IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    рядко разкривам лични неща за мен, но сега ще кажа нещо имам много богати приятели и такива които не разполагат с много пари, ама се държа еднакво с всички. ядем и пием заедно, ходим за риба и играем карти

Абе аз съм народен човек, ама много от форумците не искат да го разберат
    Той Жорката не е забогатял и "раздялата" ни по никакъв начин не се дължи на пари, просто когато аз бях паднал психически, той ме послъгваше и осъзнах, че на него всъщност не може да се разчита
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Не искам да съдя хората, но според мен той се промени драстично, а накрая постъпи много лошо и прекратих комуникацията си с него.
      Навремето имах познат Румънец много сам му помагал извън Бг аз се върнах в Бг тои остана там и хвана 3.6 милиона от тото .първо се промени започна си избягва познати и приятели телефон не дигаше минаха години парите намаляха сега се видяхме в Сл бряг бее различен парите намалели но хората които сме били до него преди пак пиехме заедно

Коментар

• наздраве на всичкото инвеститор!

Коментар

• рядко разкривам лични неща за мен, но сега ще кажа нещо имам много богати приятели и такива които не разполагат с много пари, ама се държа еднакво с всички. ядем и пием заедно, ходим за риба и играем карти

Абе аз съм народен човек, ама много от форумците не искат да го разберат

Коментар

Не искам да съдя хората, но според мен той се промени драстично, а накрая постъпи много лошо и прекратих комуникацията си с него.
            не са хубави тези неща.
            човечността трябва да остане независимо от всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Тъка е абе кво стана с Гецата бях му пратил едно време ракия

Коментар

държи я в секцията за сувенир
                Да ходим да се снимаме тогава с нея

Коментар

държи я в секцията за сувенир

Коментар

Абе чашите са по-пълни от портфейлите, но на този свят няма пълно щастие . Аз лично предпочитам така да бъде

Коментар

Наздраве и от мен пълни чаши и чинии и пълни портфейли
                      Абе чашите са по-пълни от портфейлите, но на този свят няма пълно щастие . Аз лично предпочитам така да бъде

Коментар

Днес и аз съм в "играта" Софикс!

Наздраве
                        Наздраве и от мен пълни чаши и чинии и пълни портфейли

Коментар

бира опъвам и акордеона разпъвам да се пукат гадните тролове

наздраве на всички!
                          Днес и аз съм в "играта" Софикс!

Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                            Абе хора вие тук изтрезнявате ли? Гледам само наздравици се вдигат, ама не знам от мъка или от радост са
                            всичките наздравици са от радост.

Коментар

• бира опъвам и акордеона разпъвам да се пукат гадните тролове

наздраве на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                                Абе хора вие тук изтрезнявате ли? Гледам само наздравици се вдигат, ама не знам от мъка или от радост са
                                Аз си пия от кеф ама някои хора си мислят .че като са на БФБ и са царе и само ви заблуждават .че са много велики .но ако излязат на външен пазар и се видят в чудо кво става хайде наздраве

Коментар

Working...
                                X