Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееееееееееееееееееееей айде наздраве, че Инта ме ядоса в темата за СОФАРМА!!!
А нали и Интата ти е ортак в СФАРМ, какво те ядоса толкова?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе е лесно да си борсов спекулант.
А кючека кво прави? Пак ли тъпче парите в дюшека?
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПолудя от тези акции, валути, сребро, петроли.....
Скоро трябва и хапчета да ни изписват
Ха наздраве!
А кючека кво прави? Пак ли тъпче парите в дюшека?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОп, оп, а така, рррррррр дай, дай, дай!
Натисниииииииииииии!
Скоро трябва и хапчета да ни изписват
Ха наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе е толкова важно, държа го в касата в данъчното...за радост, щото бабата на дъщеря ми сподели, че ми разтарашила цял един мой апартамент в опит да намери пистолеДа и златото!!!!!!!!!!!!!!!!!
човек тази дама ще ти разбие и паролата за платформата - внимавай!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГрешката не е в твоя телевизор
Аз не я виждам от близо година с хрома
От друга страна ме топли като прочета след година и два месеца , че потребителския ми кредит е с лихва 6,82%. Друга тяхна екстра е безплатната застраховка. Даже гордо ми съобщиха като го теглих: "Е, ние ако не Ви направим безплатна застраховка, кой ли?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеважното е че имаш Макаров - до 25м бива!
ако тъщата дойде по-близо, значи не си уцелил жената!Last edited by Бедният landlord; 09.12.2014, 23:02.
Коментар
Коментар