IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Либо мы их расстреляем,либо они нас! Докъм 1935 г. са ликвидирани всички огнища на анархо-комунизма ,Системата е отработена,прилага се и до днес

След 1935 г. положителните резултати са налице -> контролирана демокрация в еднонационална държава!

Тва е бъдещето,а ако ли не,Глобалния Крах ще ни свари със свалени потури
    Малко 'орица знаят, че до преди 70 години 25% от населението на т.нар. Русия са българи.

И при Сталин започна голямото прекръстване и създаване на нови етноси.

П.П. Матрьошките ще ви гътнем и то много скоро, понеже дразните с преправянето на Историята.

После Мечките ( хлипат от възторг да четат още по-чужди истории и да ги рекламират, а не познават собствената си ).

Коментар

• Маранди накрая като всички пукнем пак ще сме си НИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Може, макар да е безотговорно, но все пак- може.
        Първо добра вечер на всички .
        Второ , защо да не може , един вид протестен вот срещу всичко и всички
        "минали" ни досега , аз смятам да направя нещо подобно
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Тва е бъдещето
          Този път може ние вас да ви ПОБЕДИМ

И да таковаме всички необолшевишки огнища

Ако историята се повтаряше, на форексо сички шматки щяха да са МИЛИОНЕРИ !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Всички ще пукнем приятел- няма вечни хора..а може и там да е по добрия свят- както са смятали древните народи и са празнували при смърта
            Именно - затова е обръщението "вие"

П.П. Ако утре пукна как мислиш, дали ще сме форма "Вие"?

Въпрос на време само

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              ..... Щом искаш война, война да е.
              Либо мы их расстреляем,либо они нас! Докъм 1935 г. са ликвидирани всички огнища на анархо-комунизма ,Системата е отработена,прилага се и до днес

След 1935 г. положителните резултати са налице -> контролирана демокрация в еднонационална държава!

Тва е бъдещето,а ако ли не,Глобалния Крах ще ни свари със свалени потури
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Аха, разбрах. Сега кажи и кои са двете магарета?
                Де бой де
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  На две магарета сламата
                  Аха, разбрах. Сега кажи и кои са двете магарета?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Всички ще пукнем приятел- няма вечни хора..а може и там да е по добрия свят- както са смятали древните народи и са празнували при смърта

Коментар

Маранди чел съм блога ти и има много добри и ценни неща, но защо пишеш - ви чака- нали и ти си с нас- всички ни чакат не леки близки години и аз това съм го предвидил и съм преструктурирал от няколко години личните си финанси и тези на близките сиНо няма вечни кризи нали
                      Защото ще пукна някой ден

П.П. Нямам величието на Мечката, която ни побърка от глупости през призмата, че била безсмъртна.

Русото е смъртен и някой ден ще сте рахат кат' се смарангяса

Коментар

• Маранди чел съм блога ти и има много добри и ценни неща, но защо пишеш - ви чака- нали и ти си с нас- всички ни чакат не леки близки години и аз това съм го предвидил и съм преструктурирал от няколко години личните си финанси и тези на близките сиНо няма вечни кризи нали

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Ако може да ги споменеш тези по-специални симпатии, защото съм пила една ракия и нещо не мога точно да се сетя какви са.

П.П. Много коментари сте изписали, но мога да разбера какво точно делите!?
                          На две магарета сламата
                          tnm

Коментар

Маранди ти си пич- и аз понякога съм се увличал в спора и са ме модвали, но нека да е за идеи, а не с обиди и лично..Във всички виждам умни и стоиностни мисли от спора..и това е ценното
                            Бегло си следя проектите, щот' нямам време - ама блог-чето в блог.бг беше цяла седмица на 1-во място в категория бизнес.

Ся е спихнало на 7-мо място.

П.П. Мисълта ми е - когат' моди-тата ви трият мнението на бизнеса - нищо добро не ви чака

Днес съм изтрит към 20 пъти ... ( блеещи мечки насрещами - неграмотни и няма как да се защитиш )

Въпросът е какво предлагат Мечките, та толкоз ги толерират? ( щот' кат' гледам нищо )

Аа .. Махно и ти-ти-ти-ти .. бетския поп - големи рецепти за БГ-то
                            Last edited by marandi; 04.05.2013, 22:23.

Коментар

• Маранди ти си пич- и аз понякога съм се увличал в спора и са ме модвали, но нека да е за идеи, а не с обиди и лично..Във всички виждам умни и стоиностни мисли от спора..и това е ценното

Коментар

• Всъщност не става дума за схващане. Ти играеш срещу мене. Ти си единствената в целия форум дето успя да отговори на въпроса ми как мисли. Хем въпроса не беше конкретно към тебе. Щом искаш война, война да е.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X