IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    За гугъл хром няма майтап, не си виждам сметката в Алианц.
    Грешката не е в твоя телевизор
    Аз не я виждам от близо година с хрома

Коментар

Нямам идея, но полковника от ВВС, който ми го продаде преди 10 години ми каза, че втория пълнител ще ми го даде по-късно и ми го даде след 2 месеца, но втория пълнител не беше хромиран.
      Както и да е, този човек ми каза, че с този пистол е стрелял само веднъж на село в опит да убие прасето. С три куршума не успял и му се смяло цяло село на полковника!
      важното е че имаш Макаров - до 25м бива!
      ако тъщата дойде по-близо, значи не си уцелил жената!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        ха ха ха!!!
        е там хромират ли още?
        Нямам идея, но полковника от ВВС, който ми го продаде преди 10 години ми каза, че втория пълнител ще ми го даде по-късно и ми го даде след 2 месеца, но втория пълнител не беше хромиран.
        Както и да е, този човек ми каза, че с този пистол е стрелял само веднъж на село в опит да убие прасето. С три куршума не успял и му се смяло цяло село на полковника!

Коментар

Не я заменяй с хром! Аз на хрома не си виждам сметката в Алианц! Освен, ако нямаш нищо общо с Алианц де....само макаровеца ми е хромиран в гр.Казанлък.
          абе ти нали си взе кинтите от КТБ - вече не си "беден", сменяй ник-а!

Коментар

Не я заменяй с хром! Аз на хрома не си виждам сметката в Алианц! Освен, ако нямаш нищо общо с Алианц де....само макаровеца ми е хромиран в гр.Казанлък.
            ха ха ха!!!
            е там хромират ли още?

Коментар

да ти еВа мозилата - днес цял ден ме дразни!!! Ако не е тазли лентичка отляво с отметки отдавна да съм я заменил с хром!!!

Коментар

• да ти еВа мозилата - днес цял ден ме дразни!!! Ако не е тазли лентичка отляво с отметки отдавна да съм я заменил с хром!!!

Коментар

Разбира се, че ми е допаднала Инвестор 1975, даже ме накара да събирам останалите левове в разплащателната ми на ПИБ точно с тази цел!
                  радвам се!
                  днес в 06:00 видях мухабета и се разлях, както аз си мога
                  винаги имай едно на ум - аз не съм профи(не че те изкараха много пари де!)

Коментар

• Пия вино и чакам да започне мача.

Коментар

Тигре... голям си манджия!!! Евала!!!

Надявам се да ти е допаднала и моето предложение за покупки на акции!
                      Разбира се, че ми е допаднала Инвестор 1975, даже ме накара да събирам останалите левове в разплащателната ми на ПИБ точно с тази цел!

Коментар

Според мен не! Моята е почти на дванадесет, но от няколко години и надувам главата за какво трябва да се дават пари и кое се обезценява бързо и рязко.

Няма никаква ирония. Абсолютно точно съм го написал, макар и на 3-4 ракии.
                        Наздраве! Сега съм на домашарка, желиран език от прасе, бяло саламурено сиренце от Давидово, някаква мешана салата с майонеза, царевица нещо зелено и нещо като шунка и маслини мамут.
                        Тигре... голям си манджия!!! Евала!!!

Надявам се да ти е допаднала и моето предложение за покупки на акции!

Коментар

говоря на 5 годишната ми дъщеря за активи и акции - не прекалявам ли???
                          Според мен не! Моята е почти на дванадесет, но от няколко години и надувам главата за какво трябва да се дават пари и кое се обезценява бързо и рязко.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Лорде, дано бъркам, но ми се струва, че има някаква ирония в думите ти.
                          Ако е така, не ти прави чест, особено в тази тема.

Успех ти пожелавам!
                          Няма никаква ирония. Абсолютно точно съм го написал, макар и на 3-4 ракии.
                          Наздраве! Сега съм на домашарка, желиран език от прасе, бяло саламурено сиренце от Давидово, някаква мешана салата с майонеза, царевица нещо зелено и нещо като шунка и маслини мамут.

Коментар

един колега ми дадена да пробвам домашното му производство гроздомицин, ама много люта бе! лед слагам.
                            хади наздраве!!!
                            Днес поехме малко въздух на бфб и утре пак атакааааааааа!!!
                            Бате Ви Тони и днес е +0,30%
                            ей тая модераторка МИДОва - много лоша бе!
                            Остави я за няколко дена в ябълки и ще омекне или апарат за въздух за рибки 2 дена я остави и е готова

Коментар

• един колега ми дадена да пробвам домашното му производство гроздомицин, ама много люта бе! лед слагам.
                              хади наздраве!!!
                              Днес поехме малко въздух на бфб и утре пак атакааааааааа!!!
                              Бате Ви Тони и днес е +0,30%
                              ей тая модераторка МИДОва - много лоша бе!

Коментар

• По едно вино а

Коментар

Working...
                                X