Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУаауууу...
СОФИКСА, най после кисел....Сигурно днес не ги такова, а го таковаха....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУаауууу...
СОФИКСА, най после кисел....Сигурно днес не ги такова, а го таковаха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеха ми тогава .що ме пита за моите сделки и кат ти ги написах и млъкна
Наздраве на всички стойностни форумци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениена теб ли да давам обяснения?! и кой си ти че да го правя? ма вие в този форум много на сериозно взехте да се взимате! айде да го карате малко по-кротко!
СОФИКСА, най после кисел....Сигурно днес не ги такова, а го таковаха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениена теб ли да давам обяснения?! и кой си ти че да го правя? ма вие в този форум много на сериозно взехте да се взимате! айде да го карате малко по-кротко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми тъпо е цял ден да се хвалиш и като стане въпрос да видим кво е купил и продал и е до там после ме пита за мен и аз си казах сделките писал съм ги в темата Дакс това е там съм писал кога и къде влизам а той нищо така не става .Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз Софикс не съм го чувал да се хвали никога. Ако визираш лупкането, според мен това просто е начин на изразяване. Не съм му адвокат и не го познавам, но е тъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАми защото все се хвали той и исках да видим някоя сделка негова тъка и не видях .както и да е да е жив и здрав и наздраве аз не се чепкамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве бе Лобос! Само не ми стана ясно, защо се чепкаше преди време със Софикса? Поне в тая тема нямаше дразги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧашата е пълна чинията и тя и НаздравеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТой Жорката не е забогатял и "раздялата" ни по никакъв начин не се дължи на пари, просто когато аз бях паднал психически, той ме послъгваше и осъзнах, че на него всъщност не може да се разчита
Коментар
Коментар