Първоначално изпратено от Бедният landlord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа мен 1/2 година е твърде кратък срок за БФБ, но въпреки това, след като искаш малко повече риск ти предлагам да разгледаш Евроинс, Химимпорт и Доверие. Тъй като следя малко компании /30-40/ за мен лично изборът ти е този. Дано се включи и друг и да ти даде още насоки.
Между другото аз не съм привърженик на рисковите компании на БФБ, надявах се д искаш повече сигурност - сигурно бих ти бил по-полезен!
Успех!
ПП. Ако искаш ще ти пратя модела на портфейла ми извън БФБ за да се ориентираш колко нискорисков съм все пак. За имоти не говорим, там съм толкова дългосрочен и нискорисков, че изобщо не желая да ги споменавам и пиша за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЩе ти отговоря, че първо хем искам да е доходно /високорисково/, хем да не затварям скоро позицията, демек да си я държа дълго. За всеки спекулант дълго означава различен критерий, но за мен е над половин година. Мисля, че коректно ти отговорих и се надявам на хубав съвет. Дори да се окаже обратното утре /тоест след половин до една година, това е моето утре/, пак няма да те низвергна като голям специалист, щото ти не си Ванга все пак. Винаги ще те уважавам....
Между другото аз не съм привърженик на рисковите компании на БФБ, надявах се д искаш повече сигурност - сигурно бих ти бил по-полезен!
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЛорде, преди всичко - наздраве
Аз не съм големия спец, но ще се опитам да ти дам съвет. Преди това обаче, трябва и ти да споделиш каква мислиш да е съдбата на тези пари - искаш голяма доходност /носещо повече риск/ или искаш спокойствие? След това трябва да споделиш и дали ще ти трябват тези пари скоро - дали е дългосрочна инвестиция или за няколко седмици или месеца?
Ще ти отговоря, че първо хем искам да е доходно /високорисково/, хем да не затварям скоро позицията, демек да си я държа дълго. За всеки спекулант дълго означава различен критерий, но за мен е над половин година. Мисля, че коректно ти отговорих и се надявам на хубав съвет. Дори да се окаже обратното утре /тоест след половин до една година, това е моето утре/, пак няма да те низвергна като голям специалист, щото ти не си Ванга все пак. Винаги ще те уважавам....
Поздрави и наздраве, ако пиеш нещо изобщо ,щото може да си като един мой приятел дето е в БЕТ365 денонощно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНаздраве на пичовете и на precacanoto!
Днес съм на пак 50 градусова домашарка, но освен с хайвер, със салата от плодове и ряпа!!! Майка ми ми я изготви- настъргани ябълки, банан, моркови, бяла ряпа, орехи, грейпфрут, домати, канела със зехтин и балсамов оцет, соев сос. Има някакъв страшен горчиляк в тази салата, но сигурно е полезна!!!
1К от КТБ къде да ги вложа на БФБ според Вас, щото още ми стоят в разплащателната на ПИБ? Не искам да останат там, така, че давайте свежи идеи- само едно К!
Аз не съм големия спец, но ще се опитам да ти дам съвет. Преди това обаче, трябва и ти да споделиш каква мислиш да е съдбата на тези пари - искаш голяма доходност /носещо повече риск/ или искаш спокойствие? След това трябва да споделиш и дали ще ти трябват тези пари скоро - дали е дългосрочна инвестиция или за няколко седмици или месеца?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Наздраве на пичовете и на precacanoto!
Днес съм на пак 50 градусова домашарка, но освен с хайвер, със салата от плодове и ряпа!!! Майка ми ми я изготви- настъргани ябълки, банан, моркови, бяла ряпа, орехи, грейпфрут, домати, канела със зехтин и балсамов оцет, соев сос. Има някакъв страшен горчиляк в тази салата, но сигурно е полезна!!!
1К от КТБ къде да ги вложа на БФБ според Вас, щото още ми стоят в разплащателната на ПИБ? Не искам да останат там, така, че давайте свежи идеи- само едно К!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз си мислих че пиете с него. Тоя сребролюбец пак ли пари печели?
Абе бъзикам го, но е пичага Жорката - наистина!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПиянките /не ги познаваш/ имам предвид, Кючека не е при мен, ако това визираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКои сте вие?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар