Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеАз пък мисля че тртябва да се гласува за БСП, да построят абсурда Белене и да се свършва с таз' мъка ....
Това в кръга на (полу)шегата.
А сега малко по-сериозно.... НИКОГА не съм ги разбирал негласуващите!! Това нямало смисъл, онбова нямало смисъл.... и днес баща ми продъни главата за някакви си 1млн. мъртви души ала-бала всичко било предрешено....
Първо, никой не би харчил милиони за да купува гласове и/или да организира автобусни курсвое от Турско.
На предишните избори висях 3 часа пред посолството в Лондон - опашката беше над 100м. Но изчакахме и никой не се отказа. На другите секции е било същото, ако не и по-зле - оказа се че в Лондон секцийте са били 3-4, на фона на поне 60 хил. нашенци. Факт беше че имаше много малко секции на фона на желаещите да гласуват. След това разбрах че в повечето държави е било подобно .... за разлика от Турция където секцийте били 100.
Може да е параноя, може от найвност, но МИСЛЯ че някои НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАМЕ!
Набиват ни в тимбите колко сме зле (а не е така), набиват ни че всичко е пунта и няма смисъл да се гласува. Но никъде няма да чуете:
- че за промените се изисква усилие и действие - и в политическо, социално, икономическо отношение .... С други думи, без да се напъните няма да има промяна
- че съединението (обединението) прави силата - хората гласуват за кого ли не, всякакви идиоти се изридиха в парламента, (и от личен опит мога да ви кажа, че опашката е много дълга) !!
Проблемът на тази държава, е че народът е безумно разединен, а политическото разединение е чисто и просто отражение на общественото.
П.П. Напомняш ми на Мечката дет' бауца за востания докат' си чака следващия рейс на кораба.
Иначе вкара енергия и емоция в поста - впечатлен съм! Дано само не си поредната Мечка с "востанията" отдалеч и без него, ама си ги приписва, че той ги бил вдигнал, докато е ходил да се гърби за шепа жълтици за чужди чорбаджии
После в историята ще го пишете Левски и моди-то ще ме трие кат' замаяна, че съм оплюл един олигофрен, който попиля БГ-стан и до наши дни.
Справка ( най-бедните ли сте в Европа от 60 държави ) и откога сте такива.Last edited by marandi; 05.05.2013, 00:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНикога не съм гласувал .....ако гласувам за Светльо Вътков ще се окаже че предпочитам да следвам някого(а не мен си),т.е Марандьовия фанатизъм.
А да се гласува за него е по-скоро преди това да си взел решение повече никога да не гласуваш и да е като трофейно,последно гласуване ....запомнящо се ....но пък се отказваш от това уж да разчиташ на някоя партия да ти съдейства поради еднакви възгледи ...или Мечковата свобода ....но пък едва ли Светльо ще спечели,така че пак няма си свободен,а само с илюзията да си свободен.
Опрат ли ми пистолет в главата и ме заставят да гласувам ...просто да гласувам,без значение за кого ....бих избрал Костов
Това в кръга на шегата.... ама не съвсем !!
А сега малко по-сериозно.... НИКОГА не съм ги разбирал негласуващите!! Това нямало смисъл, онова нямало смисъл.... и днес баща ми продъни главата за някакви си 1млн. мъртви души, ала-бала всичко било предрешено....
Първо, никой не би харчил милиони за да купува гласове и/или да организира автобусни курсвое от Турско.
На предишните избори висях 3 часа пред посолството в Лондон - опашката беше над 100м. Но изчакахме и никой не се отказа. На другите секции е било същото, ако не и по-зле - оказа се че в Лондон секцийте са били 3-4, на фона на поне 60 хил. нашенци. Факт беше че имаше много малко секции на фона на желаещите да гласуват. След това разбрах че в повечето държави е било подобно .... за разлика от Турция където секцийте били 100.
Може да е параноя, може от наiвност, но МИСЛЯ че някои НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАМЕ!
Второ, набиват ни в тимбите колко сме зле (а не е така), набиват ни че всичко е пунта и няма смисъл да се гласува. Но никъде няма да чуете:
- че за промените се изисква усилие и действие - и в политическо, социално, икономическо отношение .... С други думи, без да се напъните няма да има промяна
- че съединението (обединението) прави силата - хората гласуват за кого ли не, поради което и всякакви идиоти се изредиха в парламента, (и от личен опит мога да ви кажа, че опашката е много дълга) !!
Проблемът на тази държава, е че народът и най-вече данъкоплатеца е безумно разединен, а политическото разединение е чисто и просто отражение на общественото.
Истинискят проблем са хората които превиват гръб, плащат данъци и си подаряват гласовете си на цветнокожи и пенсионери лелеещи по бай-тошовото време.
Но споко, останаха по-малко от 2 милиона скота. Още малко да им пречернее, и ще се изнесът, и по-трудният начин ще разберът че нито държава, нито който и да било ще им оправи живота. Ще разберът, че и животът, и щастието им е единствено тяхна отговорност. И ще разберът, че всичко започва с ИЗБОРЪТ !
Та така ... не останаха много, и аз предлагам да работим срещу тях!
предглагам да им натирим един АЕЦ, че да се свършва с този цирк!
Предлагам да гласуваме за БСП !!
Някой беше казал, че за да възтържествува злото е достатъчно добрият човек да не прави нищо !!!
Е вие продължавайте да възвеличавате нищоправенето, а аз лично сериозно започвам да се замислиам как да ви го н*****мLast edited by Patilan; 05.05.2013, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМа ти много насериозно взимаш споровете с него. За мен например всичко свърши още преди година. Появи се, оспами яко с глупости, и сега предизвиква само насмешка. Дори и нещо умно да каже, то си е шот ин дъ дарк, се мое да уцели.
А и си е мишок, крие се като се заформи патаклама.
Бе дай го по-лежерно
Щот' някой им е позволил.
П.П. Злото започва да върлува, когато доброто спи
Виж, че вече си е повярвал да пише "закони" и "аксиоми" - но се кикери на Българите - да върви на майната си и да доказва на друго място, ама що ли е отсвирен отвсякъде - интересно
Да ходи да се доказва другаде с "продукта" и "прозренията" си. Пазаро ще го оцени веднага бек ъп. Като знам как осврват и замярят с яйца всеки плейбек - представям си копи/пастата какъв успех ще пожъне там .....
Тая па, модераторката ме изтри, понеже сравних Мечката с БаМмкаФф ... - всички викат: "Моля те вземи го тоя малоумник ти и никога не ми го връщай."
Малоумникът вика - ама, аз пак ще се върна да ви "помагам" - ма, моля те всички ти казват нивгиж да не се връщаш ....- то т'ва нагло до безочие и пак се предлага.Last edited by marandi; 04.05.2013, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗабеляза ли вчера, че леко чукнах нивото нагоре и Мечката зъ-зъ-зъ ... зацикли веднага.
Т.е. не успя да проумее елементарна дилема на хиляди години в прав текст:
Монтанизмът е най-яркият пример в църковната история за вечната дихотомия между свобода и авторитет, пророчество и йерархия, импровизация и традиция.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B7%D1%8A%D0%BC
-----------------------------
Когато се бачка с човешки фактор тия неща са елементарни кат' казуси от типа 2+2 = 204
А, той не ги е чувал даже, че съществували на хиляди години
Чукнах преди малко и за ЕГО-то според западна и източна философия - замръзна кат' борче в Сибир. А, те са диаметрално противоположни кат' модели и принци.
Демек, ебавам се с казуси, които са доста интересни, за някой светнат в материята, а не самозванец
Конкретно за Мечока бих желал да ми развие казуса "Свобода - авторитет" като историческа препратка от 5 хил. години насам да кажем. Нали се барга - "йексперт"
А и си е мишок, крие се като се заформи патаклама.
Бе дай го по-лежерно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПовтаря се я! Каквото и да правят, балъците ще загубят парите си отново.
Т.е. не успя да проумее елементарна дилема на хиляди години в прав текст:
Монтанизмът е най-яркият пример в църковната история за вечната дихотомия между свобода и авторитет, пророчество и йерархия, импровизация и традиция.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B7%D1%8A%D0%BC
-----------------------------
Когато се бачка с човешки фактор тия неща са елементарни кат' казуси от типа 2+2 = 204
А, той не ги е чувал даже, че съществували на хиляди години
Чукнах го преди малко и за ЕГО-то според западна и източна философия - замръзна кат' борче в Сибир ( Аз-ът, Свръх-Азът и т.н. ) . А, те са диаметрално противоположни кат' модели и принции двете школи
Демек, ебавам се с казуси, които са доста интересни, за някой светнат в материята, а не самозванец
Конкретно за Мечока бих желал да ми развие казуса "Свобода - авторитет" като историческа препратка от 5 хил. години насам да кажем. Нали се барга - "йексперт"
Подобно упражнение ще ми коства около 10-15 мин. при разрез от А до Я и не се фръцкам кат' Мечока - как си влияят Свободата и Авторитетът взаимно през хилядолетията.
Ъпсърд, ърмм ...? ( според неговите шльокавици )Last edited by marandi; 04.05.2013, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз пък се чудя и мая за кого да гласувам..Последно визирам Костов или ВМРО- просто не знам ..но няма да е за комунистите
Аз имам една версия как може да ги овесим на клоните, но още не е дошъл момента да я пльосна тука
ПП
Махнаджиите също
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеМечо ! Историята си се повтаря , стига да имаш нужните години опит за да разбереш
кога и до колко , всичко друго е ала бала
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа се повтаря, да се повтаря, колко да се повтаря. Вече 11 години търгувам. И съм изкарвал КИНТИ. И съм се разорявал 3 (три) пъти. Имам личен рекорд от ударени 21 поредни стопа без нито една печеливша сделка между тях, ей тъй за ЦВЯТ. Абе живот. Лявата страна на графиката се вижда. Дясната не.
Още 101 години да денсиш пак ще се набутваш. Затова и ти казах, че Господ те е резнал от някои неща и приеми решението му.
Но ти си тъпа Мечка и докато не рухнеш кат' факла няма да мирясаш.
П.П. Вече си на годинки - предполага се, че поне си осъзнат като възможности ( лични и профи ).
Затова бездарниците са опасни - готови са да прегазят реки от трупове на по-кадърни от тях, поради болни амбиции, че просто Господ ги е подминал някога си.
И те ще скъсат синджира от злоба - така ли беше подписче-то? Я, ми поджафкайLast edited by marandi; 04.05.2013, 23:03.
Коментар
-
Този път няма да се повтори. Ние ще ги сгъбим необолшевиките !!!
http://www.youtube.com/watch?v=5NKtERwSPA0Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеМечо ! Историята си се повтаря , стига да имаш нужните години опит за да разбереш
кога и до колко , всичко друго е ала балаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМаранди накрая като всички пукнем пак ще сме си НИЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМаранди накрая като всички пукнем пак ще сме си НИЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко историята се повтаряше, на форексо сички шматки щяха да са МИЛИОНЕРИ !!!
кога и до колко , всичко друго е ала балаМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар