IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве на всички
    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Не че нещо, но там поне, за разлика от борсите, знам че съм прав Както и да е, поета е казал "света няма да оправиш, пий, ако ще пиеш"
      Аз мислех че само Бат Бойко е прав но както и да е наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Не че нещо ама там май само се плюете
        Не че нещо, но там поне, за разлика от борсите, знам че съм прав Както и да е, поета е казал "света няма да оправиш, пий, ако ще пиеш"

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Аз днес пия бира, макар и умерено, и пиша само в темата за политика/неумерено/. Наздраве!
          Не че нещо ама там май само се плюете

Коментар

Наздраве колеги на ракия съм
            Аз днес пия бира, макар и умерено, и пиша само в темата за политика/неумерено/. Наздраве!

Коментар

• Наздраве колеги на ракия съм

Коментар

• На ракия и салата под климатика на хлад много жега

Коментар

• скара, бира, акордеон и още нещо

Наздраве на всички ИГРАЧИ, ПИЯЧИ и Е**ЧИ!

Коментар

• http://www.investor.bg/news/comments...comment-newest

Коментар

Наздраве на всички с много ракия и жетварска салата и яко det metal
                      stana mi страшно това))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Наздраве на всички с много ракия и жетварска салата и яко det metal

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Преди няколко месеца имаше офанзива срещу Софикс точно по тази тема и от други съфорумци. Тогава Софикс си публикува портфейла и общо взето всички замлъкнаха. Ако говорим за мен конкретно - не ме интересува кой знае колко кой какви печалби или загуби прави . Въпросът е да има комуникация и ако тя не може да бъде градивна, поне да не е заядлива !

Наздраве!
                          Сделка конкретна публикува ли ?

Коментар

Ти знаеш ли за някоя сделка на софикс какво е взел кво продал ?
                            Преди няколко месеца имаше офанзива срещу Софикс точно по тази тема и от други съфорумци. Тогава Софикс си публикува портфейла и общо взето всички замлъкнаха. Ако говорим за мен конкретно - не ме интересува кой знае колко кой какви печалби или загуби прави . Въпросът е да има комуникация и ако тя не може да бъде градивна, поне да не е заядлива !

Наздраве!
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Чичо, то днес нямаше никакъв секс бе! Нито у нас, нито по света.
                              Ти знаеш ли за някоя сделка на софикс какво е взел кво продал ?

Коментар

Чичо, то днес нямаше никакъв секс бе! Нито у нас, нито по света.
                                О банките го отнесоха но сега не ми се търси поне за испанските

Коментар

Working...
                                X