IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо не съм казал на Ламята, щот' без Вяра няма лекарство.

Демек, нека си мисли, че ония пъпеши го лекуват нещо - ся се обмисля план за решение и то за ден-два, щот' т'ва се лекува за 3-4 месеца само с 3 пикливи медикамента.

Ако се забави може да стане карценом и тогава вече чао-чао.

Та, хич няма време да ги чакам тия с чалъмите, демек Ламята нека вярва и гък не съм казал лоша дума срещу тях, че може да влоша нещата, ако му изчезне доверието.

П.П. Най-смешно ми стана кардио-то кат' филмирал Ламята след кат' го гледали на кампютъра.

Ами, малко са ти поизносени клапите, ще се пазиш от тежка физ. дейност и тук е култувото: "И повече от 140 горна граница кръвно няма да вдигаш"

Ха-ха-хаха - че те половината 25-годишни в България са вече с по 150-160 горна граница постоянно - тоя калмук казал на 80 годишна Ламя с инсулт прекаран тежък преди години 140 да не вдига.

Шъ каиш, че зависи от него - то т'ва да не шайба с отвор шпонка и допуск от толкоз до толкоз, бря? Идиоти - хаха

Ма, Ламята се впечатлил и вика повече от 140 няма вдигам. Викам споко, бря - под тях си винаги
    Last edited by marandi; 14.07.2013, 04:06.

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Бравас на бат' Космо - 5 такива кат' него и БГ-стан ще е Швейцария, ха дано, ама надали .. - щот' шушумигите няма го допуснат да менаджира.
      -------------------------------------------------------------------------

Днес си вдигнах задника горе до болницата и то дет' кракът ми прави рецидив, ама тежко-тежко кат' Ежко-Бежко ме закара един приятел - хем си бях казал, че там няма стъпя, ама Ламята 'ноу я забавиха.

И гледам го той видимо пъти по-зле станал. Влезе си сам през кардио-то без да викаме линейки - днес само дет' не бърше пода и едва се влачи.

Разпитвах го ко ти правиха кат' процедури досега, к'во пиеш кат' хапчета и т.н. Как се чувстваш, кога ще те изписват и т.н.

Те нищо не му казват, ама кат' го изпишели от кардио-то щели пак да го връщат само, че в Неврология вече.

Слушах го внимателно - вземали кръв всеки ден, пращали го за сърцето, викали хирург да няма срастнала херния, че едва ходи и т.н.

Ходих да му видя кръвните изследвания - и ся утре брат-а минава оттук да видим ко шъ се прави.

Още не съм проучил има ли хематолог тук и гастро-ентерог по родните болници, че то навсякъде закрити отделения, па само специалист може и т.н.
      -------

Ма, 'ноу се ядосах, щот' кат' го гледам и му знам симптомите и от к'во пъшкаше и предполагам има дефицитна анемия В12 и к'ви глупости са му дрънкали тия - после в Неврология и т.н. кат' т'ва няма да реши проблема. Демек още време и ще го "лекуват" за всичко друго - само не и за това, което му има.

И или ще изтеглям Ламята оттам, щот' е видимо по-зле отколкото влезе - едва ходи, а преди това въртеше по 10 км пеш, ама малко беше поуморен, па ся кат' парцал станал.

Ма, да видим с брат ми ко шъ съ разберем.

П.П. Да'е медицината умрела в БГ-стан, щом инженерите им станаха доктори вече - смятайте къде сме!

И тия ся ще го уморят докато източат всички клинични пътеки и пътечки и не знам си ко, дет' му се полага кат' видят здравно-осигурен, а той се е влошил много рязко само за 5-6 дни.

Русото затова не ходи на такива места, щот' ще се почва с шутове напред и после докторята ще пищят по ТВ-то, че ги нападнали.

Ъмм ... той влезе здрав, бря - същата история като с майка ми кат' я вкараха в кома 5 дни и се върна от оня свят. Тя после 15 години не искаше да чуе никога повече за доктор и болница.

Влезе уж да я погледнат защо е уморена и не може да спи - па накрая в кома и я бяха отписали. Ся същите номера - Ламята пъшкаше, ама си беше съвсем Ок - на 80 год. с 120 на 75, пулс 70, кръвна захар 5.6

Та, утре ( днес ) ще се умува - че те тия докат' му изцоцат клиничната пътека и ще го отърват.

Да ти ебем и БГ-стан-а и всичко ... ( всичко трепе за стинки ) навсякъде. Ма, браус - кат' избиете всичко - после от кого, бре алоуу .... от кого?

Ха, наздраве, че и днес съм подпушил и само алкохолЯ е приятел
      Last edited by marandi; 14.07.2013, 04:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        както и аз след него ще.

Забелязахте ли как МечоБиков се махна от тук, от вас?

Така съм и аз, но останах, за да ви кажа това, ибинтуалну дъ гу ръзбйирйетйе.

Прочее, кои сте и какво сте вие тук, в тази тема?
        И защо сте вупще, ако имате виждане?
        Ние сме си каквито сме!! И кой си ти дето ще ни съдиш???? А Мечо ще се появи в първото пристанище

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          както и аз след него ще.

-------
          Ейяфятлайокутъл

Коментар

• Поздравявам ви с парчето на пловдивската група "Бели, Зелени, Червени", с име "Мария".
            Намерете го - аз не можаф.

Коментар

• Мечо изчезна,

както и аз след него ще.

Last edited by vmankov; 13.07.2013, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Мите аз чета темата и то с голямо удоволствие, ама в последно време съм много зает с глупости (правя едно огромно за българският пазар придобиване, преструктурирам собственият си бизнес, станах спонсор на два спортни тима, та и там участвам) и нищо не ми се случва та да го споделя с Вас... Закривам си бизнеса със охранителната дейност и събирането на дългове, че не върви, ама гледам да запазя всички хора.... Повечето време съм извън България. Очаквам, живот и здраве септември - октомври да се поосвободя и пак ще си пишем. Писля и една екзотична почивка да направя. Тая година ще преподавам в три софийски ВУЗа и имам план за някой изключително напредничави и интересни учебни планове..... Абе много съм под пара... Станал съм 120 килограма - шопар. Чукам една стриптизьорка, унгарка. Запознахме се във Виена и си я доведох в БГ да и се порадвам... Чукам, чукам, колко да чукам? Самолета все по често се поврежда... Айде наздраве. Сипах си едно сутрешно уиски, чакам да дефекирам и ще тръгвам, че и днес ще работим....

А щях да забравя - ония ден дойде в офиса някакъв циганин. Продава разни сечива - брадви, мотики, тесли.. И аз си купих 10 тесли... Нема такова средство за регулиране на проблемите в София.. Засича те някой - слизаш със теслата, и го откриваш заключен, напикан и треперещ... Дразнят те няккави шумни пияници пред някоя фолк кръчма -- отиваш с теслата и за секунда възстановяваш тишината.. Дължи ти някой пари - само оставяш теслата на масата докато преговаряте.... Па и постоянно влизат в работа. Я нещо да чукнеш, я да копнеш....Три тесли си нося в колата. Всяват повече респект от пистолет дори... Смених си пистолета. Стария много тежък. Сега си взех едно австрийско бижу... Айде наздраве...
                Поздравления за пистолета, Космо. Моят въобще не го вадя от касата.

П.П. Добро утро, тайфата!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Мите аз чета темата и то с голямо удоволствие, ама в последно време съм много зает с глупости (правя едно огромно за българският пазар придобиване, преструктурирам собственият си бизнес, станах спонсор на два спортни тима, та и там участвам) и нищо не ми се случва та да го споделя с Вас... Закривам си бизнеса със охранителната дейност и събирането на дългове, че не върви, ама гледам да запазя всички хора.... Повечето време съм извън България. Очаквам, живот и здраве септември - октомври да се поосвободя и пак ще си пишем. Писля и една екзотична почивка да направя. Тая година ще преподавам в три софийски ВУЗа и имам план за някой изключително напредничави и интересни учебни планове..... Абе много съм под пара... Станал съм 120 килограма - шопар. Чукам една стриптизьорка, унгарка. Запознахме се във Виена и си я доведох в БГ да и се порадвам... Чукам, чукам, колко да чукам? Самолета все по често се поврежда... Айде наздраве. Сипах си едно сутрешно уиски, чакам да дефекирам и ще тръгвам, че и днес ще работим....

А щях да забравя - ония ден дойде в офиса някакъв циганин. Продава разни сечива - брадви, мотики, тесли.. И аз си купих 10 тесли... Нема такова средство за регулиране на проблемите в София.. Засича те някой - слизаш със теслата, и го откриваш заключен, напикан и треперещ... Дразнят те няккави шумни пияници пред някоя фолк кръчма -- отиваш с теслата и за секунда възстановяваш тишината.. Дължи ти някой пари - само оставяш теслата на масата докато преговаряте.... Па и постоянно влизат в работа. Я нещо да чукнеш, я да копнеш....Три тесли си нося в колата. Всяват повече респект от пистолет дори... Смених си пистолета. Стария много тежък. Сега си взех едно австрийско бижу... Айде наздраве...
                  Бате Космо, верно нищо не ти се случва щом си написал живота ти за близо месец само на два абзаца. Станал си спонсор на два спортни клуба - похвално, НО спонсорираш - добавяш средства към мизерните заплатки на даровити български спортисти с цел постигане на по - високи резултати, или спонсорираш хандбалистките от "Славия" и отбора по синхронно плуване на "Левски-спартак" с цел да удариш нещо от тях?

Хубаво си припасъл тесла и не ти пука, ама да знаеш, че пернишкият винкел бие по бойни показатели Сиганската тесла, като в онази игра - Камък ножица хартия. Така че решиш ли да я ползваш на пътя, гледай марката кола, в кой областен град е регистрирана и отличителни белези по целта ти за поразяване - типичната пернишка прическа http://www.viewsofia.com/upload/fck_...Miro/Miro4.jpg и дълъг нокът на едното котре

Коментар

• Добър ден Бате Космо - Дал бог добро..С много хубави, но трудни неща си се заел в тези тежки времена..Желая ти успех..Поздрави за унгарката и новия пищов..Чакаме те с нетърпение сред нас..Ти си мъжко момче и много те уважавам- да си жив и здрав

Коментар

Ако си сменил Браунинга с Глок 17, си направил добър избор!
                      Това с теслата е добра идея, но за пътя по добър вариант е една метална тръба на бронята, която ако караш джип, без да слизаш от колата с тази тръба заострена от двата края в страни и леко стърчаща извън габаритите на купето с около поне 5см. може да им пускаш по една стружка на тези дето те засичат. Що се отнася до саморазправа по-добре да носиш кози крак отстрани до седалките. Щото теслата е ефективно, но късо оръжие, а козия крак има обхват.

Коментар

• Мите аз чета темата и то с голямо удоволствие, ама в последно време съм много зает с глупости (правя едно огромно за българският пазар придобиване, преструктурирам собственият си бизнес, станах спонсор на два спортни тима, та и там участвам) и нищо не ми се случва та да го споделя с Вас... Закривам си бизнеса със охранителната дейност и събирането на дългове, че не върви, ама гледам да запазя всички хора.... Повечето време съм извън България. Очаквам, живот и здраве септември - октомври да се поосвободя и пак ще си пишем. Писля и една екзотична почивка да направя. Тая година ще преподавам в три софийски ВУЗа и имам план за някой изключително напредничави и интересни учебни планове..... Абе много съм под пара... Станал съм 120 килограма - шопар. Чукам една стриптизьорка, унгарка. Запознахме се във Виена и си я доведох в БГ да и се порадвам... Чукам, чукам, колко да чукам? Самолета все по често се поврежда... Айде наздраве. Сипах си едно сутрешно уиски, чакам да дефекирам и ще тръгвам, че и днес ще работим....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                          Да му виряса компа и да ми изгори харда на тоя дето пропъди Космонавта от тази тема!
                          След тази клетва на екрана са му се появили най-малкото сериозни смущения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            24ти Букурещ, само да видим как ще го вместя
                            ... не очаквай нещо стил Космо, ...
                            Да му виряса компа и да ми изгори харда на тоя дето пропъди Космонавта от тази тема!

Коментар

• Добро утро на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                24ти Букурещ, само да видим как ще го вместя
                                ТНМ, не очаквай нещо стил Космо, тиха семейнна почивка, на която синът ми умира от скука. Здрава храна и пляж полицаи ое не съм срещал
                                Тиха, тиха ... колко да е тиха.!?
                                На хлапето сигурно наистина му е скучно, Наивник. Моят синковец отдавна не иска да се размотава с нас из България и Европата. Само наличието на пряка и непрекъсната онлайн връзка с неговата банда спасява донякъде положението. Но то пък тогава е една почивка ... манииии.

П.П. Добро утро, тайфата!
                                Last edited by tnm; 12.07.2013, 09:18.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X