Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение...иначе как си си разпределил портфейла към днешна дата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНаздраве, но аз вече поприключвам трапезата, не ядохме шаран, а сьомга както и снощи, щото съм се запасил с доста котлети, ама чак калмари, направо ме развлече мацко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве бе Лорде, ние вече рибата я покосихме, сега бутнах в тигана резервите с калмари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЧак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.
Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро!
100% бг акции ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевчера само гледах и протривах ръце!
през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
Иначе на платформата съм 100% в акции!!!
100% бг акции ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТоку-що сядам и аз. Много съм доволен днес, което ме кара да изпитвам известни съмнения, че пак ще празнувам подобава .
Продадох над 1/2 от чуждите си акции, а на БФБ-то имах една позиция, която ме притесняваше и днес успях да я намаля до разумни нива.
Освен това минимум си изпълних графика за 2014 относно доходност и дивидентна доходност. Почвам да трупам резерви за 2015, че не се знае....
Наздраве!
през последните 1-2 години не съм купувал много - дано не съжалявам.
Иначе на платформата съм 100% в акции и + 44% от 01.01.2014!!!
Поздрави и успех на всички!Last edited by tony1975; 06.12.2014, 08:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЧак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
Сега разбира се, ще поправя тази грешка. Да трепери пазаря на череши в Кюстендил!, въпреки, че имам вила на 25км. от града.
Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!
Добре, че пуснаха парите от КТБ, та да хапнеш и пийнеш нещо свястно.....
Да ти е сладко !
Наздраве !
Коментар
-
Наздраве и от мен!
Чак сега си седнах на ГЗ за да празнувам това, че си взех парите от КТБ. Бях направил някаква разбивка колко по-голям процент е от вложените през последните две години пари на депозит отколкото в акции, но се получаваше нещо като 3/4, което е голяма глупост от моя страна.
Карам на домашна ракия със седем билки, някакво безалкохолно със странното име freeway, пържен котлет от сьомга и зелена салата с пресен лук. Наздраве още веднъж!
Коментар
Коментар