Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ Ню Йорк, на злобичката, вече сарказъм ли и викате ???
Може да го запишеш като обида номер 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеА според мен той си е хандикапед напълно.
Сори, ама нищо не може да се направи.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБат' Серго, не си прав бре! Т'ва е жестоко, а представителната извадка е абсолютно неубедителна за да направиш такива изводи относно нежната половинаИначе клипът кърти - евалла, па може и инфаркт да докара - пази Боже
....................."нежна", "половинка"?
Праат се бря, на който им се връже.
Къде видиж нежност в долният случай?
Че и мъжката половина прилапала!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=sJFO7xQu4vw
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеОбаче не мога да ти отрека уникалните способности да прокламираш и вменяваш Свободата, и то най-вече подсъзнателно да действаш на хората които те четат, и най-вече на твоите опоненти! Аз направо бях изумен от това само в една страница постове от темата и за около час време, да науча че според някого Исус Христос и Васил Левски, са двама от най-грешните и лоши хора живели на ЗемятаНяма лошо, всеки има право на мнение, но според мен това което ти си провокирал да излезе от дълбините на някое съзнание и да се изкаже публично в пространството просто си заслужава уважението
И все пак това горното доказва едно единствено нещо - твоята абсолютна правота, а именно че няма абсолютна истина, и че свободата (която започва най-първо от нашето мислене и убеждения) е над всичко друго. Респект, Мечо!
Днес попрочетох 2-3 страници постове и ми направи впечатление следния пост на Мечобиков: където някакъв будистки тюфлек не преминал през някаква врата, защото бил ОСЪЗНАТ И СВОБОДЕН и за него не съществувало понятието врата.
Сигурно такива са били и родителите на онова детенце, които го бяха държали заключено на балкона през зимата и му ампутираха крайницитие.
Щото през зимата е много важно от коя страна на вратата си, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛошото е, че и Лорда е осъзнат. Аз затова избягвам да влизам в спор с него.Няма лошо, всеки има право на мнение, но според мен това което ти си провокирал да излезе от дълбините на нечие съзнание и да се изкаже публично в пространството просто си заслужава уважението
И все пак това горното доказва едно единствено нещо - твоята абсолютна правота, а именно че няма абсолютна истина, и че свободата (която започва най-първо от нашето мислене и убеждения) е над всичко друго. Респект, Мечо!
Last edited by kev; 07.05.2013, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМечо, не съм ти враг! Напротив., трябва да има много такива като теб за да се случи бг революцията.
Вчера присъствах на нещо лошо, което ме сърби да споделя във форума, ама засега се въздържам. Трагичне гледка. Както и да е. Не е лошо нещо, което не можеш да си сигурен, че е против теб.
Не е хубаво това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛошото е, че и Лорда е осъзнат. Аз затова избягвам да влизам в спор с него.
Вчера присъствах на нещо лошо, което ме сърби да споделя във форума, ама засега се въздържам. Трагичне гледка. Както и да е. Не е лошо нещо, което не можеш да си сигурен, че е против теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение...
П.П. Мечик, не им се давай братле! Имаш, според мен един голям хендикап в твоя полза - ти си осъзнат и го показваш, за разлика от "враговете", които също може и да са, но най-вероятно се преструват, което в никакъв случай не им прави чест
Сори, ама нищо не може да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеА, аз според теб злорадствам ли?
И вия жените кога ще се научите да ставате добри писатели, шахматисти , композитори и прочее, за да ми затварят и заключват темите заради вашата пасивност.
Сигурен съм, че ако бях от бандата на "наглите", с такива като теб бих изградил такава лирична връзка, че доре пред съда изправен , ти ще бъдеш моя адвокатка. Затова жените сте по-виктимни за съжаление. Това е една от причините да не понасям насилие над жени-тяхната виктимност! Не случайно съветските хора са поставили жените в по - благоприятно положение като пострадали лица от престъпления от неизвестни лица, дори от собствените си съпрузи. И после някой ще ми обяснява, че русите били нехуманни в държавността, напротив - най- хуманните са и с най добро и защитето отношение към жената в брака. Ако не бяха съветските стандарти, много дами щяхте да пострадате сериозно от балканска законност.
...........................колко ли ще да са виктимни?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=Ke-tYf4Rs3Q
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеБат' Серго, не си прав бре! Т'ва е жестоко, а представителната извадка е абсолютно неубедителна за да направиш такива изводи относно нежната половинаИначе клипът кърти - евалла, па може и инфаркт да докара - пази Боже
П.П. Мечик, не им се давай братле! Имаш, според мен един голям хендикап в твоя полза - ти си осъзнат и го показваш, за разлика от "враговете", които също може и да са, но най-вероятно се преструват, което в никакъв случай не им прави честБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Това му беше отговора:
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГледам Иванов пак се опитва да мислиМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар