IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

Вуйчо,

1. Или цитирай мой пост в който употребявам думата False (ама целия без съкращения).
    2. Или бегай за бира.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Абе къде е лорда

Коментар

• Лека и спокойна нощ , нощни птици

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059447427]
          Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не те видях на концерта
          Ми много хора

Коментар

• [QUOTE=Lelq;1059447426]
            Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ма,

ти на тоя паун ( зарко ) ли се връзгаш?

миии , май така излиза
            Не те видях на концерта

Коментар

• [QUOTE=marandi;1059447416]Ма,

миии , май така излиза

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ма,

Че той е кралят да основе клуба на самотниците! Злобее чичката - мятка ник-чета кат' кукичка и кой шаран се лепне.

П.П. С тоя ще хилиш яко!! Истерично дори!

Мечката кълве на същата тактика, дет' ръси никове без да са го упълномощили за т'ва. Питам го: Мадам Шъ упълномощила ли го ( устно дори ) да я споменава, щот' нещо се "разхожда" по никовете и плаче за болница.

Има 2 варианта - или да го вкараш в съда и да му вземеш и памперса от гащите или да се посмееш яко.

За момента го дундуркам на хумор - ако още малко продължи да ме споменава без да съм го оторизирал за т'ва нещо - ще се минава на план Б - да му взема даже и резачката, щот' плюе юридическо лице и няма как.

Кат' го ръгнеш 5 цифри сума за уронване на престиж - ще се научи да се изживява малко по-внимателно.

Виж, колко съм внимателен ( смигам ) и го чакам да се усети. Ма, що не плюе ден и нощ Моторола или Ейпъл или Макрософт, бре?

Тоя ден и нощ храца - па не се усеща, че ще го привикам в Съда да му видя очите само на т'ва пикинезче?

Гледам: "Юридическото" лице - "Маранди" ООД - пак ревнало с два реда сълзи и още толкова - сополи...... и като реве, та се къса: "Моля, госпожо /дЛугаЛко/ - пък тоя обижда "юридическото" ми личицеееее...."

Моля, госпожо /дЛугаЛко/, мога ли да го привикам в Съда? В кой съд да го привикам и какво обвинение да му предявя? Може ли да му счупя кокалчетата и ставичките и да го обвиня, че ми е уронило престижа на "юридическото" ми личицееее?
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Ужас! Опитвах се да ви чета до сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Не виждам за какво да ме разобличават . Нещо съм направил ли ? Не разбирам какво значение има за теб , за форумът или който и да било в него - какъв пол съм , или с каква орентация . Нито кой/коя съм . Ще бъда , ти също
                    Ма,

Че той е кралят да основе клуба на самотниците! Злобее чичката - мятка ник-чета кат' кукичка и кой шаран се лепне.

П.П. С тоя ще хилиш яко!! Истерично дори!

Мечката кълве на същата тактика, дет' ръси никове без да са го упълномощили за т'ва. Питам го: Мадам Шъ упълномощила ли го ( устно дори ) да я споменава, щот' нещо се "разхожда" по никовете и плаче за болница.

Има 2 варианта - или да го вкараш в съда и да му вземеш и памперса от гащите или да се посмееш яко.

За момента го дундуркам на хумор - ако още малко продължи да ме споменава без да съм го оторизирал за т'ва нещо - ще се минава на план Б - да му взема даже и резачката, щот' плюе юридическо лице и няма как.

Кат' го ръгнеш 5 цифри сума за уронване на престиж - ще се научи да се изживява малко по-внимателно.

Виж, колко съм внимателен ( смигам ) и го чакам да се усети. Ма, що не плюе ден и нощ Моторола или Ейпъл или Макрософт, бре?

Тоя ден и нощ храца - па не се усеща, че ще го привикам в Съда да му видя очите само на т'ва пикинезче?
                    Last edited by marandi; 15.05.2013, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      що? да не му се схвана,суратя
                      Ами нещо такова. Явно беше яко болен. Както и да е.... Друг път. Иначе страхотна сцена, страхотно озвучаване и страхотна публика. Просто в един момент каза сори пичове - не моа повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Добра вечер добри ора!!! Дърлите ли се пак? Бон Жовиту, не изкара концерта докрай
                        що? да не му се схвана,суратя
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добра вечер добри ора!!! Дърлите ли се пак? Бон Жовиту, не изкара концерта докрай

Коментар

• Мечка тука опашка се завъртила.желаещи да те линчуват.кво не прави народната любов

п.п
                            не съм прочел някъде, Мечо да ви обижда.само мен, Обижда
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• [QUOTE=зарата;1059447196]
                              Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Как не са ти скочили все още двете дами, които уж все се карат, но - когато става дума да разобличат някого/някоя - равни нямат: сдушват се като хрътки и ръфат ли - ръфат!

За съни /тя/ и вал /тя/ - става дума... Та те - някак нещата ги усещат интуитивно, а никовете, които пишат тук, ако не са с изричното самоопределяне на пола - ги фиксират и заклеймяват като лъжци/лъжкини...

На мен не ми прави толкова голямо впечатление - нищо, че "леля" /ж.р./ в тоя пост е станала "по-образоваН" /м.р./..., пък и защо да не приема, че "леля" е била леля, именно - докато не е станала наистина по-образован..., т.е. - при съвременното състояние на медицината - леля може да си е сменила пола - като едното нищо......, а никът да си е все същият..., лошо няма!

Изключвам възможността "леля" да живее с усещането, че е с "обратна" ориентация....

Не коментирам, че превръщането на жена в мъж - БИ ТРЯБВАЛО да е една доста сложна операция по много причини...

Бъди здрав!

Не виждам за какво да ме разобличават . Нещо съм направил ли ? Не разбирам какво значение има за теб , за форумът или който и да било в него - какъв пол съм , или с каква орентация . Нито кой/коя съм . Ще бъда , ти също

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                В момента С
                                Мечо , това ли са любимите ти думички
                                Някои от тях съм разпознавал в постовете ти , особено False
                                Щом ще си ми контра , ок , и аз почвам , но да знаеш , плаваш в непознати води
                                и ще блъснеш кораба рано или късно , сам си го избра .
                                asm, auto, bool, break, case, catch, char, class, const, const_cast, continue, default, delete, do, double, dynamic_cast, else, enum, explicit, export, extern, false, float, for, friend, goto, if, inline, int, long, mutable, namespace, new, operator, private, protected, public, register, reinterpret_cast, return, short, signed, sizeof, static, static_cast, struct, switch, template, this, throw, true, try, typedef, typeid, typename, union, unsigned, using, virtual, void, volatile, wchar_t, while
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X