Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAйде сега, знаеме се.
Щом на блока отгоре кошери ще слагаш, не е добре работата.
Ментално де,Чичо , може да не живее в гето с блокове .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯвно с готвене и бродиране времето не минава и лоши мисли ти минават през главата....Не знам защо ми ги вменяваш на мене.
факи, аз мъки нямам....да чукна на дърво ( сещаш се къде ) всичко ми е ок...
Щом на блока отгоре кошери ще слагаш, не е добре работата.
Ментално де,
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧиче, сока от ЗЛЪЧКА става да си миеш ръцете с него. Все едно сапун.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧиче, не са занимавай с глупости.
Качи се на покрива, и без да поглеждаш надоле, се фърли.
След две-три секунди мъките ти ще са свършили.
факи, аз мъки нямам....да чукна на дърво ( сещаш се къде ) всичко ми е ок...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧиче, не са занимавай с глупости.
След две-три секунди мъките ти ще са свършили.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодаря !
След две-три секунди мъките ти ще са свършили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОтпреде - лице в лице /ако не те е страФ/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма аз също съм сериозен. Хилтън е по висок. А знаем ли какъв е резултатът от експеримента ?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАма откъде като я гледа пчелата - отпреде или отзадеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение/твое дясно/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗадължително трябва да сложиш чип за проследяване с пореден номер на дясното крило /твое дясно/ на всяка една пчела.
Сега сериозно - колко е висок хотел Хилтън?
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1077721
Коментар
Коментар