IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Що , според теб Микеланджело, Да Винчи и Айнщайн дали са били скромни ?

Скромните не ги забелязват Тролов !
    Той тоя е същият модел, дет' не е прочел линк-а, че в БГ-стан се развъждат в момента 95% роби през целият им живот, които да са на подаяния от ЕС и Фиск-а кат' социалки.

Ма, иначе коментира - ако доживее 60-сет ще го питам в коя графа е?

И без да съм гений - шансът да е в робите е 95% ( ъъ .. .смигам )

П.П. Бе, в БГ-стан е пълно с отворковци само дет' не могат да отговорят на семплият въпрос на хамериканците: "Кат' сте толкоз умни .... къде са ви кинтите?"

Мдам ... както съм писал отдавна - БГ-стан не трябва да пада под 5-6% икономически ръст в следващите 10 години.
    ----------------------------

Ма, вие сте мазохисти .... последна дупка на кавала и "горди" от това ( лузерска стори ).

Кат' ви писне ме потърсете - до 6 месеца ще се преструктурира всичко и до 2 години Словения, до 5 години Германия като стандарт.

Тая оферта виси още от 2009 година? Защо никой не я прие е ясно! Вече сме 2013 към края - мислете къде можехте да сте вече .....?

Защото това статукво ви иска да сте последна дупка на кавала! Точка!
    Last edited by marandi; 03.08.2013, 17:17.

Коментар

• В момента БГ-стан е точно във фаза психосклероза и хомеостаза - демек втвърдяване на нагласите и глупавото упорство.

------------------------------------

Т.е. хем сте последна дупка на кавала от 10 години в целия ЕС - хем продължавате да запазите "лидерската" си позиция като последни.

Имах желание до 2 години да гоните Словения, а до 5 Германия като стандарт, но стойте си в лай*ната и най-важното ме трийте, че някой ви се е изсмял публично и ви пита: "Защо сте все последни вече 20 години от 30 държави?"

"Как па едни поне не се случиха по-смотани от нас за 20 години?"

"Защо разликата още повече се увеличава между тия дет' уж ще трябваше да догонваме?"
      -------------------------------------

Щом ме трият е ясно защо!!!!

Защото администрацията на сайта е инструктирана да сте вечно последни. Логично!

Хубавото е, че лелката дет' ме трие нон-стоп след 10 години ще е социалка за къшей хляб и чаша вода и тогава ще се сети - бе, аз триех един "луд" някога?
      Last edited by marandi; 03.08.2013, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Демек най-малко 500 години няма да ти стигнат да осмислиш
        А виж. В това има смисъл. Не казвам, че е вярно, ама поне има смисъл.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Аз нямам 50 бря, нулите ли обърка ???
          Тц ...

няма грешка, но не си чел и линк-а. Или ако си го чел нищо не си разбрал, там се констатира, че самият Евклид до края на живота си се ОПИТВА да ИЗВЕДЕ т.нар. аксиоми и постулати, които да се превърнат в теореми за бъдещи постройки - т.е. стюпед ученик си.

П.П. За да оборят Евклид и че освен неговата геометрия има и други видове, са били нужни 2000 години на човечеството.

Смешното е, че при тИбя има комбинация и от 2-та фактора, за които съм писал статии - психосклероза и хомеостаза, което е удивително.

-------------------

23.10.2009 00:38 - Два фактора, които ни “спъват” да сме успешни?!

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/1...speshni.420988
          ---------------------

Демек най-малко 500 години няма да ти стигнат да осмислиш 20% от написаното.

Грешката е вярна
          Last edited by marandi; 03.08.2013, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от troll feeder Разгледай мнение
            Лелеее, колко си скромен!
            Що , според теб Микеланджело, Да Винчи и Айнщайн дали са били скромни ?

Скромните не ги забелязват Тролов !

Коментар

Емм ...,

П.П.П. Т'ва поколение трябва да измре - след 10-15 години БГ ще дръпне рязко и ще гледам сеира с удоволсвие
              А дано си прав . Наздраве

Коментар

Докато тия ме трият - няма да пиша - свят голям.

П.П. Някой ден тия дет' ме трият ще попаднат в статистиката, която съм ви извеждал и тогава ще разберат, че са трили Микеланджело, Да Винчи и Айнщайн взети заедно.

Па, БГ-стан е пълна с гении, ама до 18 години - после стават средно-статистическа единица с помощта на фиска, монетаризма и цензурата, дет' се раздава кат' топъл хляб.

Кого триете, бря? ( риторично )
                --------------------------------------------------
                Нямам идея дали ще съм жив им гледам сеира, а не ми пука да ти кажа под секрет

Ха, наздраве!
                Лелеее, колко си скромен!

Коментар

няма да ти стигнат още 500 години
                  Аз нямам 50 бря, нулите ли обърка ???
                  tnm

Коментар

Жив и здрав да си marandi , и аз ще пия една бира , ба мнооооо жега днеска

п.п. То тях хубо ги пращаш на майната им - ама ние де ще те четем а ?
                    Емм ...,

според тИбя има ли пристрастия?

За 2 пикливи поста ме редактират веднага с разни епитети "обиди", "заяждане" и т.н.

П.П. Демек, тоя който твърди, че ме е "напекло" ( щот' така му изнасяло да отговори на семпъл въпрос от типа: Има ли жега в БГ? ) - обидата му виси, а моя милост няма право да се защити?

Почва да играе гумичката. Нещо са им 'ноу смешни критериите на администрацията на тоя сайт.

П.П.П. Т'ва поколение трябва да измре - след 10-15 години БГ ще дръпне рязко и ще гледам сеира с удоволсвие

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ти ся ли отрезня. Веке не търпиме бре. Революция дигнахме !!!
                      Шофьор,

на тИбя няма да ти стигнат още 500 години, за да вденеш 20% от това, което съм синтезирал в една страничка.

П.П. Спокойно, Господ ни пуска равни, но по трасето 99% зациклят с математиката от 5-ти клас и тя им е аршин за сравнение.

По простичко се нарича циганизация като процес или как над 50% от младите не разбирали текста, който четат - па камо ли да го осмислят.

П.П.П. Смешното е, че дъртите сте същите като тях, даже по-зле. Писал съм и за тия неща в блог-чето и е писано да издържи във времето - демек, когато Русото отдавна ще го хрупат червеите.

Коментар

П.П. Някой ден тия дет' ме трият ще попаднат в статистиката, която съм ви извеждал и тогава ще разберат, че са трили Микеланджело, Да Винчи и Айнщайн взети заедно.

Па, БГ-стан е пълна с гении, ама до 18 години - после стават средно-статистическа единица с помощта на фиска, монетаризма и цензурата, дет' се раздава кат' топъл хляб.

Ха, наздраве!
                        Жив и здрав да си marandi , и аз ще пия една бира , ба мнооооо жега днеска

п.п. То тях хубо ги пращаш на майната им - ама ние де ще те четем а ?

Коментар

Marandi , де са изгуби бря ?

Ха, наздраве!

Коментар

• ъ ?

Marandi , де са изгуби бря ?

Коментар

• Ти ся ли отрезня. Веке не търпиме бре. Революция дигнахме !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
                                кво толкоз се оплаквате .

в сащ 100 мио са на държавна издръжка

100мио бачкат в частния сектор.

демек и тука същото не се ядосвайте

http://cnsnews.com/news/article/101m...sector-workers
                                Спокойно, всичко върви по план - тая статия съм я разботвал 5-6 години да изглежда по този начин, нищо че е публикувана чак в 2012 г..
                                ------------------------------

19.11.2012 15:34 - България – Вечните богатства ( Хората – част 2-ра )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/1...t-2-ra.1021947
                                -------------------------------

П.П. Махнах от статс-а умрелите преди навършване на 60 години като процент, за да не е прекалено депресираща, но са около 4-5% средно за ЕС - т.е. за БГ-стан няма да навършат 60 години около 7-8%, понеже управляващите ви са много кадърни.

Пазете си една изпрана бяла риза в скриновете, за да бъдете готини трупове.

Усмивката е задължителна, дори и вече изстинали.

П.П.П. Чудя ви се още колко време ще търпите да ви избиват? ( баси лузерската селска стори ).
                                Last edited by marandi; 03.08.2013, 15:55.

Коментар

Working...
                                X