Абе хора вие тук изтрезнявате ли? Гледам само наздравици се вдигат, ама не знам от мъка или от радост са
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
остави ги
ние с теб да сме добре, те освен да пишат - друго нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеям и пия напук на троловете
остави ги
ние с теб да сме добре, те освен да пишат - друго нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ как да не знаеш чичо Кирчо - самий магучий - беше собственик на Лудогорец (сега не знам дали е още там), беше и председател на индустриалците (пак не знам дали още вее перчема при тях), нали бяха купили и български морски флот, а както сашо Диков акцентира в едно предаване - в чичокирчовия кабинет - тапицерии от крокодилска кожа, дори май имаше хвалба пак в това предаване, че ходил да се бие с белите мечки като изкусен ловец. - "Та кой не е чувал за него" !! (както бше казано и в ботево стихотворение, но за друг герой) ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТоз Кирчо не го знам как е БФБ върви лиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобри ли са хапчетата де
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКазват, че чичо Кирчо уж вече си разбира от работата, не съм и аз във ветеринарната област за да дам експертно мнение
Софикс добре ли разпъва акордеона? ))) Мислех, че Биовет му е част от добрия повод да разпъва ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДобри ли са хапчетата де
Софикс добре ли разпъва акордеона? ))) Мислех, че Биовет му е част от добрия повод да разпъва ))))Last edited by precakanoto; 27.07.2016, 21:54.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ хапчета от биовет за отскок ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве и от мен ракия и салата и музикаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеям и пия напук на троловете
Наздраве на всички!Last edited by SOFIX; 27.07.2016, 20:05.
Коментар
Коментар