IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• iivanoff

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Да оставим настрана теоремите на Гьодел. Така или иначе всяка една система от правила, която е непротиворечива, тя затова е непротиворечива, защото не може да опровергае сама себе си отвътре. Тя винаги се самодоказва. Защото такава им е природата на непротиворечивите системи...
    Желанието, необходимостта или способността ти да 'оставиш настрана' теоремите на Гьодел, като помощно средство за анализ, по отношение на модела в който живеем, са функция на това 'неосъзнаване', чрез което САМ ще съдействаш да се смени системата от една (тази) с друга - еволюирала НОВА, но с по-оптимална функционалност в твоя вреда.

Ако това не го разбираш - Здраве да е

П.С. Чрез принципа, че винаги има по-умен от теб, те 'таковат' точно от там нататък,от където започваш да не разбираш...
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      ...
      П.П. Мечик, не им се давай братле! Имаш, според мен един голям хендикап в твоя полза - ти си осъзнат и го показваш, за разлика от "враговете", които също може и да са, но най-вероятно се преструват, което в никакъв случай не им прави чест
      Еееееее... сега не издържам и ще ви постна какво казах и какъв беше отговора на вашия ИДОЛ ... преди няколко часа! - вижте му рамката сами!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Не злорадствам, Музовир/Лорд.
        А, аз според теб злорадствам ли?
        И вия жените кога ще се научите да ставате добри писатели, шахматисти , композитори и прочее, за да ми затварят и заключват темите заради вашата пасивност.
        Сигурен съм, че ако бях от бандата на "наглите", с такива като теб бих изградил такава лирична връзка, че доре пред съда изправен , ти ще бъдеш моя адвокатка. Затова жените сте по-виктимни за съжаление. Това е една от причините да не понасям насилие над жени-тяхната виктимност! Не случайно съветските хора са поставили жените в по - благоприятно положение като пострадали лица от престъпления от неизвестни лица, дори от собствените си съпрузи. И после някой ще ми обяснява, че русите били нехуманни в държавността, напротив - най- хуманните са и с най добро и защитето отношение към жената в брака. Ако не бяха съветските стандарти, много дами щяхте да пострадате сериозно от балканска законност.
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Па глейте тука Анона къф клип е спонсорирал, само и само да докаже колко им е кухавост във лейките на женурята:

http://www.youtube.com/watch?feature...=MxbZgB5UNO8#!
          Бат' Серго, не си прав бре! Т'ва е жестоко, а представителната извадка е абсолютно неубедителна за да направиш такива изводи относно нежната половина Иначе клипът кърти - евалла, па може и инфаркт да докара - пази Боже

П.П. Мечик, не им се давай братле! Имаш, според мен един голям хендикап в твоя полза - ти си осъзнат и го показваш, за разлика от "враговете", които също може и да са, но най-вероятно се преструват, което в никакъв случай не им прави чест
          Last edited by kev; 07.05.2013, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Ти поне веднага се усети, че си загубил спора
            Това е ясно, но ми е интересно - Ти все още ли се учиш да ходиш, че и задобряваш? Нещо от корабите или е друго?

Коментар

• Вы простите меня, кто в атаку
              Шел со мною и пулей сражен,
              Мне б о вас полагалось заплакать,
              Но я вижу глаза ваших жен.

Вот они вас отвоют, отплачут
              И лампады не станут гасить...
              Ну, а батько не может иначе,
              Он умеет не плакать, а мстить.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                Много си далеч от истината ... ама много!
                Близко е - Исус от Назарет и той ходел да досажда без някой да го е питал и те взели, че го пообтегнали, щот' било доста досадно.

Прекаленият светец и богу не бил драг, па Мечката ще скъса синджира да се прави на светец

Скоро ще му виси кожата пред някоя камина, както я е подкарал.

Коментар

• Не злорадствам, Музовир/Лорд.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Аз имам ли право така ??? Или трябва да се бия сам анархист срещу взвод властници с вързани ръце
                    Ако ще ти ползвам частично определението... /защото цялото не е вярно!/

Някога имал ли си усещането да съм с вързани ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      Бах мааму... Виж к'во става - с 4-5 малки спорчета ще навакса загубите...

- няма празно !!
                      Аз имам ли право така ??? Или трябва да се бия сам анархист срещу взвод властници с вързани ръце

И тачанка, летящая пулей,
                      Сабли блеск ошалелый подвысь.
                      Почему ж от меня отвернулись
                      Вы, кому я отдал свою жизнь?

В моей песни не слова упрека,
                      Я не смею народ упрекать.
                      От чего же мне так одиноко,
                      Не могу рассказать и понять
                      Last edited by mechobikov; 07.05.2013, 20:53.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                        ЗАЩИТЕН ВАЛ ЗА МЕЧОБИКОВ

Легендарните личности като Мечо, имат индуктивно чувство към околната среда, слабо изразено чувство за самосъхранение, и силно изразено чувство за мисия.
                        Такива хора винаги в историята са били прицел на подигравки, но са ГРАДИЛИ историята. Мечо , бъди спокоен, дори сега да претърпиш хули от парии, утре всички патриции ще те цитират в речите си.
                        Много си далеч от истината ... ама много!

Коментар

Meчо в кръгова отбрана.
                          ...и кибици с пуканки.
                          ЗАЩИТЕН ВАЛ ЗА МЕЧОБИКОВ

Легендарните личности като Мечо, имат индуктивно чувство към околната среда, слабо изразено чувство за самосъхранение, и силно изразено чувство за мисия.
                          Такива хора винаги в историята са били прицел на подигравки, но са ГРАДИЛИ историята. Мечо , бъди спокоен, дори сега да претърпиш хули от парии, утре всички патриции ще те цитират в речите си.
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• anon6706

Бах мааму... Виж к'во става - с 4-5 малки спорчета ще навакса загубите...

- няма празно !!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Оставих 10% и за патрави като теб, дето се учите цял живот да ходите.

П.П. Записвам си в "бележника" - първа обида от мен към теб.
                              Ти поне веднага се усети, че си загубил спора
                              tnm

Коментар

Meчо в кръгова отбрана.
                                ...и кибици с пуканки.
                                .... и кибици ХВЪРЛЯЩИ пуканки. , а Мечобиков е на първия ред в салона.

Коментар

Working...
                                X