IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, тайфата!

Серго, на кой точно / всеки / километър искаш да те оставим!?

Не мое брато,
    Сичкото километри - веке са ангаже.
    Четвръти, най-паче.
    ...................
    И бият, мамка им!
    Last edited by sergo; 10.07.2013, 16:21.

Коментар

• Маранди-и-и!

Марандич,
      Преди г̀один се зарих в средите на съдии, прокурори и .... разни други криминали.

От ми тѐкна идеята да змисля, конструирам, ушия и продам.........т̀оги. Щото шаваха в съда с дънки и еспадрили.
      Това, с продаването никак не се получи.
      Държа да отбележа.

Ма, поне ем да понауча нещо, щот си бех пълно-правен тапагьоз, ем с̀аде те ми издържаха на гаврътлъка. Ем малце да се попризема. Щото, кат сичкото български дизайнер, си щъкахме в синевата.
      Да, ама след време почн̀ах да се климбуркам неравноделно.
      А мозгъчето - паликлечва на пожар.
      Щото това инфо, дето попивах слушайки ги, ми праеше гъэобрък в коншънснеса и най паче в събконшъса.

Одех като ̀алтав.
      Щото кьорех света с техните очи.

Ма си имах бушони-и-и!
      Клапи и разни други дупки, гдето да запушвам мръсотията - активна работа, секс, купони и социални ангажета.
      И пак не издържах дълго!

Пък ти кво?

Ма, ме не слушаш!
      З̀еми си поне една палава докторка!
      Но-о-о - мозъчен хирург!
      И само си я слушай, как секи ден разфасова юман чутури.
      Всеки ден, некой човешки живот зависи сал от туй, дъл и ког̀иш ще ѝ се допърди, гат е на операционната маса. Образно казано.
      Инак, ........... фира.
      И нема значка, дали е бандюга, мангал, депутат/опс, зех да се пофтарям/ или талантлив поет!
      После се з̀амисли, как ли издържа без да перкуляса!

Но требе си дигнеш поне двойно бюджета за течните питателности!
      Щот и он̀о душа носи.

..................................
      Ай на здарьове!
      С водка и сельодка.
      Last edited by sergo; 10.07.2013, 09:02.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Серго, на кой точно / всеки / километър искаш да те оставим!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• До-о-обро утро-о-о,
          Виетнам!

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=rM5QYwBpcBY

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Редник Серго.
            - Разрешете да остана!
            Ха ха ха

Make my day!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................
              Ще чопля пуканки и ще гледам мача, ако не съм пукнал дотогава. Но прогнозата не е апокалиптична. Просто новото ще разпилее старото и т'ва са нещата от живота.
              Ха, наздрраве!

Ми ша пукнеш я!
              Що пък мислиш, че ще ти се размине?

Щот посмъртно вече не моеш се сопреш, така си се затръчал по нанадолнището.
              Отстрани изглежда, като ритуално самоубийство.

Довчера готвенето - бе малко-отмалко неква алтернатива.
              Биля, да не луднеш изведнъж, а постепенно.
              А сега?
              А утре?

Коментар

• Редник Серго.
                - Разрешете да остана!

Коментар

• По принцип вероятно мнозина ще видят апокалипсис в подобен вид прогноза, но т'ва си жив катарзис.

Старите съчки ( изсъхнали ) ще отстъпят място на новото, понеже идващата буря ще ги издуха.

После БГ-стан ще започне да дърпа доста добре нагоре след 2020. Имате много уникално и талантливо население и днешното поколение ще стопира увяхналите съчки, за да могат после техните филизи да се ползват с респект не само в Европа, а в цял Свят.

--------------------------

Уникалното е, че т.нар. безпрецедентна и "световна" икономическа криза е дългова криза - демек публичен дълг като процент от БВП и бюджетен дефицит = още дълг.

Нямате нито една характеристика от тия параметри при дългова криза - някой да ви говори за световни кризи и т.н. Демек имате почти най-нисък държавен дълг и почти най-нисък бюджетен дефицит.

Т.е. тогава ще разберете, че са се гаврили с вас - като Тройната я отрича, че криза ще дойде и засегне БГ, а другият си изми ръцете с нея. Употребиха хората за поредния грабеж? Защо като нямате дългова криза още повече изостанахте спрямо останалите? Те са задлъжнели и "бедни" и а вие баровци и ги сочите с пръст?

Криза има в кухите на кратуни на бай Тошовото поколение. И е добре да си направят харакири сами преди да бягат кат' сърнели по чужди страни на дърти години или да обличат раирани пижами.

Но всеки сам си решава.

Серго - нъл тъй ма, разпоретино?! Де се покри, че няма 1-но чиърс да'е ... с кого да си метна

П.П. Тук има един интересен детайл, че демографския срив, което си е икономически геноцид по всички определения в световната практика, който се извършва вече 20 години - всички лица от старите филми ( и днешните също ) ще се опитат да го маскират като дискриминация на млади-стари и шъ има глупости "вие що не уважавате старите и т.н."

Ще чопля пуканки и ще гледам мача, ако не съм пукнал дотогава. Но прогнозата не е апокалиптична. Просто новото ще разпилее старото и т'ва са нещата от живота.

Ха, наздрраве!
                  Last edited by marandi; 10.07.2013, 04:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Ае хора, кво сте напраили с дедо поп???
                    ---------------------------------------------

Прогнозата започна - т'ва се случва ( ъъ ... смигам ):

-----------------------------------

21.06 13:51 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Забележка: Един хипотетичен сценарий:
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    - в късната есен на 2013 г. ( ноември - декември ) ще започнат масови протести, които не сте виждали досега в цялата страна;
                    - ще се предизвикат предсрочни избори;
                    - ще започне масово изтегляне на капитали от икономиката и тя ще се декапитализира между 15-20% като БВП; ;
                    - зимата ще избухне гражданска война, която продължи месеци/години;
                    - социалните функции ще изчезнат съвсем, доколкото ги е “имало” досега ( държавни пенсии няма да има );
                    - администрацията ( чиновниците ) ще останат без заплати поради спрени евро-средства и ще отидат на улицата и те;
                    - лятото на 2014г. ще падне борда;
                    - следващите 3 години България ще е зачеркната от инвеститорската карта;
                    - ще започнат показни убийства на политици навсякъде;
                    - част от политиците ще избягат в чужбина;
                    - тия, които оживеят и останат тук ще бъдат осъдени и пратени по затворите;
                    - населението до 2020г. ще стане 5.5 мил. и то застаряващо;
                    - само за 5 години ще измрат 1 милион души и още 500-800 хил. ще емигрират в чужбина;
                    - Варна, Бургас, Видин, Добрич, Родопите и Благоевград ще поискат автономия;
                    - до 1-2 години ще се появи недостиг на работна ръка в туризма и селското стопанство, а след 3-5 години във всички области, но няма да има откъде да си “внесете” - понеже "предвидливо" са ви я избили вече;
                    - след 5-10 години българите, които живеят в чужбина, ще бъдат повече от, живеещите в родината си;
                    - няма да има военна диктатура.
                    -------------------------------------------------------------------------------------------------

Все още има няколко месеца на разположение да не се позволи това да се случи. Съжалявам за негативизма, но отказа от реформи във всички сфери води до това, че за край на кризата не може да се говори и тя продължава да ескалира. Не сте в рецесия, а в системна депресия по всички области от 5-6 години, в които всички сфери са де факто във фалит, поради отказ и яростна съпротива за реформи от всички по веригата.

Имате още няколко месеца – 3 или 5 в най-добрия случай.
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------
                    Успех!

Бог да пази България!
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ае хора, кво сте напраили с дедо поп???
                      Ние нищо , шефът си прибра ценният кадър

Коментар

• Ае хора, кво сте напраили с дедо поп???

Коментар

• Ооо ... да - забравих, че като пуснах коментара си в Политика и на другия ден Анди дет' ме изтри осъмна с тема: Има ли нужда от актуализаниция на бюджета? ( с въпросителен )

И мненията на видни "профита" после изредени с коментари - демек кой да грабне точките.

П.П. Нямате още крейтив ... много зле ... само бат' Серго и Смонафта имат, щот' бачкат с чужденци и знаят как е.

Не се правиш на пчеларка, а плащаш на крейшъна - не защото ще обеднееш, а напротив - защото ще забогатееш.

Някои неща ще ги научите, когато Русото ще е в друг живот. И няма да имате безплатни кат' сега - а емигранти. Затова го описах - щот' няма в Природата аз само ще вземам и няма да давам кат' днешните ви.

Викат му дишане и издишане по-семпло. Няма още някой дет' само да вдиша или само да издиша.

Демек само да лапа и краде и нищо да не дава насреща. Ма, Русото не е Господ ... - някой ден ще го разберат сами кат' Фидоската, дет' се пръсна от плюскане и й личи. Без да даде на 1 бедно дете къшей хляб и да го пита ти какво си мечтал някога?

Тия неща ще ги научите по трудния начин - ърммм .... скоро ...

П.П. Ъъ ... забравих, че утре пак ще ме "четете" по всички медии, ама с други изпълнители от днешните ( смигам )

Затова гатанка: Как се прави ръст от 5-6% от БВП средно в следващите 10 години. Да поканят двизДите и те шъ съ сочат с пръсти - ти това, а па ти онова, но никой няма да ви каже.

Явно всеки е ОК - БГ да се изнесе в чужбина, а другите да пукнат от глад. Ми, браус - кофти на тия дет' обират парсата е, че робите не се избиват, за да има кой да им бачка - а трябват грижи за тях. Колкото повече го обрижиш - толкоз повече ще ти снася после.

Ся да влезе убитият - хихи
                          Last edited by marandi; 09.07.2013, 22:32.

Коментар

• В момента много се хиля - щот' гледам Референдум по БНТ ( засега т'ва ви е националната ТВ ) - мейби ...

Стачката ми започна заради финансовата децентрализация на страната, която става рискова да концентрираш само в една посока.

Бях изтрит при условие, че нямаше грам скандал, а просто му давах примери с над 1300 доказана история - ма модераторите решиха да се включат.

-----------------

После бях изтрит от тоя анди модер ли е къв е защото в момента, в който се казах актуализиция на бюджета и написах - веднага, че или ще правите предсрочни без нов дълг - или ще стабилизиразите нещата в Парламенто и тогава ще теглите дълг.

Номерът, аз ще тегля малко дълг за следващите и после предсрочни и те да се спасяват - не върви. Или едното - или другото! Или се махаш без повече дълг - или успокояваш пазарите, че няма да има предсрочни пак.

Демек доверие му викат чуждите инвеститори.

Но варианта дълг и предсрочни е недопустим - щом ще се махат да теглят дълг.

---------------------

Бях старателно изтрит от модито анди и днес БНТ ми прави референдум по темата - дали има нужда от актуализация на бюджета?

--------------------------

Поканили там видни хора и ги слушам как всеки дърпа чергата към себе си - от Цонев, Горанов, Ангелов и сие ...

---------------------------

Не са ви лоши хората и има и кадърни, но гледат само в посока БГ-стан - демек как да се самоизбиете.

-------------------------------

Тоя бюджет ви е лош - трябва ви агресивен бюджет и БГ да не слиза под 5-6% ръст БВП, но не е нужна актуализация ( демек дълг ).

------------------------------------

Офертата стои от над 3 години и съм описал какво ще се случва нон-стоп.

--------------------------------------
                            Тук в БГ-стан сте царе на триенето кой после да си припише заслугата, че казал нещо "първи". И става ли по-добре?

Русото кат' не пропише 2-3 месеца го пишето, че е пукнал - казах винаги - ще ви направя "сглобката" фрии - от българи пари няма да взема, ще е устойчива ...

-------------------------------------------

Спрете селския манталитет, че Българин като ви предлага нещо - иска нещо, а чужденец кат' дойде ще ви мисли доброто.

-----------------------------------------

Нямате представа от маркетинговите планове на германци, американци, руснаци, турци и т.н.

Изследвал съм десетки хиляди - когато умре Русото - ще започне началото на края, щот' нямате идея после какво ви чака.

-------------------------------------------

Засега ви стопирам нещата - после всички телевизии викат "експерти" на студио и дебат - дет' всеки дрънка нещо си и се мисли за умник.

10 души студио не могат да видят цялата картинка в световен мащаб и защо БГ-стан е най-бедна официално от 20 години.

------------------------------------------

Офертата стои .... - фрии .... от над 3 години .... - ма, кой да си припише точките ... - ма аз ще съм пукнал отдавна .... докат' гледам селския манталитет .... ма, аз го казах първи .....

--------------------------------------------

Още чакам обяснение ( писмено ) с изходящ номер - защо бях изтрит в тема Политика при нормален диспут и всички спазени условия на формата, с които съм подписал и съгласил.

Досега ме излъгаха 3 пъти - че съм получил документ и пращах снимка от десктоп-а си, че нямам такъв получен документ.

--------------------------------------------

Излъжат ли ви 1 път някога - бягайте надалеч - така работи целият развит свят - той затова е и развит, а вие последна фитка на кавала, щот' всеки ви лъже за добър ден, а не разбира, че лъже себе си - въпрос на време просто до емигрантския билет някой ден.

-----------------------------------------------

Та, гледам ги "екипа" в референдум-а по БНТ-то, ама слаба стори, но имате и свестни хора.

------------------------------------------------

Дали се чета всеки ден по медиите? А ... да - само дет' изпълнителите са различни. Някой ден ми задайте писмено формат искате ли да излизате от дупката или не искате? По мирен път! Без да се трепе никой! Ще ви дам мерките - ама ще са серия от типа хиляди и трябва Парламент да ги кове, а не да стачкува, а да бачка.

---------------------------------------------------

Ще имате и курс за новите ви мениджъри и лидери, които да ви родят Стив Джобс и Нелсън Мандела - засега сте смешни кат' слушам лафчета от всякъде "лидерът" на партия Х ....... бил казал .....

Къф лидер, бе алоууу - до Калотина и закуската от детето на комшията. Дотам сме лидери.

Засега сте шматк* - но няма да съм вечен - ползвайте ме.

Чиърс!
                            Last edited by marandi; 09.07.2013, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              ...

10. Днес пак ще се напия на 1 креват разстояние.

...
                              Жули смело ....и ако някой те упрекне за това,го заклейми като лицемер
                              Наздраве!
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Добро утро
                                Вчера добре полафихте ...ама сигурно огладняхте от толкова приказки ....да викам готвача да спретне нещо ...че от временна стачка ще го обърне на постоянен мързел
                                А, бре пояснявам:

1. Стачката не е заради модератор Х, който ме изтри в тая тема, а за другият в Политика ( да не се правят на луди )
                                2. Ламята планово от предната седмица беше подготвено влизане в болница, щот' нещо я закъса и сам го поиска. Уредено му е всичко с няколко телл. само през кардиологът му, а не да минава през разни джи-пи-та ми-пи-та и т.н.
                                3. За капак вчера, както не бях спял 24ч и той сам си сгъва багажа му викам - уморен съм много - просто се обади да знам като те настанят и се учехме пак на телефони как се набира номер - тоя в къщи.
                                4. Ламята - не ми се обажда до 4 часа и бих яка аларма през брат ми, че картата му е във фирмена група и да не би номерът Телефонът на абонатът е изкючен или извън обхват - дали проблема е в картата, щот' е негова на фирмената група. ( от моята фирмена група нявгиж след 2 години изхвърлих 2 апарата неупотребявани никога с план да си говорят помежду си безплатно, понеже майка ми ми изкарваше джигеря: "Ся къде е баща ти и що не се прибира?" - викам ей ви апарати, без пари, говорете си - ма те го раздават бойкот и демонстративно отказаха да носят апарати, па камо ли да се научат как се набира един номер.

5. Бях принуден да звъня на едно бивше гадже 3-то поколение докторка, която е във Варна и тя реагира светкавично - просто вика да стане 20ч майка ми е дежурна на интензивно отделение и идете двамата и ще го издириш веднага в коя стая е.

6. Ламята се сети в 19:20ч да си извади телефона от металното шкафче, което екранира, щот' беше предварително подготвен с дрехи, принадлежности, храна + телефон предварително зареден до дупка батерията и то сигнализира.

7. Само дет' не му набих майните кат' се чухме, че от 8 часа го издирвам и имахме уговорка да си каже номера на някого и да ме набере какво става.

8. После 2000 извинения към бившата и да ми прости за безпокойстовото, че от 250 км реагира светкавично.

9. Напих се кат' мотика ...

10. Днес пак ще се напия на 1 креват разстояние.

П.П. Днес са му излезли първите изследвания на Ламята и за 80 годишно говедо 125 на 80 кръвно, 5.6 захар и 70 пулс е кат' Космонавт.

Русото е пъти по-зле, ама той не знае - ся шъ чакаме другите резултати, ама е под контрол само по телефон да не пратят някое младо докторче да се учи как да си изкарва първата комисионна кат' види пенция ( дядка ) насреща си и вземе да пробва новата си комисионна за продажба баш на него.

Те, така умориха и Мама преди 15 години, ма тя си беше пичка и яко се бори - щот' кирлеме отишло да блъска инжекции за комисион по нея - за него бабка и комисион - за мен майка. Извадиха й сърцето от ритъм и жената постоянно беше с пулс 200 уд/мин.

Никога не отидох в болницата - защото трябваше онова кирлеме да хвърчи през прозореца и да ме съдят за убийство.

Ся с Ламята всичко уж е стиковано по телефоните предварително и му казах, че пак няма да отида - защото, ако нещо се случи с него - ще лети някой през прозореца и синът му влиза за убийство после.

11. За капак крака ми пак прави рецидив щот' съм с остра венозна тромбоза от 10 години и една година от живота ми по кревати дет' всеки ден ме уверяха, че няма да се събудя повече нивгиж - имах време много да мисля.

Когато стадо мед. сестри и доктори те уверяват една година, че утре ще си пукнал и да не се притесняваш - чиляк има много време да мисли за разни неща.

Накрая при 3-тия опит да ме вкарат да ме "лекуват" помолих докточето с малка пишка сърдечно-съдов да ми даде бланката, че той няма да носи отговорност, ако пукна и няма да вляза.

Ся съм на крем с див кестен да се мажа и пия анопирин, ма той не трябва да се пие на гладно - па аз кога имам време да се наям, че не мога да се сетя.

Нищо, че съм и готвач - та в момента няма на кого да готвя, щот' тоя който готви няма време да яде.

П.П. Поне сварих днес да полея 50 саксии цветя, а утре предполагам ще хуквам по 3 градини да поливам домати, краставици и да обирам кот' има - па, не съм го правил от години.

И нямам идея как ставаше номера.
                                ---------------------------

Ха, ся наздраве! ( кратък Рус ден, дет' даже не е споменато всичко, щот' няма смисъл да църкам ), ма т'ва са приоритетите и кат' гледам ония фитки у Парламенто, дет' се чудят как да не бачкат, а аз да откачам през т'ва време - ми иде да ги заритам с мазните усмивки - дет' им ги изкарват балами кат' мен.

Чиърс!

Ако успея да поспя ще пиша пак - ся да си прегледам платформите за търговия ко става, днес и звънците на блока правих, че надписвах табелки - нали съм одит на блока ( над домоуправителя ) и баш днес се сетиха да се сменят ) - преди малко минавам за поредната доза бира и ракия до магазина и гледам табелките не са монтирани с целофана отгоре за защита.

А, ми извадиха душата и реагирах за 10 мин. точно като зарязах всичко.

Ма, дали ще пукна скоро? Определено! - хаха

--------------------------------------------------

Дали т'ва ще се случи на някого от вас? Мнем, "никога" - системата ви е таква. Живи в БГ-стан да не останат. Четете си блог-чето - т'ва, че е върви 20-100 години напред не е мой проблем, щот' съм смъртен, но нещата ще издържат, които са писани.

Т'ва че, скоро и Азис и Златките ще правят партии и ще се правят после на безсмъртни си е ваш проблем, че го допускате.

Просто констатирам и не критикувам - ма по статистика няма кой да ме обори и съм дефинирал защо става. Не се гордея!

Демек как ще завърши приказката един ден? Ще зависи само от вас ... - Русото вече си има и парко-място, платено доживотно.

Не виждам мотивация да се раздадеш, за да охулят. Така не се работи в цял свят - браточки.

Така не се работи .... ( освен, ако въображението ви достига как да оставиш детето на комшията си без кифла тая сутрин и да му дръпнеш залъка на детето от устата ), щот' вече си станал само 400 кила и се търкаляш, ама ти е малко.
                                --------------------------------

Простете, че се гаврих с вас по тоя начин и благодаря, както за критикатата - така и за подкрепата!

Но вие сте ненормални щом допускате всичко това, а аз съм лудият, щот' споделих, че тия неща ги няма никъде!

Скоро наближава катарзиса кат' съм ви смятал. Молете се да сте били от добрите ( смигам )
                                Last edited by marandi; 09.07.2013, 20:29.

Коментар

Working...
                                X