IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво означава една система от закони да е непротиворечива. Това означава, че разсъждавайки вътре от самата система, ние винаги ще доказваме, че тя е вярна. Това не означава непременно, че тя е свястна и не е човеконенавистническа.

Та, когато политиците ви съветват, да бъдете разумни и рационални и да гласувате за най малкото зло, имайте предвид горното.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Почивай в мир Чочо!

Коментар

• Христос Воскресе!

Коментар

• Христос воскресе tnm

НА ТОЧНОТО МЯСТО
          Един майстор на чаената церемония решил да закачи на една колона кошничка с цветя. Той помолил своя калфа да окачи кошничката и го насочвал накъде да мръдне кошничката. Той го карал да я придвижва ту нагоре, ту надолу, вляво, вдясно и.т.н. Процедурата била доста дълга и приключила едва, когато той намерил точното място.
          — Ето сега е на точното си място — казал Учителят доволно.
          Ученикът решил да го провери, отбелязал мястото незабелязано и казал, че го е загубил. Цялата процедура се повторила отново и насочването завършило на същото място. Така Учителят потвърдил изключителното си чувство за хармония и естетика.

Свободата е хармония
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Виждаш ли що работа те чака , а тука понякога става по напечено и от темата
            за валутната когато всички са на контра Просто няма смисъл , животът е прекалено
            кратък за да си го позволим тоя лукс
            ПП . Иначе мен само спорт и каки ме оправят , секне ли едно от двете , става лошо
            По принцип освен био-химия от храна има и други видове енергии, които я заместват. Само застрахователите правят био-химия на кръвта и хващат доста бъдещи болежки така.

За БГ-станската медицина е важно да клинчи Здравна каса, да лапа 30% от всяка рецепта на дистрибутирите, да няма нито един здрав, останал в БГ-стан. Първо да е оперативно лечние ( че го цакат най-скъпо ), после всеки пукнал да е от рак или сърдечно-съдово.

Все още не мога да изведа емпирично нещата, но са така кат' структура и търгашите в БГ няма ви оправят, а методично ще ви затриват.

П.П. Каките и спорта са пак вид "храна", който не оценяваш в момента, а той би могъл да замести плюскането на пържоли ( агнета, свине ) и т.н.

Схемата върви "операция/болничен престой/медикаменти/шут" - ако не си е продал 2 бащини къщи/имота и да им ги платиш като дарение на т.нар. "екип".

Докторите, които не искат да влязат в схемата бягат в чужбина - останалите мухльовци висят тук и къпят, освен тия рушвети, а също така и през постоянни трудови договори за 500 кинта ( дет' реват ), а те са ги дублирали през граждански договори, които са за 6000 кинта.

Т.е. гражданският дублира постоянният трудов договор. Цяло БГ-стан сте в схемички и болниците били у "фалит" ръиш ли ...? - читавите доктори се изнасят навън, щот' не сакат да влизат в схемички в стил джи-пи-та - търговия с направления и сие

Няма как да се издири един-единствен здрав чиляк в БГ-стан при тоя модел - всички ще документално пред трупясване.

Не се базикам - моли се нивгиж Русото да не ви поема - че ще има много клади - иначе за 2-3 месеца сте готови, щот' 2015 има риск да се сменя цялата табелата на държавата.
            Last edited by marandi; 05.05.2013, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              П.П. Работя ви и по един модел да си решите проблема с изхранването, но кажи ми кое по-напред да смогна ( че тия тъпаци ви тровят в момента чрез храна - води се убийство )
              Виждаш ли що работа те чака , а тука понякога става по напечено и от темата
              за валутната когато всички са на контра Просто няма смисъл , животът е прекалено
              кратък за да си го позволим тоя лукс
              ПП . Иначе мен само спорт и каки ме оправят , секне ли едно от двете , става лошо
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

Като стана дума за депресия..трябва да взема да се пообразовам малко ,
                но на по ниско ниво ако ме разбираш както при кодинга при програмистите .
                Интересно ми е чисто медицински как се получава това нещо и как да се борим с нея .
                В момента сигурно знаеш , че невролози и всичките им производни са с пълни
                кабинети и изживяват истински бум в кариерите си
                Стой далеч от БГ-станската медицина, БГ-станското здравно "осигуряване" и сие ...

От тия 2 схеми живи не излизат, по модела както са изградени в момента. От 100 деца, закарани там на 10 години - тия ще изкарат 150 "вечно" болни още от 10 годишни - демек там, няма да чуеш думата здрав никога и ще ги закотвят доживотно на медикаменти.

П.П. Работя ви и по един модел да си решите проблема с изхранването, но кажи ми кое по-напред да смогна ( че тия тъпаци ви тровят в момента чрез храна и вода - води се убийство ).

Имам 2 ръце, 2 крака и 1 проста кофа за глава

Трябва да ти преливам от Средновековието, турският десятък до "новата" данъчно-осигурителна система и отидоха 2 седмици най-малко ...

П.П.П. Хапвай, когато ти се хапва - спи, когато ти се спи, прави т'ва дет' те вдъхновява и кефи. Срещай се с хора, които те обичат и държат на тИбя и те карат да се смееш яко и от сърце.

И няма да имаш нужда от никви доктори, понеже за тях си моментално "болен" още докат' цъфнеш там и щот' си здравно-осигурен.

Здравно-осигурени са "болни" всичките в БГ-стан, а здравно-неосигурените са "здрави" вскичките - и не ме питай колко ни мразят докторите нас застрахователите
                Last edited by marandi; 05.05.2013, 01:11.

Коментар

Депресията е вече начин на живот и само 1-ин косъм дели нормалните люде от клечката да се подпалят .
                  Като стана дума за депресия..трябва да взема да се пообразовам малко ,
                  но на по ниско ниво ако ме разбираш както при кодинга при програмистите .
                  Интересно ми е чисто медицински как се получава това нещо и как да се борим с нея .
                  В момента сигурно знаеш , че невролози и всичките им производни са с пълни
                  кабинети и изживяват истински бум в кариерите си

Коментар

От толкова много писане , остана ли ви време да отидете на църква
                    Аз го направих и се помолих за всички вас
                    Вярваме в чистите души кат' тИбя!

П.П. Още не мога да сметна добре нещата - но около 2050 - до 2020 ще се хлътва още и вече ми преля и моето търпение.

А, Русото е 'ноу търпеливо - повярвай ми - по-търпеливо от тоя, на когото ходи да му палиш свещ преди малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                      кастри градивно, и бе коментари за правописа.... б-ският ми се наложи да го ползвам чак като станах на 30+
                      като гледам няма да е за дълго ....
                      Т'ва се скива и от самолет и затова те поздравих! ( без грам ирония )

Беше доста мило напъването, което си вложил да се изразиш, че па и емоция да ръгнеш ...

П.П. След една година ще ви стартирам проект, който ще разбие всичките ти представи, които си споменал.

Няма да го правя лично, а просто защото се налага - ще го видиш. В момента не мога да реагирам и БГ-стан я чака поредната пропиляна година, където ще заорава надолу да търси дъно като икономика.

Затова и нищо не ви пиша какво ще се случи повече. Депресията е вече начин на живот и само 1-ин косъм дели нормалните люде от клечката да се подпалят.

Затова внезапно млъкнах .... - по-зле стана отколкото си го представях - сега много трудно има вадене ситуацията, но ще опитам.

След 1-на година - помни! И без влизане в политика по никакъв начин

П.П.П. До 2-3 години ще имате рекордно избиване на старците в БГ-стан - в момента ударът е по тях и статистиките ще го отразят след време под формата на отрицателен механичен прираст.
                      Last edited by marandi; 05.05.2013, 00:52.

Коментар

• От толкова много писане , остана ли ви време да отидете на църква
                        Аз го направих и се помолих за всички вас

Коментар

Прегледах го набързо - поздравления за старанието при използването на българския език. Верно си се напъвал доста, което е много мило

П.П. Мога да хваля, мога и да кастря едновременно. Кое си избираш?

Умея да хваля двулично и да кастря градивно. Ти ми кажи какво да ти кажа - хихи
                          кастри градивно, и бе коментари за правописа.... б-ският ми се наложи да го ползвам чак като станах на 30+
                          като гледам няма да е за дълго ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                            сори, но си редкатирах поста...... и стана още по-емоционален !
                            Прегледах го набързо - поздравления за старанието при използването на българския език. Верно си се напъвал доста, което е много мило

П.П. Мога да хваля, мога и да кастря едновременно. Кое си избираш?

Умея да хваля двулично и да кастря градивно. Ти ми кажи какво да ти кажа - хихи
                            Last edited by marandi; 05.05.2013, 00:20.

Коментар

Според тИбя кат' си взел решение да не си повече тук - би ли променил нещо дистанционно?

П.П. Напомняш ми на Мечката дет' бауца за востания докат' си чака следващия рейс на кораба.

Иначе вкара енергия и емоция в поста - впечатлен съм! Дано само не си поредната Мечка с "востанията" отдалеч и без него, ама си ги приписва, че той ги бил вдигнал, докато е ходил да се гърби за шепа жълтици за чужди чорбаджии

После в историята ще го пишете Левски и моди-то ще ме трие кат' замаяна, че съм оплюл един олигофрен, който попиля БГ-стан и до наши дни.

Справка ( най-бедните ли сте в Европа от 60 държави ) и откога сте такива.
                              сори, но си редкатирах поста...... и стана още по-емоционален !

Коментар

• Во истина воскресе !
                                Last edited by glory; 05.05.2013, 00:27.

Коментар

Working...
                                X