Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе му помагай
Коментар
-
:Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВидох, тоя на този покрив в началото що пчели може да навъди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПуснах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те тва е. Ква леля си, като не защитаваш ЧичоПусни музичка в другата стая
А Чичо е от родата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз питах за покриваЧичо само пита за брой кошери
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ нали на трийсе метра над земята...
Да не би пък да живее на дърво?Чичо само пита за брой кошери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеФаки , не е прочел хубаво въпросът и се заяжда на дребно .Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение"Има ли ограничение на брой кошери в населено място.?" - беше въпросътЧичо , може да не живее в гето с блокове .
Да не би пък да живее на дърво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМоже , ама мисля , че по - скоро има имение . То също е населено място . А в крайна сметка е негова работа къде ще ги позиционира . Аз се обадих , щото Факи , не е прочел хубаво въпросът и се заяжда на дребно .Пусни музичка в другата стая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе Чичака е набарал някъде на сгода 500 000 кошера и ся смята да лепне на всеки блок по 5-10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе Чичака е набарал някъде на сгода 500 000 кошера и ся смята да лепне на всеки блок по 5-10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение"Има ли ограничение на брой кошери в населено място.?" - беше въпросътЧичо , може да не живее в гето с блокове .
Коментар
Коментар