IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кво толкоз се оплаквате .

в сащ 100 мио са на държавна издръжка

100мио бачкат в частния сектор.

демек и тука същото не се ядосвайте

http://cnsnews.com/news/article/101m...sector-workers

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Добър ден, Мечо!

Гледаш че бат'Маранди нещо го е напекло и затуй ли питаш? Ма той през нощта е творил бре

Иначе е жега още от заранта, поне край Дунава де, на Балкана и по морето най-вероятно не е чак толкоз
      Бе, аз като гледам май теб те е напекло, че се включваш в чужди разговори, ама в РусИ мъжете явно не са чували за думата ВЪЗПИТАНИЕ.

П.П. Кое не разбра? Че освен евклидова геометрия има и неевклидова ли? И аксиомите на Евклид падат в канала отвсякъде, когато се промени континиума?

Ма, браус - ти ще откриеш топлата вода след още 2000 години.

П.П.П. Гледам моди-то и тя е експерт по математика и ми е забърсала поста с екзотичното име "обиди".

Ей, затова БГ няма да се оправи в следващите 5-20 години. Просто това поколение трябва да измре и да дойдат младите.

По принцип вече Русото е дърт и затова с удоволствие съм връчил щафетата на младите. К'вот зависеше от мИня го направих.

Успех!
      Last edited by X_Y; 03.08.2013, 16:03. Причина: заяждане

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Добър ден, Мечо!

Гледаш че бат'Маранди нещо го е напекло и затуй ли питаш? Ма той през нощта е творил бре

Иначе е жега още от заранта, поне край Дунава де, на Балкана и по морето най-вероятно не е чак толкоз
        Така е, майтапя се.
        Помня в Русе на времето през горещниците бяха големи жеги. Казваш и сега е горещо.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро чета

А бре, ЖЕГА ли е у нашенско
          Добър ден, Мечо!

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро чета

А бре, ЖЕГА ли е у нашенско
            tnm

Коментар

• Забелязвам, че продължава да ме коментира, въпреки безбройните математически примери, които посочих + математически парадокси и сие ....
              ----------------------------------
              Накратко аксиомите се делят на логически и нелогически - и единият вид се доказва ( справка историята, когато са наричани постулати и кога се разделят на аксиоми ).
              ----------------------------------
              Цитат:

В евклидовата геометрия, изложена в съчинението на Евклид „Елементи“, той се стреми да изведе от 5 аксиоми и 5 постулата всички останали геометрични твърдения. Геометрите след него се затрудняват от сложността на Петия постулат и векове се опитват да го докажат като теорема въз основа на останалите четири. Оригиналната формулировка на този постулат е следната:

Ако една права линия пада върху две прави линии така, че вътрешните ъгли от едната страна са заедно по-малки от два прави ъгъла, то правите линии, ако се продължат безкрайно, се срещат от страната, от която ъглите са по-малки от два прави ъгъла.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B8%D1%8F
              --------------------------------------------------------

Т.е. 3 континиума в геометрията само, като Евклид е само единият. Има още 2 освен него.

------------------------------------------------------------
              Last edited by X_Y; 03.08.2013, 11:12. Причина: обиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Не се налагам . При теб явно не е така . Щеше да ми е интересно да прочета поучението А защо намеси Арти и Фръц , не разбрах . Може би и те мислят като мен .

пп.Въпреки различията ни в светоусещането , ще ти призная , че ми допада музиката , с която черпиш
                Реших, че сте едно и също лице, ама явно даваш нишан, че не сте.
                Извинявай!
                Накратко: при първоначалния десант във форума, на един от изброените никове, пожелах умереност. В този дух беше "поучителният" пост.
                Хубава вечер!
                п.п.Мерси!

За теб :

http://www.youtube.com/watch?v=AKRKO...=TLjnZkjHkV9PA
                Last edited by val/she; 02.08.2013, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Щом казваш, няма начин да не е така.

п.п.Арти, Фръц, Лельо, написах дълъг и поучителен пост, но реших да се самоцензурирам.
                  Не се налагам . При теб явно не е така . Щеше да ми е интересно да прочета поучението А защо намеси Арти и Фръц , не разбрах . Може би и те мислят като мен .

пп.Въпреки различията ни в светоусещането , ще ти призная , че ми допада музиката , с която черпиш

Коментар

...............
                    п.п.Арти, Фръц, Лельо,.....
                    Е па то,Фръцли си е Леля ако брат й има дете .......
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Щом казваш, няма начин да не е така.

п.п.Арти, Фръц, Лельо, написах дълъг и поучителен пост, но реших да се самоцензурирам.

Коментар

Eй в това убеждение е крахът.
                        При мен действа безотказно и крахове няма

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не помня тази закачка, но поне аФгуст го пиша правилно....
                          Не помниш, щото няма такава. РАЗКРАСЯВАМ
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Зарата , грешно си ме представяш . Аз съм роден победител и не се водя в живота от негативни емоции , като разочарование...и т.н. 4i40 ме очарова и можеш да бъдеш сигурен , че ще се върна . А Dire Straits ги харесвам и благодаря за споделената емоция
                            Eй в това убеждение е крахът.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                              нали и твоята подсказка беше в тоя дух Чичооооооооохх/Л/......, приемам, че в бързината си пропуснал "Л"-то...

Виж, като не си на мястото си - как пропусна момента. Дамата изчезна, яко дим..., но - когато се разочарова - ще се върне, още по-нахъсана /да не приказвам зад гърба й, де - може да не обича такива неща.../
                              Зарата , грешно си ме представяш . Аз съм роден победител и не се водя в живота от негативни емоции , като разочарование...и т.н. 4i40 ме очарова и можеш да бъдеш сигурен , че ще се върна . А Dire Straits ги харесвам и благодаря за споделената емоция

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Ти направо спечели сценарий за ХХЛ филм....
                                нали и твоята подсказка беше в тоя дух Чичооооооооохх/Л/......, приемам, че в бързината си пропуснал "Л"-то...

Виж, като не си на мястото си - как пропусна момента. Дамата изчезна, яко дим..., но - когато се разочарова - ще се върне, още по-нахъсана /да не приказвам зад гърба й, де - може да не обича такива неща.../
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X