IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Днес е 8 декември, БФБ расте, дали не е редно да се готвим за акордеон и кючек?
    Мдааа, много подходящ ден за акордеони и кючеци

Наздраве!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Днес е 8 декември, БФБ расте, дали не е редно да се готвим за акордеон и кючек?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Мдааам и никой няма да ги пита как са се представили 2007-2008 година
        и добре че няма да ги питат че ще настане едно тежко мълчание...от което излизане няма.....и няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          е разбира се!
          ей така за мухабета отворих статистиката на БНБ:
          юли 2007(когато всичко беше рози) - парични ср-ва 28К ; депозити 146млн ; акции и др. 297млн , ОБЩО - 562млн СОФИКС 1300

септември 2014 - пари4ни ср-ва 688К; депозити 390 млн; акции 221млн, ОБЩО - 805млн СОФИКС 500

ТИК - ТАК; ТИК- ТАК!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

п.п. на фондовете от друга страна им трябва поне 1-2години с хубава история, за да направят едни хубави реклами, които да люснат догодина.... и само гледай!!!

Коментар

• хм абе тя годината още не е свършила
              Колко да са оптимистите Оракуле, аз, ти 10-20 форумци? Тия по банките в момента са с потънали гимии от ниските лихви и така ще бъде докато не открият чудото на взаимните фондове , може би през 2015?

п.п. на фондовете от друга страна им трябва поне 1-2години с хубава история, за да направят едни хубави реклами, които да люснат догодина.... и само гледай!!!

Коментар

• наздраве и от мен...че много оптимисти станаха изведнъж...да не вземе да се претовари клона....ще трябва да го смазваме с ракийка и още нещо(като мезе например)

Коментар

вчера само гледах и протривах ръце!
                  през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
                  Иначе на платформата съм 100% в акции и + 44% от 01.01.2014!!!
                  Поздрави и успех на всички!
                  Браво Тонка, биеш ме с разлика Моята доходност от тази година е 25%, но и така съм предоволен

Наздраве на компанията, защото знам, че броите бирата за пиене
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Наздраве с водка, салата от бяла ряпа за мезе и вода!

ПП. Кой ще е следващия космонавт няма ли да споделите, поне на две големи!

Коментар

• Наздраве и от мен с бира

Коментар

• На вино съм.

Наздраве!

Коментар

• Хайде наздраве тигрииии!!!
                          Момичетата украсяват с коледна украса! Аз съм на витаминозна салатка/ морковки, ябълка, червено цвекло - настъргани и една сланинка за разкош и пещерска с бандерол !
                          После на винце с шаранче - ех живот......

Коментар

ми то скоро май всичко което не е кеш ще е добра идея на бфб
                            като гледам колко оптимисти се появиха изведнъж...нищо чудно Тонката да излезе прав...наздраве и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Чак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
                              Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.

Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!
                              Лорде, Фрийуей в забъркана лимонада от Лидл, поне се изясни откъде купуваш
                              Не стигнаха ли за нещо по-така парите от КТБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Портфейлът още не съм го променял, но скоро предстои. Ако визираш депозита в КТБ, вече съм го разделил на две, едната част пак на депозит, другата в гущери под възглавницата да мислят коя е печелившата позиция на БФБ? Може да им помогнеш с някаква сочна идея плийз!
                                ми то скоро май всичко което не е кеш ще е добра идея на бфб

Коментар

Working...
                                X