Наздраве на всички
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНе че нещо, но там поне, за разлика от борсите, знам че съм прав Както и да е, поета е казал "света няма да оправиш, пий, ако ще пиеш"
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе че нещо ама там май само се плюете
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАз днес пия бира, макар и умерено, и пиша само в темата за политика/неумерено/. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве колеги на ракия съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве на всички с много ракия и жетварска салата и яко det metalНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПреди няколко месеца имаше офанзива срещу Софикс точно по тази тема и от други съфорумци. Тогава Софикс си публикува портфейла и общо взето всички замлъкнаха. Ако говорим за мен конкретно - не ме интересува кой знае колко кой какви печалби или загуби прави . Въпросът е да има комуникация и ако тя не може да бъде градивна, поне да не е заядлива !
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТи знаеш ли за някоя сделка на софикс какво е взел кво продал ?
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧичо, то днес нямаше никакъв секс бе! Нито у нас, нито по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧичо, то днес нямаше никакъв секс бе! Нито у нас, нито по света.
Коментар
Коментар