Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе с покупките се справям чат-пат, но продажбите са ми трагични. Какво ще правим когато дойде време за тях не ми се мисли
Софикс, ти няма ли да кажеш едно наздраве днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз ако съм един депозант - всички акции с над 4% дивидент ще ги налазя, а такива има все още!!!
Поздрави на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе с покупките се справям чат-пат, но продажбите са ми трагични. Какво ще правим когато дойде време за тях не ми се мисли
Софикс, ти няма ли да кажеш едно наздраве днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе часовника тиктакаше - беше си въпрос на време!
И утре да спре ръста, 2015- 2016 няма къде да ходи освен нагоре!!!
Аз ако съм един депозант - всички акции с над 4% дивидент ще ги налазя, а такива има все още!!!
Поздрави на всички!
Софикс, ти няма ли да кажеш едно наздраве днесПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКое доживя бе Тонка?
да видя месечния депозит на 0,5% и годишния на 2,5%!
Да видя 2-3млрд да се щуркат и да търсят доходност!
Да видя 800млн във ВФ!
Да гледам как се гърчи петрола!
Да гледам как пада златото!
абе часовника тиктакаше - беше си въпрос на време!
И утре да спре ръста, 2015- 2016 няма къде да ходи освен нагоре!!!
Поздрави на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИмам нужда от повече време за да осигуря прилична диверсификация
Пожелавам ти пълен и много диверсифициран портфейл в такъв случайПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Много от рано ги почваш. Някъде към 2-3 ч. някак си стават по-хубави и по-благоразположени
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНаздраве, днес дори аз купих малко шитове, след малко изчезвам от офиса и почвам да търся студентки
Много от рано ги почваш. Някъде към 2-3 ч. някак си стават по-хубави и по-благоразположениПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМдааа, много подходящ ден за акордеони и кючеци
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеейййййййй - доживях бе!!!
хайде НАЗДРАВЕ!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар