IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Много си гледал Форест Гъмп.

Ако писаното от теб е вярно, то през зимата ортопедията на Пирогов нямаше да бъде пълна на 90% с пенсионери.
    Тя и деменцията все още се води загадка за медицината, ама Мечката вече я извежда кат' функция на ходенето и възрастта и вече тъче поредните ъксиоми, дет' само той си ги разбира
    Last edited by marandi; 07.05.2013, 20:48.

Коментар

• Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Meчо в кръгова отбрана.
        ...и кибици с пуканки.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ами да отидем и да проверим. Ама ако не е пълна точно на 90 % с пенсионери, значи писаното от мен е вярно

Това съгласно първоначалното допускане, което ти въвеждаш. Аз само го приемам за да има мир
          Оставих 10% и за патрави като теб, дето се учите цял живот да ходите.

П.П. Записвам си в "бележника" - първа обида от мен към теб.
          Last edited by anon6706; 07.05.2013, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Еее иванов извинявай.
            Ми понеже не се вясваш много тъдява и си изтървал появата на новата звезда, та затуй....
            Ама му се върза нили?
            Абе Н.П.

... ама не беше важно това... просто исках да подчертая че е важен смисъла а не количеството на разговора! Та, не е нужно да си "новобранец" или "дъртак" за да е смислено... Но пък и ти удари на лош аргумент и реших да те закача!

А за вързването - знаеш ли, аз все търся смисъл, а той налагане!

- от там тръгна проблема...
            Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 20:44.
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Па глейте тука Анона къф клип е спонсорирал, само и само да докаже колко им е кухавост във лейките на женурята:

http://www.youtube.com/watch?feature...=MxbZgB5UNO8#!

Коментар

Ако писаното от теб е вярно, то през зимата ортопедията на Пирогов нямаше да бъде пълна на 90% с пенсионери.
                Ами да отидем и да проверим. Ама ако не е пълна точно на 90 % с пенсионери, значи писаното от мен е вярно

Това съгласно първоначалното допускане, което ти въвеждаш. Аз само го приемам за да има мир
                Last edited by mechobikov; 07.05.2013, 20:37.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Това не е важна подробност... Ти виж друго - на кой мой постинг отговори с обида /точно по неговите критерии за обида/ и оттам отиде разговора от супер интелиджънс в идиотски спор! - всъщност, това беше първия ми пост към него, така че, все още нямаше разговор!

Като му докоснеш РАМКАТА и пощорява! /marandi прави това по негов си начин постоянно/

- мен специално ме зарадва изненадващо човек /sergo/, който следеше отстрани и усети ситуацията по-добре от обожателите на опонента ми... които се включиха в неуспешна негова защита.

Дразни ме, супер-рамкиран-човек да ми говори за свобода... и да ми декламира и цитира "извадки"!
                  Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                    Ееееееееееееееее....

Я ми виж датата на регистрация!

Като един от най-свободните хора /във всеки смисъл/ тук решавам сам кога да пиша ... мога да не го правя с години. Но когато реша, няма спиране ... преди да се "уточни" смисъла и оптимизира решението!
                    Еее иванов извинявай.
                    Ми понеже не се вясваш много тъдява и си изтървал появата на новата звезда, та затуй....
                    Ама му се върза нили?

Коментар

Мечо, ако бях жена, нямаше да мога да си обуя гащите от теб. Добре , че съм просто хермафродита
                      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Грешно !!!

В твоето допускане, което и аз приех, ти не казваш мисля, а опитвам се да мисля

Та оттук, щом аз се уча да ходя, тъй като човек цял живот се учи и се научава все по добре да ходи то оттук съгласно твоето допускане, ти все повече се опитваш да мислиш. Така е съгласно твоето допускане аз просто го приех.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Факушкa

Ееееееееееееееее....

Я ми виж датата на регистрация!

Като един от най-свободните хора /във всеки смисъл/ тук решавам сам кога да пиша ... мога да не го правя с години. Но когато реша, няма спиране ... преди да се "уточни" смисъла и оптимизира решението!
                            Last edited by iivanoff; 07.05.2013, 20:18.

Коментар

• Целта е да се подготвят палетата да те задминат, щот' т'ва е целта. Природата му вика еволюция, иначе щяхме да сме още до зелената еуглена кат' развитие.

П.П. И ги пазиш да не се претрепят сами по пътя, а кат' ти се озъбят с усмивка и любов им мяташ един бой.

Тоя ориз с агнешко и спанак много як станал наистина, ама 4 часа - да'е ... то Фабердже по-бързо си е правил яйцата.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                                Познавам ги прекрасно, единия е колега броки, другия собственик на сайт за имоти, строителство и правни въпроси.

http://ownerbg.com/

Що питаш ? Да не би да си почнал да се интересуваш от реални активи, вместо утопии? Разочароваш ме!
                                Тц, ownerbg.com не е мой сайт. Виж sobstvenik.com е мой. А скоро направихме и един Гинес рекорд. Тук май се знаем с повечето пишещи.В списанието ми има всичките ми контакти. Ако имаш желание да се запознаем де.
                                Подбрани статии за собственици на имоти.
                                http://www.sobstvenik.com/

Коментар

Working...
                                X