IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BatSvetlio
    А бе marandi, марда такава, пак ли всичко си оспамил бе Оли??? Па и заплашваш гледам, май че плющат шамари скоро а??? Аре мирни малко бе шут такъФ!
    Ти вярваш ли, че бате Маранди си удвоява капитала на форекс за една седмица ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      Мечка тука опашка се завъртила.желаещи да те линчуват.кво не прави народната любов

п.п
      не съм прочел някъде, Мечо да ви обижда.само мен, Обижда
      "Така например не е коректно да се твърди, че аксиомите на теорията на полетата са „твърдения, смятани за истинни без доказателство“. Те са по-скоро множество от ограничения - за всяка система, оставаща в рамките на тези ограничения, са в сила широкият кръг допълнителни твърдения, които формират теорията. В съвременното разбиране множество от аксиоми е всеки набор от формални твърдения, от който по определени правила произтичат други формални твърдения и който е консистентен (без противоречия между отделните аксиоми) и нетавтологичен (никоя аксиома не е следствие на останалите аксиоми)."

Така. Сега да разбереш защо те "обиждам". Виж хубаво горния цитат. Иванофф е повдигнал първото изречение, с цел да се чете само то. От написаното по надолу ясно се разбира, че (според автора на статията) за всички други теории, с изключение на теория на полетата, аксиомите се считат за твърдения, които са истинни без доказателство. Що се отнася до теория на полетата, авторът не отрича, че те могат пак да се нарекат твърдения считани за истинни без доказателство, но според него (автора на статията) е по пълно, те да бъдат считани като ограничения, като за всяка система, оставаща в рамките на тези ограничения, са в сила широкият кръг допълнителни твърдения, които формират теорията.

Нали казваш, че Равновесие бил по умен от тебе. Питай го, кой е прав. Не си мисля разбира се, че имаш нужда да питаш когото и да било. Много е ясно, че знаеш.

Защо ме въргаляте в калта заедно с тях. Какво толкова ще му стане на Маранди ако чуе истината за себе си. Ти търгуваш форекс. Вярваш ли, че човек може всяка седмица да удвоява капитала си. И ако вярваш, нямаш ли калкулатор или компютър с който можеш да изчислиш на колко е равно 2 на 52ра степен. Не ти ли е ясно, че това са парите, които той би имал в края на годината, ако в началото почне да търгува само с 2 (два) долара. Космо каза да си вярваме. Бе да си вярваме, ама с мярка. Този човек няма мярка.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Ха-хаа!
        Поредния оли!
        Що, бря - чакаме ся моди-тата.

Ако го оставят това, то моя следващ пост ще бъде пълна копи/паста, но ще заменя моя ник с тоя на инвестор.

Щот' толерират т'ва - аз съм юридическо лици и те са юридическо лице - значи няма проблем само да сменим имената.

П.П. А, че т'ва пикинезче е решило да се отърка у батковците е ясно и зат'ва джафка

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio
          А бе marandi, марда такава, пак ли всичко си оспамил бе Оли??? Па и заплашваш гледам, май че плющат шамари скоро а??? Аре мирни малко бе шут такъФ!
          Ха-хаа!
          Поредния оли!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Ся докат' си се хилнал - огледай пак забележката дет' си ме оцветявал с боичките, че не е 'убаво чиляк да споменава никове в постовете си, когато тях ги няма?

Излиза, че им говори зад гърба - затова съм ти споненал мангалска тактика - т.е. интриги, сплетни и сие.

За тия неща обикновено се яде бой или се влиза в Съд!

П.П. По-семпло не мога да ти го обясня! Па, дали ще продължаваш т'ва да го правиш ... - нямам идея.

Ако продължиш - поне спри да се правиш на умен вече, щот' явно - не си
            Last edited by marandi; 15.05.2013, 08:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ма, фруфесор Мечкуф е литеретурен герой, па кой се разпознава в него - нямам идея
              tnm

Коментар

ФРУФЕСУР Мечкуф с ново епохално откритие - Водата е мокра

---------------------------------
                Много Месечини и Райковци се претъркурвали през Небосклона. Райко палаво изгрявал всяка сутрин, а нощем щафетата поемал Месечко.

Но фруфесор Мечкуф след опитите си да си хване сянката, докат' търчал кат' гламав по плажа и да докаже теорията си ( от Аристотел ), че 10 пъти по-бърз обект нивгиж няма да догони 10 пъти по бавен обект от него - отново трескаво не спял.

Тоя път бил решил твърдо да прокара траен лъч в науката и да остане во воки в Хисториту.

Наскоро бил прочел, че 'орицата се раждали с над 90% вода кат' състав, а кат' паднела на 65% водата в организма им - 'орицата умирали.

В същото време му направило впечатление, че от всички хищници на планетата само людете били с потни жлези, което им давало мощно предимство пред останалите примати.

Затова грабнал фрезата фруфесорът и 6 години вече неспирно прекопавал пясъците на Сахара с нея.

И тогава: "Ооо ... чудо! Оо ... Божествено!" - кат' се пипнел по челото, то било мокро, обарвал се под мишниците и те били мокри. Започнал да се обарва навсякъде с ръце, заразени от Просветлението, навсякъде бил мокър.

Паднал на колене сред пясъците и вдигнал ръце нагоре в благодарствена молитва, защото най-после прозрял великата истина.

Щом водата в чиляка е между 90% и 65% и има потни жлези тялото .... - Боже, Господи - то тя се изпарява.

И стигнал до епохалния извод, че понякога Водата е мокра!
                -----------------------------------------

Следващият път ще ви разкажа как фруфесур Мечкуф открил, че небето е синьо
                tnm

Коментар

Ако може без обиди. Научи се да се изразяваш без да нападаш събеседниците си.
                  Ма, фруфесор Мечкуф е литеретурен герой, па кой се разпознава в него - нямам идея

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден.По малко да се деркаме - нали сме стари кучета и приятели

Коментар

Добро утро!

Не знам, бря - аз в моите постове не споменавам по 200 ник-а, за да доказвам глупостите си и да ги окалям и тях покрай себе си.

П.П. Мъ, ти явно си открил последния повик на фсихологията с тоя чалъм. Скоро очаквам и да грабнеш Нобел, за което

Чек, че съм на кеф и ще ти драсна обещаното - как фруфесур Мечкуф отрил, че водата е мокра.
                      Ако може без обиди. Научи се да се изразяваш без да нападаш събеседниците си.
                      tnm

Коментар

• ФРУФЕСУР Мечкуф с ново епохално откритие - Водата е мокра

---------------------------------
                        Много Месечини и Райковци се претъркурвали през Небосклона. Райко палаво изгрявал всяка сутрин, а нощем щафетата поемал Месечко.

Но фруфесор Мечкуф след опитите си да си хване сянката, докат' търчал кат' гламав по плажа и да докаже теорията си ( от Аристотел ), че 10 пъти по-бърз обект нивгиж няма да догони 10 пъти по бавен обект от него - отново трескаво не спял.

Тоя път бил решил твърдо да прокара траен лъч в науката и да остане во воки в Хисториту.

Наскоро бил прочел, че 'орицата се раждали с над 90% вода кат' състав, а кат' паднела на 65% водата в организма им - 'орицата умирали.

В същото време му направило впечатление, че от всички хищници на планетата само людете били с потни жлези, което им давало мощно предимство пред останалите примати.

Затова грабнал фрезата фруфесорът и 6 години вече неспирно прекопавал пясъците на Сахара с нея.

И тогава: "Ооо ... чудо! Оо ... Божествено!" - кат' се пипнел по челото, то било мокро, обарвал се под мишниците и те били мокри. Започнал да се обарва навсякъде с ръце, заразени от Просветлението, навсякъде бил мокър.

Паднал на колене сред пясъците и вдигнал ръце нагоре в благодарствена молитва, защото най-после прозрял великата истина.

Щом водата в чиляка е между 90% и 65% и има потни жлези тялото .... - Боже, Господи - то тя се изпарява.

И стигнал до епохалния извод, че понякога Водата е мокра!
                        -----------------------------------------

Следващият път ще ви разкажа как фруфесур Мечкуф открил, че небето е синьо
                        Last edited by marandi; 15.05.2013, 08:12.

Коментар

Освен на обиди и на заплахи ли минахме ???

Вал, нещо да кажеш ???
                          Миа, Серго, и за това ли се изискват елементарни познания по математика за да го разберете ???
                          Добро утро!

Не знам, бря - аз в моите постове не споменавам по 200 ник-а, за да доказвам глупостите си и да ги окалям и тях покрай себе си.

П.П. Мъ, ти явно си открил последния повик на фсихологията с тоя чалъм. Скоро очаквам и да грабнеш Нобел, за което

Чек, че съм на кеф и ще ти драсна обещаното - как фруфесур Мечкуф отрил, че водата е мокра.
                          Last edited by marandi; 15.05.2013, 07:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            Гледам: "Юридическото" лице - "Маранди" ООД - пак ревнало с два реда сълзи и още толкова - сополи...... и като реве, та се къса: "Моля, госпожо /дЛугаЛко/ - пък тоя обижда "юридическото" ми личицеееее...."

Моля, госпожо /дЛугаЛко/, мога ли да го привикам в Съда? В кой съд да го привикам и какво обвинение да му предявя? Може ли да му счупя кокалчетата и ставичките и да го обвиня, че ми е уронило престижа на "юридическото" ми личицееее?
                            Зарколинке,

кат' пишеше с женски ник и в женски род ми изглеждаше най-мъжествена, па не знам що така.

П.П. Ъъ ... ( смигам )

Дъ-дъ-дъ... Другарко, па аз повече нивгиж няма да пиша в темата 30+, щот' тия там са кретени.

Рече Зарколина - 3 пъти са закле и прокле всичко наред - па, накрая пак цъфна тук, щот' е мъжкарана ( смигам пак ).

Коментар

• На Малката Луна му викахме Малката Луна, щото беше плешив също като Голямата Луна. И преподаваше и той по мореходна астрономия и по метеорология. А на Голямата Луна му викахме Голямата Луна, щото се носеше слух, че на едно занятие си подавал бавно плешивата глава иззад катедрата, за да покаже нагледно на курсантите, как изгрява луната.
                              tnm

Коментар

Ти ще спреш ли с мангалската тактика да цитираш нико-ве, които ги няма?!

Мен си ме цитирал поне 20 пъти - броих ги за 3 дена отсъствие?

П.П. Понеже спомена Вал - кажи къв ти е проблема? Слушам?

Тоя Господинов ли ти е преподавал, бе мангал?

http://www.standartnews.com/izbori_2...rb-186855.html

Че той е по-малък от тИбя на години.

Ся те проучвам и по другите - спокич! Ще те разпилея, мангалче мое - дет' пишеш в най-четената тема, че си бил капитан и т.н.

Тия чалъми на друг, зайко ( смигам ).

И внимавай - щот' може да останеш трайно инвалид за цял живот с тия менти и ментички.

Самбистите чупим и трошим много методично - става по става и кокъл по кокъл - така ни обучаваха навремето да ги еВа ... - ще се учудиш, че имаш над 200 кости, дет' всяка може да се строши - поединично и аз се учудих к'во нещо имало за трошене тогава

Умната, хлапе! ( приятелски )
                                Освен на обиди и на заплахи ли минахме ???

Вал, нещо да кажеш ???
                                Миа, Серго, и за това ли се изискват елементарни познания по математика за да го разберете ???
                                Last edited by mechobikov; 15.05.2013, 06:18.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X