-пълни от портфейлите, но на този свят няма пълно щастие . Аз лично предпочитам така да бъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве и от мен пълни чаши и чинии и пълни портфейлиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДнес и аз съм в "играта" Софикс!
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениебира опъвам и акордеона разпъвам да се пукат гадните тролове
наздраве на всички!
НаздравеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеАбе хора вие тук изтрезнявате ли? Гледам само наздравици се вдигат, ама не знам от мъка или от радост са
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеАбе хора вие тук изтрезнявате ли? Гледам само наздравици се вдигат, ама не знам от мъка или от радост са
Коментар
Коментар