IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    не ми пука какво си написал. това са празни приказки, които нищо не доказват. доказателство е скрийншот, но ти не спуснал такъв. ама аз що ли се занимавам с теб, ами не си пия ракията!

Наздраве на всички стойностни форумци!
    Защото нямаш една сделка а цял ден се чакаш някой да направи сделки от акциите в портфейла и да си на плюс това е 15% видя ли кой се заяжда имам писани сделките ми в Дакс там заяждане няма до колкото помня ти бе писал кога бе влязъл в Хима и на каква цена някога да си чувал Софикс къде и на каква цена е влязъл ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Уаауууу...
      СОФИКСА, най после кисел....Сигурно днес не ги такова, а го таковаха....
      Чичо, то днес нямаше никакъв секс бе! Нито у нас, нито по света.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Уаауууу...
        не позна

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          ха ми тогава .що ме пита за моите сделки и кат ти ги написах и млъкна
          не ми пука какво си написал. това са празни приказки, които нищо не доказват. доказателство е скрийншот, но ти не си пуснал такъв. ама аз що ли се занимавам с теб, ами не си пия ракията!

Наздраве на всички стойностни форумци!

Коментар

на теб ли да давам обяснения?! и кой си ти че да го правя? ма вие в този форум много на сериозно взехте да се взимате! айде да го карате малко по-кротко!
            Уаауууу...

Коментар

на теб ли да давам обяснения?! и кой си ти че да го правя? ма вие в този форум много на сериозно взехте да се взимате! айде да го карате малко по-кротко!
              ха ми тогава .що ме пита за моите сделки и кат ти ги написах и млъкна

Коментар

Ами тъпо е цял ден да се хвалиш и като стане въпрос да видим кво е купил и продал и е до там после ме пита за мен и аз си казах сделките писал съм ги в темата Дакс това е там съм писал кога и къде влизам а той нищо така не става .Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Аз Софикс не съм го чувал да се хвали никога. Ако визираш лупкането, според мен това просто е начин на изразяване. Не съм му адвокат и не го познавам, но е тъпо.
                  Ами тъпо е цял ден да се хвалиш и като стане въпрос да видим кво е купил и продал и е до там после ме пита за мен и аз си казах сделките писал съм ги в темата Дакс това е там съм писал кога и къде влизам а той нищо така не става .Наздраве

Коментар

Ами защото все се хвали той и исках да видим някоя сделка негова тъка и не видях .както и да е да е жив и здрав и наздраве аз не се чепкам
                    Аз Софикс не съм го чувал да се хвали никога. Ако визираш лупкането, според мен това просто е начин на изразяване. Не съм му адвокат и не го познавам, но е тъпо.

Коментар

Наздраве бе Лобос! Само не ми стана ясно, защо се чепкаше преди време със Софикса? Поне в тая тема нямаше дразги!
                      Ами защото все се хвали той и исках да видим някоя сделка негова тъка и не видях .както и да е да е жив и здрав и наздраве аз не се чепкам

Коментар

Чашата е пълна чинията и тя и Наздраве
                        Наздраве бе Лобос! Само не ми стана ясно, защо се чепкаше преди време със Софикса? Поне в тая тема нямаше дразги!

Коментар

• Чашата е пълна чинията и тя и Наздраве

Коментар

• бира, цаца, картофки и малко кебапчета за украса

наздраве на всички

Коментар

• Наздраве с ракия и жътварска салата

Коментар

Той Жорката не е забогатял и "раздялата" ни по никакъв начин не се дължи на пари, просто когато аз бях паднал психически, той ме послъгваше и осъзнах, че на него всъщност не може да се разчита
                                ти си знаеш най-добре.

Коментар

Working...
                                X