IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    Лордче да не преядеш.....иначе как си си разпределил портфейла към днешна дата.....ако не е тайна....може и на лични
    Портфейлът още не съм го променял, но скоро предстои. Ако визираш депозита в КТБ, вече съм го разделил на две, едната част пак на депозит, другата в гущери под възглавницата да мислят коя е печелившата позиция на БФБ? Може да им помогнеш с някаква сочна идея плийз!

Коментар

• Оп-са, ха сега, удрииииииии!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        ...иначе как си си разпределил портфейла към днешна дата...
        Монетите в лявата преграда, а книжните в дясната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Наздраве, но аз вече поприключвам трапезата, не ядохме шаран, а сьомга както и снощи, щото съм се запасил с доста котлети, ама чак калмари, направо ме развлече мацко!
          Лордче да не преядеш.....иначе как си си разпределил портфейла към днешна дата.....ако не е тайна....може и на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Наздраве бе Лорде, ние вече рибата я покосихме, сега бутнах в тигана резервите с калмари
            Наздраве, но аз вече поприключвам трапезата, не ядохме шаран, а сьомга както и снощи, щото съм се запасил с доста котлети, ама чак калмари, направо ме развлече мацко!

Коментар

Чак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
              Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.

Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!
              Наздраве бе Лорде, ние вече рибата я покосихме, сега бутнах в тигана резервите с калмари
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Оп, оп, а така, рррррррр дай, дай, дай!

Коментар

• Наздраве на компанията!

Коментар

• Готова ли е рибата ,че стана ракиено време

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Добро утро!

100% бг акции ли?
                      ами на бг платформата - да!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        вчера само гледах и протривах ръце!
                        през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
                        Иначе на платформата съм 100% в акции!!!
                        Добро утро!

100% бг акции ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Току-що сядам и аз. Много съм доволен днес, което ме кара да изпитвам известни съмнения, че пак ще празнувам подобава .
                          Продадох над 1/2 от чуждите си акции, а на БФБ-то имах една позиция, която ме притесняваше и днес успях да я намаля до разумни нива.
                          Освен това минимум си изпълних графика за 2014 относно доходност и дивидентна доходност. Почвам да трупам резерви за 2015, че не се знае....

Наздраве!
                          вчера само гледах и протривах ръце!
                          през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
                          Иначе на платформата съм 100% в акции и + 44% от 01.01.2014!!!
                          Поздрави и успех на всички!
                          Last edited by tony1975; 06.12.2014, 08:14.

Коментар

Чак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
                            Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.

Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!

Добре, че пуснаха парите от КТБ, та да хапнеш и пийнеш нещо свястно.....

Да ти е сладко !

Наздраве !

Коментар

• Наздраве и от мен!

Коментар

• Охооооооооооооооо!

Ха сега, ха така!

Удри уйно!

Коментар

Working...
                                X