IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Естествено, че по принцип търся повече сигурност! Такива са ми депозитите, златото, частните вложения и застраховките. Така, че нещо с поне двойна доходност на БФБ от изброените , дори дългосрочни, ще ми се сторят високорискови в сравнение с изброените от мен, ако ме разбираш.

ПП. Ако искаш ще ти пратя модела на портфейла ми извън БФБ за да се ориентираш колко нискорисков съм все пак. За имоти не говорим, там съм толкова дългосрочен и нискорисков, че изобщо не желая да ги споменавам и пиша за тях.
    Лорде, извинявай за откровеността, но според мен моделът на твоите активи е доста сбъркан. При тези НИ, за мен въобще не ти трябват депозити и злато. Просто трябва да ги замениш за сигурни акции и да отделиш част от тях за рискови, но не на БФБ. Тук няма как с рискови инвестиции да забогатееш рязко - поне според мен.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Лорде, скъпи въпроси задаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        За мен 1/2 година е твърде кратък срок за БФБ, но въпреки това, след като искаш малко повече риск ти предлагам да разгледаш Евроинс, Химимпорт и Доверие. Тъй като следя малко компании /30-40/ за мен лично изборът ти е този. Дано се включи и друг и да ти даде още насоки.
        Между другото аз не съм привърженик на рисковите компании на БФБ, надявах се д искаш повече сигурност - сигурно бих ти бил по-полезен!

Успех!
        Естествено, че по принцип търся повече сигурност! Такива са ми депозитите, златото, частните вложения и застраховките. Така, че нещо с поне двойна доходност на БФБ от изброените , дори дългосрочни, ще ми се сторят високорискови в сравнение с изброените от мен, ако ме разбираш.

ПП. Ако искаш ще ти пратя модела на портфейла ми извън БФБ за да се ориентираш колко нискорисков съм все пак. За имоти не говорим, там съм толкова дългосрочен и нискорисков, че изобщо не желая да ги споменавам и пиша за тях.

Коментар

Ще ти отговоря, че първо хем искам да е доходно /високорисково/, хем да не затварям скоро позицията, демек да си я държа дълго. За всеки спекулант дълго означава различен критерий, но за мен е над половин година. Мисля, че коректно ти отговорих и се надявам на хубав съвет. Дори да се окаже обратното утре /тоест след половин до една година, това е моето утре/, пак няма да те низвергна като голям специалист, щото ти не си Ванга все пак. Винаги ще те уважавам....
          За мен 1/2 година е твърде кратък срок за БФБ, но въпреки това, след като искаш малко повече риск ти предлагам да разгледаш Евроинс, Химимпорт и Доверие. Тъй като следя малко компании /30-40/ за мен лично изборът ти е този. Дано се включи и друг и да ти даде още насоки.
          Между другото аз не съм привърженик на рисковите компании на БФБ, надявах се д искаш повече сигурност - сигурно бих ти бил по-полезен!

Успех!

Коментар

Лорде, преди всичко - наздраве

Аз не съм големия спец, но ще се опитам да ти дам съвет. Преди това обаче, трябва и ти да споделиш каква мислиш да е съдбата на тези пари - искаш голяма доходност /носещо повече риск/ или искаш спокойствие? След това трябва да споделиш и дали ще ти трябват тези пари скоро - дали е дългосрочна инвестиция или за няколко седмици или месеца?
            Мерси 15%! Много се радвам, че точно ти ми отговори. Тебе те считам за един от 5-мата от големия ми шлем!
            Ще ти отговоря, че първо хем искам да е доходно /високорисково/, хем да не затварям скоро позицията, демек да си я държа дълго. За всеки спекулант дълго означава различен критерий, но за мен е над половин година. Мисля, че коректно ти отговорих и се надявам на хубав съвет. Дори да се окаже обратното утре /тоест след половин до една година, това е моето утре/, пак няма да те низвергна като голям специалист, щото ти не си Ванга все пак. Винаги ще те уважавам....
            Поздрави и наздраве, ако пиеш нещо изобщо ,щото може да си като един мой приятел дето е в БЕТ365 денонощно.

Коментар

Наздраве на пичовете и на precacanoto!
              Днес съм на пак 50 градусова домашарка, но освен с хайвер, със салата от плодове и ряпа!!! Майка ми ми я изготви- настъргани ябълки, банан, моркови, бяла ряпа, орехи, грейпфрут, домати, канела със зехтин и балсамов оцет, соев сос. Има някакъв страшен горчиляк в тази салата, но сигурно е полезна!!!
              1К от КТБ къде да ги вложа на БФБ според Вас, щото още ми стоят в разплащателната на ПИБ? Не искам да останат там, така, че давайте свежи идеи- само едно К!
              Лорде, преди всичко - наздраве

Аз не съм големия спец, но ще се опитам да ти дам съвет. Преди това обаче, трябва и ти да споделиш каква мислиш да е съдбата на тези пари - искаш голяма доходност /носещо повече риск/ или искаш спокойствие? След това трябва да споделиш и дали ще ти трябват тези пари скоро - дали е дългосрочна инвестиция или за няколко седмици или месеца?

Коментар

• Наздраве на пичовете и на precacanoto!
                Днес съм на пак 50 градусова домашарка, но освен с хайвер, със салата от плодове и ряпа!!! Майка ми ми я изготви- настъргани ябълки, банан, моркови, бяла ряпа, орехи, грейпфрут, домати, канела със зехтин и балсамов оцет, соев сос. Има някакъв страшен горчиляк в тази салата, но сигурно е полезна!!!
                1К от КТБ къде да ги вложа на БФБ според Вас, щото още ми стоят в разплащателната на ПИБ? Не искам да останат там, така, че давайте свежи идеи- само едно К!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Аз си мислих че пиете с него. Тоя сребролюбец пак ли пари печели?
                  Печели, печели... Последния път го накарах да плати сметката ми и на други мои приятели в един пиано-бар. Тези големи печалби трябваше да се полеят по моему, но от тогава не се е обаждал да излизаме

Абе бъзикам го, но е пичага Жорката - наистина!

Коментар

• Бе как повръщате толкова зор да поемете алкохола сега го връщате стискай и да не ти пука

Коментар

Пиянките /не ги познаваш/ имам предвид, Кючека не е при мен, ако това визираш
                      Аз си мислих че пиете с него. Тоя сребролюбец пак ли пари печели?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Кои сте вие?
                        Пиянките /не ги познаваш/ имам предвид, Кючека не е при мен, ако това визираш

Коментар

Как почвате бе, ние повръщаме вече
                          +300 ml.

Коментар

Кои сте вие?

Коментар