If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдааам и никой няма да ги пита как са се представили 2007-2008 година
е разбира се!
ей така за мухабета отворих статистиката на БНБ:
юли 2007(когато всичко беше рози) - парични ср-ва 28К ; депозити 146млн ; акции и др. 297млн , ОБЩО - 562млн СОФИКС 1300
септември 2014 - пари4ни ср-ва 688К; депозити 390 млн; акции 221млн, ОБЩО - 805млн СОФИКС 500
п.п. на фондовете от друга страна им трябва поне 1-2години с хубава история, за да направят едни хубави реклами, които да люснат догодина.... и само гледай!!!
Мдааам и никой няма да ги пита как са се представили 2007-2008 година
хм абе тя годината още не е свършила
Колко да са оптимистите Оракуле, аз, ти 10-20 форумци? Тия по банките в момента са с потънали гимии от ниските лихви и така ще бъде докато не открият чудото на взаимните фондове , може би през 2015?
п.п. на фондовете от друга страна им трябва поне 1-2години с хубава история, за да направят едни хубави реклами, които да люснат догодина.... и само гледай!!!
наздраве и от мен...че много оптимисти станаха изведнъж...да не вземе да се претовари клона....ще трябва да го смазваме с ракийка и още нещо(като мезе например)
вчера само гледах и протривах ръце!
през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
Иначе на платформата съм 100% в акции и + 44% от 01.01.2014!!!
Поздрави и успех на всички!
Браво Тонка, биеш ме с разлика Моята доходност от тази година е 25%, но и така съм предоволен
Наздраве на компанията, защото знам, че броите бирата за пиене
Хайде наздраве тигрииии!!!
Момичетата украсяват с коледна украса! Аз съм на витаминозна салатка/ морковки, ябълка, червено цвекло - настъргани и една сланинка за разкош и пещерска с бандерол !
После на винце с шаранче - ех живот......
Чак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.
Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!
Лорде, Фрийуей в забъркана лимонада от Лидл, поне се изясни откъде купуваш
Не стигнаха ли за нещо по-така парите от КТБ?
Портфейлът още не съм го променял, но скоро предстои. Ако визираш депозита в КТБ, вече съм го разделил на две, едната част пак на депозит, другата в гущери под възглавницата да мислят коя е печелившата позиция на БФБ? Може да им помогнеш с някаква сочна идея плийз!
ми то скоро май всичко което не е кеш ще е добра идея на бфб
Коментар